ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Αποφάσεις Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ηπείρου.

Αποφάσεις για τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων και την έγκριση Μ.Π.Ε., που συνολικά αφορούν περιβαλλοντικά έργα, δράσεις πολιτισμού και άλλες παρεμβάσεις έλαβε η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου στη σημερινή συνεδρίασή της.

Αναλυτικά, η Επιτροπή ενέκρινε τις Μ.Π.Ε. για τα έργα:...

«Μονάδα προσωρινής αποθήκευσης αποβλήτων λιπαντικών ελαίων (ΑΛΕ), βρώσιμων ελαίων & λιπών (ΑΒΕ-Λ) καθώς και μετατροπής των μεταχειρισμένων βρώσιμων ελαίων & λιπών σε βιοκαύσιμο, η οποία πρόκειται να εγκατασταθεί στο Ο.Τ. 6Γ της ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων»

Λειτουργία πτηνοτροφικής μονάδας εκτροφής 30.000 πτηνών πάχυνσης (120 ισοδύναμα ζώα) η οποία είναι εγκατεστημένη στη θέση «ΡΑΧΕΣ» της Τοπικής Κοινότητας Κρυόβρυσης, Δ.Ε. Περάματος του Δήμου Ιωαννιτών Π.Ε. Ιωαννίνων ( Υπαγωγή στον Ν. 4178/2013)»

«Συγκοινωνιακά έργα ανάδειξης αρχαιολογικού χώρου Νικόπολη (Αρχαιολογικό Πάρκο Νικόπολης) στην Π.Ε. Πρέβεζας»

«Σύνδεση Εγνατίας οδού με τη 12η επαρχιακή οδό στην έξοδο της σήραγγας Σ2 στη θέση Τζαμαλή Αγά στο Δήμο Δωδώνης Π. Ε. Ιωαννίνων»

«Ανακατασκευή τμήματος της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Αντιρρίου στο ύψος της γέφυρας Αννίνου στη Δ.Κ. Κομποτίου Δήμου Νικολάου Σκουφά Π.Ε. Άρτας»

«Λειτουργία υφιστάμενης μονάδας παραγωγής σκυροδέματος, δυναμικότητας 20 m3/ ημέρα, εγκατεστημένη στο Μικρό Περιστέρι του Δήμου Μετσόβου»

«Κατασκευή αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων στο χείμαρρο Τουρτούρη στην Τ.Κ. Καλαρρυτών, Δήμου Βορείων Τζουμέρκων Π.Ε. Ιωαννίνων»

«Φράγματος Κομποτίου και αρδευτικών δικτύων»

«Οριοθέτηση ρέματος Τούση στη Δ.Κ. Πάργας του Δήμου Πάργας Π.Ε. Πρέβεζας»

Εγκατάσταση αερόβιας επεξεργασίας ιλύος (υπαίθρια κομποστοποίηση) που προκύπτει από μονάδες επεξεργασίας αστικών λυμάτων και μονάδων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων παρόμοιας σύνθεσης, στο αρ. 86 κληροτεμάχιο του αναδασμού Ελεούσας , Δ. Ζίτσας Ιωαννίνων»

«Μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο, εγκατεστημένης ισχύος 990 KW , η οποία πρόκειται να εγκατασταθεί στο Ο.Τ. 6Γ της ΒΙΠΕ Ιωαννίνων»

Ως προς τα δύο έργα μετεγκατάστασης οστρακοκαλλιέργειας (μύδια), δυναμικότητας 160 τόνων/έτος, στη θέση "Κόλπος Νήσων Κούραμος", Λωρίδα Σαγιάδας, Π.Ε. Θεσπρωτίας, η Επιτροπή αποφάσισε την επανεξέταση του φακέλου των δύο έργων, αφού προσκομιστούν από το Δήμο Φιλιατών και την Τ.Κ. Σαγιάδας τα νέα δεδομένα τα οποία προφορικά κατέθεσαν εκπρόσωποί τους κατά τη διάρκεια της Επιτροπής.

Επιπλέον, η Επιτροπή ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων για την υλοποίηση των έργων:
«Συντήρηση τοιχογραφιών της βόρειας και νότιας πλευράς του Ιερού Μητροπολιτικού ναού Ιωαννίνων», προϋπολογισμού 40.000 ευρώ (Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού - Περιφέρεια Ηπείρου - Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων)

«Ασφαλτοστρώσεις στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καναλακίου , στο 1ο Νηπιαγωγείο Καναλακίου και στην πλατεία της εκκλησίας του οικισμού Κορωνόπουλου», προϋπολογισμού 44.000 ευρώ (Περιφέρεια Ηπείρου /Π.Ε. Πρέβεζας - Δήμος Πάργας)

«Προμήθεια καλωδίων αποστραγγιστικού και αρδευτικού αντλιοστασίου ΤΟΕΒ Αχέροντα», προϋπολογισμού 13.400 ευρώ (Περιφέρεια Ηπείρου - TOEB Αχέροντα Καναλακίου)

«Προμήθεια υλικών αντλιοστασίου ΤΟΕΒ Βρυσέλλας Φιλιατών», προϋπολογισμού 5.400 ευρώ (Περιφέρεια Ηπείρου - TOEB Βρυσέλλας Φιλιατών).

Τέλος, η Επιτροπή γνωμοδότησε αρνητικά, με βάση και την υπηρεσιακή εισήγηση, σχετικά με το έργο «Κατασκευή προβλήτας φόρτωσης υλικών λατομείου στη θέση 'Στροβίλι' της Τ.Κ. Σαγιάδας Δήμου Φιλιατών Π.Ε. Θεσπρωτίας».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 4/15/2014 10:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Αποφάσεις Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες