ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Τ. Κουίκ: " Η κυβέρνηση του κράτους της Αθήνας ξέρει κατά που πέφτει η Σαμοθράκη; "

Η Σαμοθράκη, οποία είναι χωρίς γιατρούς, με χαλασμένο το σκάφος του Λιμενικού και με πετσοκομμένες τις κρατικές επιχορηγήσεις;

Με απογοητευτικά ευρήματα που αφορούν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του νησιού, έληξε η νέα επίσκεψη στη Σαμοθράκη των Βουλευτών των...
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και Μαρίνου Ουζουνίδη, οι οποίοι συνεχίζουν και τον προεκλογικό τους αγώνα με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, αντίστοιχα.

Οι δύο Βουλευτές, (με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, μάλιστα, να έχει επί τρεις μέρες περιοδεύσει όλο το νησί), συνομίλησαν με κατοίκους και καταστηματάρχες, συνάντησαν τον Δήμαρχο, επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των σχολείων και παρακολούθησαν τη λειτουργία στη μνήμη των πέντε νεομαρτύρων της Σαμοθράκης, που τιμήθηκε την Κυριακή (27.04.2014).

Τα θέματα, μεταξύ άλλων, που κατέγραψαν είναι τα εξής:
1. Έλλειψη παιδιάτρου, καρδιολόγου κλπ στο Κ.Υ. Ήδη κατατέθηκε Ερώτηση στη Βουλή.
2. Χαλασμένο σκάφος του Λιμενικού, πλαγιοδετημένο στο λιμάνι του νησιού, με αποτέλεσμα για τις επείγουσες διακομιδές και με απώλεια πολύτιμου χρόνου, να πρέπει να αποστέλλεται το σκάφος του Λ.Σ. από την Αλεξανδρούπολη. Επιπλέον το σκάφος αυτό, δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και για προστασία των θαλασσών μας από την λαθρομετανάστευση. Θα κατατεθεί Ερώτηση.
3. Άγριο πετσόκομμα της νόμιμης κρατικής επιχορήγησης στο Δήμο Σαμοθράκης. Θα κατατεθεί Ερώτηση.
4. Πλήρης αδιαφορία του αρμόδιου Υπουργείου για την κτηνοτροφία του νησιού, με αποτέλεσμα το Πάσχα οι κτηνοτρόφοι να πουλήσουν τα φημισμένα κατσίκια τους σε ευτελείς τιμές.
5. Απουσία της Σαμοθράκης από τα πλάνα τουριστικής προβολής του Υπουργείου Πολιτισμού.

Τους δύο Βουλευτές συνόδευσε στην περιοδεία τους ο τοπικός υποψήφιος του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Ευστράτιος Ματζάρης.

Επιστρέφοντας στην Αλεξανδρούπολη από τη Σαμοθράκη, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Το κράτος της Αθήνας, ξέρει που βρίσκεται η Σαμοθράκη επάνω στο χάρτη; Σε Δελτίο Τύπου που εκδώσαμε με τον συνάδελφο Μαρίνο Ουζουνίδη, αναφέρουμε μερικά από τα προβλήματα που μας έθεσαν υπόψη ο Δήμαρχος και κάτοικοι, αλλά που διαπιστώσαμε και οι ίδιοι με προσωπική μας έρευνα.

Χάρηκα που είδα ξανά και την οικογενειακή μου φίλη την Ευδοκία, που έκανε τις σπουδές της, αλλά προτίμησε να μείνει στο τόπο της βγάζοντας με ένα ταξί το μεροκάματό της. Την πρωτογνώρισα στα δημοσιογραφικά μου οδοιπορικά. Και με πολύ περηφάνια με ξενάγησε στο νησί της.

Για την Ευδοκία και την κάθε Ευδοκία και την οικογένειά της, θέλω να αγωνιστώ ως ΑΜ-Θ Περιφερειάρχης. Θέλω να κάνω όλα εκείνα που επιβάλλονται, ώστε να μείνει με ασφάλεια και αξιοπρεπή ποιότητα ζωής στο τόπο της. Χαμογελαστή και σίγουρη για την επιλογή της.

Και αυτό είναι υπόσχεση για την και τον κάθε κάτοικο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/29/2014 01:58:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Τ. Κουίκ: " Η κυβέρνηση του κράτους της Αθήνας ξέρει κατά που πέφτει η Σαμοθράκη; " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες