ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Πλήρης δικαίωση της Ρ. Μακρή για κοινοβουλευτική παρέμβασή της.

Ενεργοποίησε τους ελέγχους στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές.
Ευχαριστήρια επιστολή ΟΦΑΕ στην Ραχήλ Μακρή.

Μετά την τοποθέτηση της Τομεάρχου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Βουλευτή Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή στην Ολομέλεια της Βουλής στις 20-2-14, για το σχέδιο νόμου «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της ...
Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας περί διεθνών οδικών μεταφορών», η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος της απέστειλε την με αριθ. πρωτ. Α12/2/0519 ημερ. 28-3-14 ευχαριστήρια επιστολή

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της επιστολής, η εκτενής παρουσίαση από την κα Ραχήλ Μακρή των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες μεταφορείς σε συνδυασμό με την άμεση και ουσιαστική ανταπόκρισή της σε ζητήματα που αφορούν στον κλάδο των αυτοκινητιστών, έφερε απτά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, από 17-3-2014 το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων έθεσε σε εφαρμογή πιλοτικό Επιχειρησιακό σχέδιο, τρίμηνης διάρκειας, για τον συντονισμό και την εντατικοποίηση των ελέγχων σε φορτηγά οδικών εμπορευμάτων και επιβατικών μεταφορών σε 24ωρη βάση.

Η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, πιστή στο έργο που της ανέθεσε ο Ελληνικός Λαός, θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα όλων των Ελλήνων, όλων των κλάδων, τα οποία η Συγκυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει κάτω από το χαλί, προωθώντας σχέδια νόμου εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων είτε με διαδικασίες κατεπείγοντος είτε υπό την απειλή της εξόδου της χώρας από το Ευρώ.

Ακολουθεί η επιστολή της Ομοσπονδίας:Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 4/02/2014 11:36:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πλήρης δικαίωση της Ρ. Μακρή για κοινοβουλευτική παρέμβασή της."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες