ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Η Βουλή των αβούλως βουλευομένων “βουλευτών” !

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης.
Το πολυνομοσχέδιο που θέτει σε εφαρμογή τις προσταγές των “δανειστών”, δια της εκπροσώπου τους, της γνωστής Τρόϊκα, (όπως αναμένονταν), ψηφίστηκε από την “Βουλή των άβουλων”....

Αυτή τη φορά, στην παράσταση που δόθηκε από το Βουλευτήριο (για να πείσει τον λαό ότι υπάρχει “βούληση” των “εκλεγμένων” βουλευτών του) ήταν ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος που πρωταγωνίστησε στο ρόλο της...
Θοδώρας της Τζάκρη που, (μιμούμενη ποηγούμενη ίδια παράσταση της Βάσως Παπανδρέου στο πρώτο Μνημόνιο) δίδαξε “βουλευτικό ήθος” και πίστη(;) στο Σύνταγμα που στο άρθρο 60 παρ. 1 γράφει: “οι Βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση”.

Αναφέρομαι στην υποδειγματική συμπεριφορά παρθένου κορασίδος που, κατά τη διάρκεια των απανωτών βιασμών (τής βούλησής της στις ψηφοφορίες των “Μνημονίων”) την κρίσιμη στιγμή, έπαιρνε την κατάλληλη (και στο maximmum πιό βολική) θέση για την τελική διείσδυση (της ψήφου υπέρ του βιασμού στη σχισμή της κάλπης), ενώ ταυτόχρονα εκραύγαζε (κρύβοντας ιαχές οργασμού ;) για το έγκλημα του βιασμού !
Το ίδιο (και μάλιστα στο maximmum) έπραξε κι ο Μάξιμος !

Τί σού είναι, τελικά, η πολιτική !
Πόσο αποκαλυπτική της αναξίας των βουλευτών που αποκαλύπτεται η αβουλία τους μπροστά στα προστάγματα των κομματικών αφεντικών τους οι οποίοι υπακούουν στα προστάγματα των δικών τους πατρώνων !


Και βέβαια, δεν είναι μόνον η Θοδώρα ή ο Μάξιμος, ή ο ένας και η άλλη που, ολοφυρόμενοι, δέχονται το απαράδεκτο!
Μπορεί να μη φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά ακριβώς το ίδιο κάνει ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που τελικά, επιτρέπει την νομοθέτηση νόμων κατ' εντολή των κατοχικών δυνάμεων, με τη σφραγίδα και υπογραφή του “κυρίαρχου” Ελληνικού λαού.....

Το επιτρέπει, μην απευθύνοντας την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας σε όσους την έχουν διαπράξει παραδίδοντας άνευ όρων σε ξένα χέρια τον πλέον ζωτικό χώρο, αυτόν της Εθνικής Οικονομίας, καθιστάμενη έτσι και η ίδια υπόλογος συνέργειας στο έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας.

Κι αυτή ολοφύρεται, αλλά νομιμοποιεί (με την παρουσία της στο Κοινοβούλιο και στις διαδικασίες του ) την νομοθέτηση των εντολών των κατοχικών δυνάμεων!
Αρκεί να πέφτουν οι μισθοί και οι κομματικές χορηγίες (για να μη μιλήσουμε για μίζες, λαδώματα και άλλα τερψιλαρύγγια)....
Τελικά, φαίνεται είναι ωραία, βολικά, ευχάριστα (δεν ξέρω πως να το πώ) να λές ΟΧΙ ενώ πράττεις ΝΑΙ.

Ποιός κοροϊδεύει ποιόν ;
Γιατί, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, κυβέρνηση και αντιπολίτευση ψεύδονται και εξαπατούν τόσο βάρβαρα και ανηλεώς τον λαό;

Ψέμματα λέει όποιος θέλει να κρύψει μία άσχημη αλήθεια. Ποιαν άσχημη αλήθεια κρύβουν όλοι τους ;
 Μήπως το ότι εξ ονόματος του Ελληνικού λαού, ενεργούν εις βάρος του και αντίθετα με τα συμφέροντά του;

Λίγοι έχουν μείνει που δεν έχουν αντιληφθεί αυτή την αλήθεια που “βγάζει μάτι”. Λίγα είναι και τα ψωμιά τών ψεμμάτων.....


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 4/01/2014 10:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η Βουλή των αβούλως βουλευομένων “βουλευτών” !"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες