ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Με μεγάλη επιτυχία η συγκέντρωση του Βασίλη Γαρδίκου.

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 13 Απριλίου η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της παράταξης «Αυτοδιοικητική Ενότητα» Δήμου Ζίτσας στην Ελεούσα όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Γαρδίκος, στην ομιλία του, ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος για την νέα περίοδο και στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού.

Στην κατάμεστη αίθουσα του «Καρβούνη» στην Ελεούσα, ο...
υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Γαρδίκος, με πνεύμα και ήθος που ταιριάζει σε έναν νέον άνθρωπο, αφού ευχαρίστησε εγκάρδια τους πολυπληθείς παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τόνισε πως τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της παράταξης που εκπροσωπεί είναι η διακριτικότητα, η αξιοπρέπεια, η αποτελεσματικότητα, η ειλικρίνεια, η συλλογικότητα, η ανιδιοτέλεια, η γνώση.








Αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και εξέφρασε την βεβαιότητα για την αξιοποίησή τους, ώστε να καταστεί ο Δήμος Ζίτσας, σε μεγάλο βαθμό, αυτοσυντηρούμενος και ιδιαίτερα ευεργετικός προς τον επαγγελματία, τον αγρότη, τον άνεργο, τον συνταξιούχο, τον νέο άνθρωπο.
Επίσης αναφέρθηκε στις εξειδικευμένες γνώσεις και στον απαιτούμενο προγραμματισμό που πρέπει να διαθέτει η επόμενη Δημοτική Αρχή, ώστε να αξιοποιήσει τα χρηματικά κονδύλια από την Ε.Ε. για την ανάπτυξη του τόπου.





Τέλος, καταδίκασε τις παλαιοκομματικές τακτικές που για κάποιους είναι τρόπος πολιτικής επιβίωσης να τάζουν τα πάντα στους πάντες.
Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκόμενους η σύνθεση του ψηφοδελτίου στο οποίο κυριαρχεί η αρμονική σύνθεση όλων των απόψεων κάθε γενιάς με βάση αυτοδιοικητικά κριτήρια μακριά από κομματικούς χρωματισμούς.




Επίσης έντονο είναι το στοιχείο των νέων ανθρώπων που αποφάσισαν να ασχοληθούν με μεράκι για την Αυτοδιοίκηση πρεσβεύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το νέο ήθος και τις νέες ιδέες στα Αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Ζίτσας.









Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/14/2014 02:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Με μεγάλη επιτυχία η συγκέντρωση του Βασίλη Γαρδίκου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες