ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον…

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός .
Η φράση του Χριστού «ός γάρ ουκ έστι καθ' υμών, υπέρ υμών εστίν» μας είναι γνωστή από τους Ευαγγελιστές Μάρκο και Λουκά.

Την είχε χρησιμοποιήσει όμως και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μπους και είχε ξεσπάσει τότε σάλος και έμεινε στην ιστορία.
 Εμείς όμως εδώ στην Ελλάδα που μας κυβερνά μια...
άκρως «δημοκρατική» κυβέρνηση τι συμβαίνει;

Ισχύει η φράση αυτή;
Ούτε κατά διάνοια...
Ένας δημοκράτης όπως ο κ. Σαμαράς δεν θα μπορούσε ποτέ να πει ότι όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας ή εναντίον μου.

Απλά όποιος δεν είναι μαζί του είναι εναντίον της ανάπτυξης… της προόδου… του εκσυγχρονισμού της χώρας…
Είτε το λέει έτσι είτε αλλιώς, ένα πράγμα είναι σίγουρο.
 Ότι όποιος είναι μαζί του ή εξυπηρετεί τα συμφέροντα του σίγουρα καλοπερνά.

Και όσο περνά ο καιρός η πολιτική του κ. Σαμαρά γίνεται και πιο ξεδιάντροπη, πιο αυταρχική και πιο προκλητική.

Είσαι φίλος;
Στηρίζεις;
Μπράβο σου και όχι μόνο αυτό…
Σου σβήνουμε πρόστιμα, σου χαρίζουμε ενοίκια, σου πουλάμε, όπως λέμε σε άψογα Ελληνικά, «μπιρ παρά» την δημόσια περιουσία.
Σου παρέχουμε αμνηστία όπως γίνεται πχ στα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ και του ΤΧΣ. Και τόσα και τόσα άλλα.

 Και στα τόσα άλλα να μην ξεχάσουμε και τους δημοσιογράφους.
Έγινε σύλληψη δημοσιογράφου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση;
Ήταν δημοσιογράφοι του Ελευθέρου Τύπου ή κάποιας άλλης «αντιδραστικής» εφημερίδας;
Όχι του Ελευθέρου Τύπου…

Ε, σύμπτωση θα είναι ότι η ΕΛΑΣ του κυρίου Δένδια, ξέρετε αυτή που βαράει αβέρτα ακόμη και ανθρώπους που κόσμια και δικαιολογημένα διαμαρτύρονται όπως πχ οι ιδιοκτήτες των φωτοβολταϊκών, απέστειλε αμέσως μετά εγκύκλιο στην οποία αναφέρεται ότι οι αστυνομικοί οι οποίοι παραλαμβάνουν μηνύσεις από οποιονδήποτε για αδικήματα περί Τύπου θα πρέπει να συνεννοούνται με τον αρμόδιο εισαγγελέα για τον αν θα πρέπει να τηρηθούν οι διατάξεις του αυτοφώρου ή όχι.

Τώρα αν παίζει ρόλο και το ποιος μηνύει τους δημοσιογράφους δεν το γνωρίζουμε…
Γιατί η εγκύκλιος της ΕΛΑΣ στάλθηκε στα αστυνομικά τμήματα μετά από την μήνυση της βουλευτού των ΑΝΕΛ κυρίας Ραχήλ Μακρή και την σύλληψη της δημοσιογράφου στα πλαίσια του αυτόφωρου.
Βεβαίως ουδείς ασχολείται στην κυβέρνηση με το τι περνά η κυρία Ρ. Μακρή.

Δεν νομίζουμε ότι έχουν λοιδορήσει άλλον βουλευτή τόσο πολύ εξ αιτίας προφανώς της σθεναρής της στάσης απέναντι σε οικονομικά και άλλα συμφέροντα.
 Μέχρι και για την μπλούζα που φορούσε έγραψαν…
Αυτό βρήκαν να κατακρίνουν…

Αλλά ευτυχώς στην Ελλάδα του Σαμαρά δεν ισχύει το «δύο μέτρα και δύο σταθμά».
Για αυτό και μόλις χθες Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, μετέβησαν το πρωί στο γραφείο του κ. Χ. Αθανάσουλα που είναι αρθρογράφος και υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στον Πύργο Ηλείας, όπου τον συνέλαβαν (!), τον οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και στην συνέχεια στο αυτόφωρο.

Ποιος ο λόγος για την σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου;
Μα η αναδημοσίευση από τον Αθανάσουλα συγκεκριμένου σχολίου του parapolitika.gr στο facebook, η οποία ενόχλησε τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία και πρώην νομάρχη, Τάκη Δημητρουλόπουλο, ο οποίος προφανώς θέλοντας να λογοκρίνει, εκφοβίσει, φιμώσει, τρέχα γύρευε τι, τον κ. Αθανάσουλα, τον μήνυσε για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Άραγε στην περίπτωση αυτή το Αστυνομικό Τμήμα ενημέρωσε τον Εισαγγελέα σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΕΛΑΣ, έδωσε εκείνος την εντολή για να συλληφθεί στα πλαίσια αυτοφώρου κάποιος αρθρογράφος, ή αρκούσε το ότι ο μηνυτής ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην περίπτωση των δημοσιογράφων του Ελευθέρου Τύπου ήταν των Ανεξαρτήτων Ελλήνων;
Και μάλιστα μια κυρία που ενοχλεί τα μέγιστα το σύστημα;


Αλλά όταν είσαι δικός μας η μεγαλοψυχία της κυβέρνησης Σαμαρά δεν σταματά εδώ.
Έχεις κώλυμα για να εκλεγείς δήμαρχος;
Κανένα πρόβλημα…
Ο υπουργός κ. Μιχελάκης να είναι καλά γιατί χάρη στη «νομοτεχνική βελτίωση» (τι ωραία που είναι τα Ελληνικά… αν έγραφε η είδηση χάρη στο ρουσφέτι, πως θα ακουγόταν;) ήρθη το κώλυμα που είχε προκύψει με την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη.

Έτσι μπορεί πλέον ο εκλεκτός τους να υποβάλλει υποψηφιότητα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αλλά όταν πάρει φόρα ο κ. Μιχελάκης δεν τον σταματά κανείς…
Ή μάλλον τον σταματά το ΠΑΣΟΚ…
Έφθασε μάλιστα στο σημείο ο κ. υπουργός να κάνει προστάτες της διαφάνειας, της νομιμότητας τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι καταψήφισαν το άρθρο 21 σε νομοσχέδιο που ρύθμιζε θέματα του υπουργείου του κ. Μιχελάκη.

Συγκεκριμένα, το άρθρο 21 έδινε τη δυνατότητα στους δήμους με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να επιχορηγούν πολιτιστικούς κι άλλους φορείς που συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή του τόπου με ποσά άνω του 1,5% επί των τακτικών εσόδων του δήμου.
Κατά τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κάτι τέτοιο ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, καθώς πλέον συγκεκριμένοι πολιτιστικοί φορείς θα μπορούν να λαμβάνουν χορηγίες με ιλιγγιώδη ποσά και με ανεξέλεγκτο τρόπο.
Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ για πολιτιστικό σύλλογο στη Ρόδο που λάμβανε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ χορηγία…

Από την άλλη πλευρά η ανεξάρτητη δικαιοσύνη προειδοποιεί μην τολμήσει κανείς και δημοσιοποιήσει κανένα βίντεο που είναι προϊόν υποκλοπής και φυσικά αφορά συζητήσεις με πολιτικούς, δικαστές ή οποιονδήποτε άλλο γιατί θα διωχθεί για κακούργημα στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας. Βέβαια αυτό ουδόλως απασχολεί τον Ελληνικό λαό.

Γιατί ας πούμε ότι από το βίντεο φαίνεται να διαπράττεται το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας…
Λέτε να απασχολεί τον λαό ότι παρανόμως έγινε η βιντεοσκόπηση ή το περιεχόμενο του βίντεο;
Τέλος άραγε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα καλέσει τον κύριο Τάκη Μπαλτάκο να εξηγήσει τι ακριβώς θα «τραγουδήσει» και σε ποιους ακριβώς αφιερώνει το μήνυμα που έστειλε μέσω του δημοσιογράφου και εκδότη κ. Γ. Τράγκα;
Γιατί όταν του ζήτησε συνέντευξη ο δημοσιογράφος, ο πρώην ΓΓ της κυβέρνησης «είπε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει σεβόμενος τη μεγάλη και πολύχρονη φιλία του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής:  «Θα πρέπει να μου δώσει άδεια το Μαξίμου για να δώσω μια συνέντευξη και να πω οτιδήποτε».
Και πρόσθεσε με νόημα τα εξής: «Θυμάσαι Γιώργο ένα στίχο του Σεφέρη; Αν αρχίσω να τραγουδώ θα φωνάξω, και αν φωνάξω οι αγάπανθοι προστάζουν σιωπή»…

Αλλά ξεχάσαμε…
Aυτά τα λέει κομψά ο κ. Μπαλτάκος, όχι ο μπρουτάλ κ. Κασιδιάρης...
Άσε που ο κ. Μπαλτάκος δεν έχει ανάγκη και τις κασέτες…


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/09/2014 09:39:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον…"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες