ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Δίοδος: " Συντροφικότητα, αγάπη και ερωτική ενέργεια."

Μια καινοτόμος προσέγγιση στη θεραπευτική των συντροφικών, ερωτικών σχέσεων, από τον Στάθη Λάζαρη, B.Sc.*

Ελάτε μαζί μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ενδοσκόπησης, απελευθέρωσης, επικοινωνίας και ανακαλύψτε τρόπους να ανοίξετε στη ζωή και τον έρωτα, να χαρείτε την αγάπη, για να βιώσετε υπέροχα...
συναισθήματα. Συντροφικότητα, αγάπη, έρωτας τόσο αναγκαία για να νιώσει πληρότητα και να ολοκληρωθεί ένας άνθρωπος.

Γνωρίστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να δώσετε απαντήσεις σε ερωτήματα και σκέψεις όπως:
· Γιατί να είναι τόσο δύσκολα όλα στη ζωή μου; Κάνω συνήθως προβληματικές σχέσεις και απογοητεύομαι. Φοβάμαι να αγαπήσω και να δοθώ πραγματικά σε μια σχέση. Μήπως τελικά γι’ αυτό φεύγω απογοητευμένος/η;

· Έλκω συνέχεια τα λάθος άτομα και επιλέγω και εγώ το ίδιο προβληματικό μοντέλο συντρόφου. Γιατί δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτές τις προβληματικές επιλογές;

· Δεν είναι μόνο η απογοήτευση από τους προηγούμενους συντρόφους μου. Διαπίστωσα ότι και τα τραύματα της παιδικής μου ηλικίας, τελικά επηρεάζουν τις σχέσεις μου. Τι μπορώ να κάνω για να τα ξεπεράσω;

Η επιστημονική μελέτη και η σύγχρονη Συμβουλευτική – Ψυχοθεραπεία μας δίνουν τη δυνατότητα να απελευθερωθούμε σε μια σχέση από τα περιοριστικά βιώματα, τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις του παρελθόντος ώστε, τελικά, να απολαύσουμε τη συντροφικότητα, την αγάπη, τον έρωτα, τη μαγική εμπειρία της συν-ένωσης και τη σεξουαλική ενέργεια. Επιπλέον, μας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσουμε κατά πολύ τη συναισθηματική ευφυΐα μας!

Περιγραφή των θεραπευτικών διαδικασιών
Στο ψυχολογικό πεδίο θα εξερευνήσουμε βιωματικά:
Τις περιοριστικές πεποιθήσεις,
Τα προβληματικά μοτίβα συσχέτισης και διαπροσωπικής συμπεριφοράς που επιλέξαμε
Τους περιορισμούς και τους φόβους στο να παίρνω και να δίνω αγάπη
Τα Σενάρια Ζωής που διαμορφώσαμε
Τις τραυματικές εμπειρίες που βιώσαμε στο παρελθόν, τις χαρακτηρολογικές διαμορφώσεις που ακολούθησαν και τις επιπτώσεις τους στο σχηματισμό της προσωπικότητάς μας
Την άρνηση της αγάπης και της συντροφικότητας έπειτα από δύσκολες, προβληματικές σχέσεις με προηγούμενους συντρόφους. Σχέσεις μέσα στις οποίες βιώσαμε μοναξιά, στέρηση, απόρριψη, το αίσθημα του κενού, απογοήτευση, εγκατάλειψη ή ακόμα και προδοσία
Τις δυναμικές που αναπτύσσονται μεταξύ δύο ανθρώπων και των ενεργειακών τους συστημάτων, βάσει του μοντέλου του Human Contact Energetics

Όσον αφορά το Εσωτερικό Παιδί
Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ξανασυναντηθούν και να επιτρέψουν στο Εσωτερικό τους Παιδί να εκφράσει τις αληθινές ανάγκες του για αγάπη, φροντίδα, υποστήριξη στο πλαίσιο της ερωτικής σχέσης.
Θα εξερευνήσουμε τους ιδιαίτερους τρόπους μέσα από τους οποίους οι συμμετέχοντες αντλούν χαρά σε μία σχέση.
Θα απεικονίσουμε τον ιδανικό σύντροφο (σύμβολο), μέσω της Εικαστικής Θεραπείας.
Θα μελετήσουμε τι συνεπάγεται η συνειδητοποίηση αυτών των παραμέτρων στην επιλογή συντρόφων συμβατών με τις αληθινές ανάγκες μας.

Στο ΒιοΕνεργειακό πεδίο θα χρησιμοποιηθούν:
Ασκήσεις και τεχνικές για την κινητοποίηση της ερωτικής ενέργειας στο περίνεο (στη βάση της λεκάνης). Διαδικασίες που να συνδέουν την ερωτική ενέργεια με το αστείρευτο δυναμικό του εσωτερικού παιδιού και την αγάπη στην καρδιά, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε εμπειρίες, στις οποίες η προσωπική δύναμη, η τρυφερότητα και η χαρά αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά.
Η διαδικασία «Ταξίδι υψηλής ενεργειακής φόρτισης» μέσα στο σπλαχνικό εσωτερικό κανάλι, για μια πρώτη βιωματική γνωριμία με “το εγγενές, αστείρευτο και αδάμαστο εσωτερικό μας δυναμικό”.

Στο ΨυχοΣωματικό πεδίο:
Θα χρησιμοποιηθεί η θεραπευτική διαδικασία “Καλώ και ενσωματώνω τον ιδανικό σύντροφο μέσω της Κινησιολογικής Ροής”. Μέσω αυτής οι συμμετέχοντες αφήνουν το σώμα τους να εισέλθει σε μία πολύ δυνατή κατάσταση εναλλακτικής συνειδητότητας, που ονομάζουμε “Ελεύθερη Κινησιολογική Ροή”. Από αυτήν καλούν τον ιδανικό τους σύντροφο και στη συνέχεια του επιτρέπουν να χρησιμοποιήσει το σώμα τους και να εκφραστεί κινησιολογικά σαν να ήταν το δικό του σώμα.
Θα γίνουν ΨυχοΣωματικές ασκήσεις για τη βελτίωση των σχέσεων, στις οποίες οι συμμετέχοντες εξερευνούν βιωματικά, μέσω ειδικών ασκήσεων, σημαντικά θέματα των σχέσεων όπως υποστήριξη, συν-ένωση, πίεση-απαίτηση, απόρριψη, εγκατάλειψη, μοναξιά, απογοήτευση και μαθαίνουν πως να φροντίζουν τον/την σύντροφο.

Στο Οραματικό πεδίο:
Θα ταξιδέψουμε στον αόρατο αιθερικό κόσμο, στον κόσμο του βαθύτερου Είναι μας και των αληθινών οραμάτων μας ώστε να επανασυνδεθούμε με την πηγή του αυθεντικού έρωτα και να αντλήσουμε έμπνευση. Σε ποιους απευθύνεται

Γενικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να ασχοληθεί με την προσωπική του αυτογνωσία και ψυχοθεραπεία με μια μεθοδολογία ειδικά προσανατολισμένη σε θέματα συντροφικότητας και ερωτικών σχέσεων.

Φοιτητές του χώρου της ψυχικής υγείας που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις ώρες του σεμιναρίου ως μέρος της επαγγελματικής τους εκπαίδευσης.

Επαγγελματίες του χώρου της ψυχικής υγείας που επιθυμούν να γνωρίσουν μια καινούργια εξειδικευμένη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, και να προχωρήσουν με την προσωπική τους θεραπεία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 26 - 27 Απριλίου
Παρασκευή: 17:00 – 22:00
Σαββάτο: 10:00 – 18:00
Σαββάτο: 19:00 – 21:30 (προαιρετικό)
ΔΙΟΔΟΣ Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης & Θεραπείας
Νικ. Ουρανού 2, Αθήνα,
Τηλ. 210 36.20.020 – 210 36.20.490, diodos@otenet.gr* Ο Στάθης Λάζαρης είναι Σωματικός Ψυχοθεραπευτής, BodyWorker, Συγγραφέας και Πτυχιούχος Ψυχολογίας
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 4/16/2014 08:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Δίοδος: " Συντροφικότητα, αγάπη και ερωτική ενέργεια.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες