ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, για στήριξη και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.

Μήνυμα στήριξης, προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας έστειλε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του bazaar πασχαλινών ειδών που δημιούργησαν τα άτομα με αναπηρίες, νοητική υστέρηση και κινητικά προβλήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας «Νεομάρτυς Γεώργιος».

«Εγώ ζητώ- υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης- από όλους να...
συνδράμουμε αυτή την προσπάθεια. Αυτός ο κόσμος χρειάζεται τη συμπαράστασή μας. Όλοι από λίγο, κάνουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο και έτσι θέλω να το δείτε. Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό και το προεδρείο για αυτή την πρωτοβουλία, που σιγά σιγά βγάζει τη δουλειά του Ιδρύματος προς όλη την κοινωνία. Και χρειάζεται συνεχής προσπάθεια να βοηθήσουμε με εθελοντικές ομάδες. Με αυτές τις λίγες κουβέντες εγκαινιάζω αυτή την προσπάθεια».

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου (στο οποίο υπάγεται ο "Νεομάρτυς Γεώργιος") » κ. Θ. Τσάνης κάλεσε τους Γιαννιώτες να στηρίξουν την πρωτοβουλία των μελών του Ιδρύματος. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Τα είδη αυτά έχουν μια ιδιαίτερη ομορφιά και αποπνέουν την ιδιαίτερη ευαισθησία των δημιουργών τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Περιφερειάρχη γιατί μέχρι τώρα μας βοηθάει καθημερινά στην προσπάθεια που κάνουμε, είτε με τρόφιμα, είτε με ρουχισμό, είτε με φάρμακα. Και οι ευχαριστίες όλου του Ιδρύματος είναι πάρα πολύ μεγάλες. Άλλωστε η ευαισθησία του κ. Περιφερειάρχη για τέτοιου είδους θέματα είναι πάρα πολύ γνωστή. Καλώ όλους τους Γιαννιώτες να επισκεφτούν το bazaar, να δουν τι έχουν κάνει τα παιδιά, να δώσουν λίγη χαρά σε αυτούς τους ανθρώπους και να συνεισφέρουν στη δική μας προσπάθεια να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ν. Καττής και ο πρώην διευθυντής του Ιδρύματος κ. Ν. Παπαδόπουλος. Το bazaar θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο της Περιφέρειας μέχρι τις 9 Απριλίου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/10/2014 09:17:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Μήνυμα του Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, για στήριξη και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες