ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

"Γιάννενα Τώρα": Έρευνα προβλημάτων του Δήμου Ιωαννιτών.

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» προκειμένου να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε Δημότης του Δήμου Ιωαννιτών στη γειτονιά του ή στο χώρο εργασίας του ξεκίνησε την πρώτη σχετική μεγάλη έρευνα που γίνεται στα Ιωάννινα.

Η έρευνα διεξάγεται στην πρώτη φάση της ηλεκτρονικά, μέσω ενός εύκολου ερωτηματολογίου που μπορεί κανείς να βρει στην...
διεύθυνση ioannina.com/erevna a και να συμπληρώσει σε λιγότερο από δύο λεπτά.

Σημαντικό στοιχείο της έρευνας είναι η δυνατότητα που δίνει, πέρα από τις τυποποιημένες απαντήσεις πολλαπλής επιλογής, να απευθυνθεί καθένας στην επόμενη Δημοτική Αρχή, αναφέροντας τα προβλήματα ή τις προτάσεις του.

Η ηλεκτρονική έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος της εβδομάδος ενώ τα συμπεράσματά της θα δοθούν στην δημοσιότητα. Η παράταξη προτρέπει όλους τους Δημότες του Δήμου Ιωαννιτών να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο της έρευνας προκειμένου να συμβάλλουν στην ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων των γειτονιών και των χώρων εργασίας τους.

Με τη δράση αυτή, η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» υλοποιεί μια ουσιαστική συμμετοχική διαδικασία των πολιτών, καθώς όχι μόνο αναδεικνύει την πραγματική διάσταση των προβλημάτων αλλά τους δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν προς την παράταξη τη γνώμη τους, τα θέματα που τους απασχολούν αλλά και τις λύσεις που προτείνουν. Έτσι, η παράταξή μας αποδεικνύει όχι μόνο το πραγματικό ενδιαφέρον για την πόλη μας αλλά και ότι έχει τις ηθικές και υλικές δυνατότητες να ασχοληθεί ουσιαστικά για την επίλυσή τους.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 4/02/2014 11:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for ""Γιάννενα Τώρα": Έρευνα προβλημάτων του Δήμου Ιωαννιτών. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες