ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

"Βόμβα!" - Τ. Κουίκ: " Όταν εκλεγώ Περιφερειάρχης, Τουρκικό Προξενείο... stop. "

"Ξέσπασμα του Τέρενς Κουίκ για τους κρυφοπροξενικούς υποψηφίους στους Δημοτικούς και Περιφερειακούς συνδυσμούς της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

-"Να μάθουμε τώρα τους Προξενικούς πριν κατατεθούν οι συνδυασμοί. "
-"Αν εκλεγώ Περιφερειάρχης το Προξενείο θα σταματήσει τα αντεθνικά παιχνίδια του."
-"Με το θέμα της Σαμπιχά αποκαλύφθηκαν πολλά με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά κανένας δεν με άκουγε στη Βουλή ή δεν διάβαζε τις ...
ερωτήσεις μου."

«Λίγο πριν κλείσουν όλοι οι Συνδυασμοί, Δημοτικοί και Περιφερειακοί στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ζητώ να μάθουμε ποιοι προξενικοί, ενδεχομένως, κρύβονται μέσα σε αυτούς. Μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων στα αρμόδια πρωτοδικεία, δεν θα αναγνωριστεί το οποιοδήποτε «λάθος».
Η κατάσταση με τους Προξενικούς πρέπει να ξεκαθαρίσει ΤΩΡΑ».

Αυτό δήλωσε ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Η δήλωση έγινε στα πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα το πρωί (24.04.14) στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης Status Radio στον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο Τέρενς Κουίκ είπε μεταξύ άλλων:
• Όταν θα εκλεγώ Περιφερειάρχης, εάν κι εφόσον με τιμήσουν οι ψηφοφόροι της ΑΜ-Θ, τελειώνουν οριστικά τα αντεθνικά παιχνίδια του προξενείου Κομοτηνής. Ο Πρόξενος θα καταλάβει μια και καλή ότι δεν θα ξαναπεράσει τα διπλωματικά όρια που καθορίζονται διεθνώς και που οφείλει να του υπενθυμίζει το ΥΠΕΞ.

• Το Προξενείο στην Κομοτηνή είναι εδώ για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των όποιων τούρκων υπηκόων που επισκέπτονται την Ελλάδα και όχι να ανακατεύεται με Έλληνες υπηκόους ανεξαρτήτως θρησκείας. Ανεξαρτήτως αν είναι Μουσουλμάνοι ή Χριστιανοί.

• Και φυσικά είναι απαράδεκτο κι ανεπίτρεπτο το Προξενείο με τους εκπροσώπους του αλλά και με τους ψευτομουφτήδες, να ανακατεύονται με δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις τους με περιφερειακούς και δημοτικούς Συνδυασμούς, που μετέχουν στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

• Αν Έλληνας Πρόξενος στη Τουρκία, πχ ο Έλληνας Πρόξενος στη Σμύρνη, είχε έστω και το 10% της εδώ αντεθνικής συμπεριφοράς του Τούρκου Προξένου, είναι βέβαιο ότι το Τουρκικό ΥΠΕΞ θα τον είχε κάνει πακέτο και θα τον είχε στείλει πίσω στην Ελλάδα.

• Είναι εντυπωσιακό που λόγω της ιστορίας του ΣΥΡΙΖΑ με την Σαμπιχά, τα αθηνοκεντρικά πανελλαδικά κανάλια ανακάλυψαν τώρα, με ελαχιστότατες εξαιρέσεις, την Θράκη και τα εθνικά της ζητήματα. Δύο χρόνια που κάνω σχετικές Ερωτήσεις στη Βουλή, για το Προξενείο κλπ, κανείς δεν ασχολήθηκε και πάλι με εξαιρέσεις συναδέλφων δημοσιογράφων, μετρημένους στα δάκτυλα.

• Με την περίπτωση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν αποκαλύφθηκε πλήρως το πόσο οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Θράκης αλλά και οι Βουλευτές του, «συμπτωματικά» ταυτίζονται με θέσεις του προξενείου σχετιζόμενες και με πρόσωπα που τα θεωρεί ανεπιθύμητα και με νόμους της Ελλάδας που δεν θέλει να εφαρμοστούν. Όπως συνέβη με τον νόμο περί Ιεροδιδασκάλων.

• Υπενθυμίζω ότι πρόσφατα κατέθεσα Ερώτηση στη Βουλή για το εάν είναι συνταγματική ή όχι οι πράξεις Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου να φωτογραφίζονται κάτω από την αποσχιστική πράσινη σημαία ή να μετέχουν δραστηριοτήτων διαφόρων Συλλόγων που αυτοαποκαλούνται «τουρκικές της δυτικής Θράκης».

• Η Σαμπιχά είναι μια δυναμική γυναίκα. Υπερασπίζεται το δικαίωμα οι Ρομά να μαθαίνουν μόνο την Ελληνική και την γλώσσα τους, απορρίπτοντας τα σχέδια της Άγκυρας για εκτουρκισμό τους. Απλώς εκφράζω την απορία πώς είναι δυνατόν η Σαμπιχά να επιτρέψει στον εαυτό της να εμπλακεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήξερε όλα αυτά που ανέφερα προηγουμένως.

• Όταν εκλεγώ στη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και ανεξάρτητα τι συνέβη, θα είμαι στο πλευρό της Σαμπιχά και στο πλευρό της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Έλληνα είτε είναι Πομάκος είτε είναι Ρομά, που θέλει να υπερασπιστεί το δικαίωμα του να είναι Έλληνας και μόνον Έλληνας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 4/25/2014 12:45:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for ""Βόμβα!" - Τ. Κουίκ: " Όταν εκλεγώ Περιφερειάρχης, Τουρκικό Προξενείο... stop. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες