ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Παρέμβαση του Σ. Καλογιάννη για τα υδατορέματα - Ρυθμίσεις Πολεοδομικής νομοθεσίας.

Παρέμβαση του Σταύρου Καλογιάννη στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου με θέμα την διαδικασία οριοθέτησης των υδατορεμάτων και πολεοδομικές ρυθμίσεις.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής όπου συζητήθηκε το σχέδιο νόμου (σ/ν) «Διαδικασία οριοθέτησης και ρυθμίσεις θεμάτων για...
τα υδατορέματα - Ρυθμίσεις Πολεοδομικής νομοθεσίας», τοποθετήθηκε ο Σταύρος Καλογιάννης με συγκεκριμένες παρατηρήσεις και προτάσεις επί των άρθρων του σ/ν.

Αναφέρθηκε αρχικώς στην καθυστέρηση έγκρισης ορισμένων Σχεδίων διαχείρισης λεκανών απορροής ποταμών τα οποία αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για την αειφόρο διαχείριση των υδάτινων πόρων, καθώς και των Σχεδίων πλημμύρας, που θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί το 2013, γεγονός που θέτει τη χώρα σε άμεσο κίνδυνο καταδίκης από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Καλογιάννης κατέθεσε πρόταση διεύρυνσης της εφαρμογής μιας ρύθμισης του σ/ν που αναφέρεται στη δημιουργία ή συντήρηση ή βελτίωση ή εκσυγχρονισμό παραγωγικών δραστηριοτήτων, ώστε να περιληφθούν σε αυτήν και τουριστικές δραστηριότητες, σε εκτάσεις εντός και εκτός σχεδίου.
Η προτεινόμενη διεύρυνση της ρύθμισης αφορά σε περιοχές περιβαλλοντικής και αρχιτεκτονικής προστασίας, εκτός ζωνών απολύτου προστασίας, και με την προϋπόθεση ότι δεν απαγορεύεται σε αυτές η δόμηση και η χρήση των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων. Αντιμετωπίζονται έτσι πολεοδομικής φύσεως προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από καιρό, με παράλληλη διατήρηση όλων των ασφαλιστικών δικλείδων σχετικά με το περιβάλλον και την αρχιτεκτονική μας κληρονομιά.

Ο παριστάμενος αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ κ. Ν. Ταγαράς δήλωσε ότι θα εξετάσει την πρόταση, εν όψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/09/2014 06:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Παρέμβαση του Σ. Καλογιάννη για τα υδατορέματα - Ρυθμίσεις Πολεοδομικής νομοθεσίας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες