ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη "Γέφυρα της Δέσπως".

Ένα σημαντικό έργο για την παραλιακή ζώνη Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, με το οποίo αντιμετωπίζεται ένα πρόβλημα 15 και πλέον χρόνων και βελτιώνει την οδική ασφάλεια, ολοκληρώθηκε σήμερα και δίνεται στην κυκλοφορία.

 Πρόκειται για τη γέφυρα "Δέσπως" επί της Εθνικής Οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας.
Την περιοχή επισκέφτηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης...
Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Ν. Ανατολιωτάκης, περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α., οι οποίοι και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση των εργασιών και την παράδοση σε κυκλοφορία του συγκεκριμένου τμήματος του οδικού άξονα προ των εορτών του Πάσχα.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης, μεταξύ άλλων, τόνισε τα εξής:
"Ως Ηπειρώτες λύνουμε ένα γόρδιο δεσμό στον παραλιακό δρόμο, στη γέφυρα της Δέσπως, που για πάρα πολλά χρόνια ταλαιπώρησε τον κόσμο στην περιοχή. Ζητάμε ένα διαχρονικό συγνώμη, γιατί εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια η γέφυρα της Δέσπως ήταν σημείο αναφοράς προβλήματος και μη βοήθειας από τις κρατικές υπηρεσίες προς τον πολίτη. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να τελειώνει το έργο αυτό από εμάς, να τελειώνει καλά και να δίνεται προς χρήση".

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου, την ΕΥΔΕΜ/ΕΔΕ και την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή που είχε την πρόνοια να εντάξει το έργο στο ΕΣΠΑ.
Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην ανάδοχο εταιρεία η οποία το κατασκεύασε αν και το είχε με προαίρεση. " Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει προαίρεση. Η εταιρεία είχε αναλάβει το δρόμο Καρτέρι -Πάργα, όπου μας παρέδωσε έναν πάρα πολύ καλό δρόμο, και στη συνέχεια μπορούσε να πει ότι δεν το κάνει, όπως είπε στην Πλαταριά. Παρακαλέσαμε να προχωρήσει το έργο, γιατί ήταν για μας ένα στοίχημα να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα μέσα από το ΕΣΠΑ".
Τέλος ο Περιφερειάρχης, υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια έχει ετοιμάσει και έχει παραδώσει στο Υπουργείο τη μελέτη για το τμήμα Μεσοπόταμος - Πάργα. "Περιμένουμε όταν εγκριθεί το καινούργιο πρόγραμμα στις υποδομές να συμπληρωθεί αυτό το κομμάτι, που είναι χρήσιμο για την ανάπτυξη του τόπου", κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Στρ. Ιωάννου, μεταξύ άλλων, δήλωσε και τα εξής:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα πραγματικά παραδίδεται αυτό το έργο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς του Πρεβεζιάνους. Είναι ένα έργο, σε ένα σημείο που σχεδόν καθημερινά γινόταν ατυχήματα. Είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια του οδηγού, του πολίτη. Αυτό βάζω σαν το πρώτο και σημαντικό, ότι δηλαδή λύνεται ένα πρόβλημα ασφάλειας. Σήμερα αισθάνομαι χαρούμενος για το γεγονός ότι μέσα στη θητεία μας, σε αυτά τα τρία χρόνια, κατασκευάστηκε ένα έργο που είχε καταντήσει να είναι το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας. Δεκαπέντε χρόνια ταλαιπωρείται ο κόσμος, 15 χρόνια σημειώνονται ατυχήματα. Και σήμερα λύνεται αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία, τον Περιφερειάρχη για την στήριξη που έδωσε και την σχεδόν καθημερινή παρουσίαση του στο έργο".

Σημειώνεται ότι ο τελικός προϋπολογισμός του έργου και μετά τη νέα μελέτη που εκπονήθηκε πέρυσι από την ανάδοχο εταιρία σε συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή και την Ε.Δ.Α. ανήλθε σε 1.682.249 ευρώ, ήτοι περίπου 900.000 λιγότερα από τον αρχικό προϋπολογισμό του.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/15/2014 10:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for " Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη "Γέφυρα της Δέσπως"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες