ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Οι υποψήφιοι της "Ήπειρος Ανατροπής" στη Θεσπρωτία.

Τη Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου, στις 12:15 μμ, στην Ηγουμενίτσα έγινε εκδήλωση-συνέντευξη Τύπου, όπου και παρουσιάστηκαν οι 9 από τους συνολικά 11 υποψηφίους του ψηφοδελτίου της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» για την Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Να ανατρέψουν την πολιτική της άγριας λιτότητας και τους εκφραστές της, να αποκαλύψουν τα ψεύδη, τους ευφημισμούς και τα εικονικά...
success stories των κυβερνώντων, κάλεσε από την Ηγουμενίτσα τις Ηπειρώτισσες και τους Ηπειρώτες η υποψήφια Περιφερειάρχης, Όλγα Γεροβασίλη. Η υποψήφια Περιφερειάρχης προειδοποίησε πως η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει νέα δανειακή σύμβαση με υπογραφή νέου μνημονίου βαρών και εξαέρωσης των τελευταίων δικαιωμάτων των εργαζομένων, που θα εφαρμοστούν μετά τις εκλογές. Γι’ αυτό, το μήνυμα των εκλογών πρέπει να είναι μήνυμα Ανατροπής, μήνυμα υπέρ των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό το μήνυμα φθάνει από κάθε γωνιά της Ηπείρου, επισήμανε η κ. Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι «οι αντίπαλοί μας στην Ήπειρο έχουν επιστρατεύσει όλα τα μέσα εναντίον μας». Αλλά την 25η Μαΐου η περιοχή μας θα αλλάξει σελίδα, αποδοκιμάζοντας αυτούς που παρέλαβαν την Ήπειρο, ως τη φτωχότερη Περιφέρεια της χώρας και την παραδίδουν ακόμα πιο φτωχή.

Στη συνέχεια, η υποψήφια Περιφερειάρχης ανέπτυξε τις προτεραιότητές της, όπως η αντιμετώπιση της αυξανόμενης φτώχειας και ανεργίας (30,4% στο γενικό πληθυσμό, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 2013), η αντίσταση στην εκποίηση και ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου της Περιφέρειας, η διεκδίκηση πόρων για τις υποδομές στην εκπαίδευση, την υγεία και την κοινωνικής προστασία, την ενίσχυση της και την ανατροπή της περιβόητης «πρότασης Καχριμάνη» για το φρέσκο γάλα, την μη εκτροπή του Αώου αλλά και την άρνηση επιβολής του Οικονομικού Παρατηρητηρίου για τους ΟΤΑ, που καταργεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο Αυτοδιοίκητό τους.«Οι εκλογές είναι πολιτικές και ιδιαίτερα κρίσιμες. Γι’ αυτό και επιλέγουμε, πρωτίστως, πολιτική πρόταση. Κι εμείς έχουμε μια τέτοια πρόταση. Σε λίγες μέρες, μέσα στις διακοπές του Πάσχα, θα σας την παρουσιάσουμε αναλυτικά» είπε η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ κάλεσε τις τοπικές κοινωνίες να αντιταχθούν σύσσωμες απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές που επιτίθενται στην ίδια τη ζωή μας και την προοπτική της Ηπείρου. «Γιατί ο δικός μας στόχος είναι να γίνει η Ήπειρος χώρος αξιοπρεπούς ζωής για όλους τους κατοίκους της» κατέληξε η υποψήφια Περιφερειάρχης.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Παναγιώτης Πάντος
Διπλωματούχος Τοπογράφος Μηχανικός

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
1. Γκάνια Χριστίνα Αρχαιολόγος
2. Μποροδήμος Αθανάσιος Ορθοπεδικός
3. Ντάνης Κωνσταντίνος Πολιτικός Μηχανικός
4. Παπαρούνας Παύλος Ταχυδρομικός
5. Παρόλα Αγγελική Αρχιτέκτων Μηχανικός
6. Τάσσης Δημήτριος Εκπαιδευτικός
7. Τόκας Σταύρος Επιχειρηματίας
8. Τσάμης Χρήστος Ψυχίατρος
9. Τσότσης Δημήτριος Ταχυδρομικός


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/15/2014 02:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Οι υποψήφιοι της "Ήπειρος Ανατροπής" στη Θεσπρωτία. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες