ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Τ. Κουίκ: " Προηγείται η εθνική και οικονομική πολιτική."

"'Εκρηξη" του εκπροσώπου και Βουλευτή Επικρατείας τω ΑΝ.ΕΛ. στην ολομέλεια της Βουλής.
-"Δεν είναι δυνατόν να επιχορηγούμε με εκατοντάδες εκατομμύρια τρίτες χώρες και να μην έχουμε λίγες δεκάδες για την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη που καταρρέει. "

Εκρηκτικός και απόλυτος, ο παρεμβατικός λόγος του Εκπροσώπου και Βουλευτή Επικρατείας των ...
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σήμερα Τετάρτη (09.04.14), στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ως Εισηγητής στην Κύρωση Διεθνούς Συμφωνίας για την οικονομική ενίσχυση χωρών της Αφρικής και της Καραϊβικής, ο Τέρενς Κουίκ είπε:
«Σε εποχές που η Ελλάδα μαστίζεται από οικονομική ύφεση, καλούμεθα να συμφωνήσουμε στην εκταμίευση 370.000.000 ευρώ για χώρες της Αφρικής και της Καραϊβικής.

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη για ενίσχυση αυτών των λαών. Αντιλαμβάνομαι και ότι πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις και συμμαχίες ακόμη και με το τελευταίο κράτος του ΟΗΕ, πόσω μάλλον όταν χρειαζόμαστε τη στήριξή τους στα πολλά ανοιχτά εθνικά μας θέματα.

Αλλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να μην περικόψουμε έστω και τα μισά από τα χρήματα αυτά, για να τα αποδώσουμε εκεί που χρειάζεται, μέσα στην ίδια την πατρίδα μας.

Με λίγες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μπορούμε να χτίσουμε και να λειτουργήσουμε δημόσια σχολεία στην Ξάνθη και στη Ροδόπη, εκεί όπου μέσω της Παιδείας κάνει πάρτι το τουρκικό Προξενείο.

Σε περιοχές όπως η Δράμα και η Καβάλα, ακόμα και το ένα ευρώ, μέσα στη κόλαση της ύφεσης, σίγουρα θα αποδειχθεί πολύτιμος θησαυρός.

Ας το αναληφθούμε ότι προηγείται η εθνική και οικονομική πολιτική μέσα στην ίδια την χώρα μας.

Και επιπλέον, μου είναι αδύνατον να υπερψηφίσω αυτή την Κύρωση, την ώρα που στις χώρες της Καραϊβικής ακμάζουν off shore εταιρείες, οι οποίες φαντάζομαι ποιες «εκπλήξεις» μπορούν να μας επιφυλάσσουν και ενδεχομένως με τη ψήφο μας να τις κουκουλώνουμε».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/09/2014 05:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Τ. Κουίκ: " Προηγείται η εθνική και οικονομική πολιτική.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες