ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ο Μητροπολίτης Πάφου μιλάει για την απελευθερώση.

Γράφει ο Νικόλαος Αργυρόπουλος.
Από την ομιλία του Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου στην πλατεία του Δημαρχείου Πάφου, ενώπιον πλήθους πιστών, κατά τη συνάντηση των Επιταφίων την Μ. Παρασκευή 18/04/2014.

Μετά το θρησκευτικό κήρυγμα, ο Πανιερώτατος είπε:
«Ας παρακαλέσουμε, Τον καθαιρέτη του Άδη, να μας ...
οπλίσει με δύναμη μέχρι την ημέρα της απελευθέρωσης και να φωτίσει εμάς και την ηγεσία μας να τηρούμε μιαν αξιοπρεπή εθνική στάση μέχρι την ημέρα εκείνη.
Κι όχι να γινόμαστε όργανα της προπαγάνδας του κατακτητή, όπως δυστυχώς έγιναν πολλοί απόψε, μεταβαίνοντας, ως δούλοι, με σκυμμένα κεφάλια, σε έναν από τους 500 κατεχόμενους ναούς μας για μια θρησκευτική τελετή-θέατρο, ενώπιον αλλοθρήσκων, ετεροδόξων και αθέων.

Οι άλλοι 499 Ναοί μένουν αλειτούργητοι.
Και με δικά μας έξοδα, να διαλαλούμε δορυφορικά, τη γενναιοδωρία του κατακτητή. Να παρουσιάζουμε σ’ όλο τον κόσμο την Τουρκία ως φιλελεύθερο κράτος που μας επιτρέπει να τελούμε ελεύθερα τα θρησκευτικά μας καθήκοντα.
Δεν αντέχουμε σε άλλα λάθη. Τα λάθη πληρώνονται πάντα με την εκποίηση των ιερών και των οσίων μας».

Αυτά ήταν τα λόγια του Ελληνόψυχου Ιεράρχη της ακριτικής Πάφου, που ζέσταναν τις παγωμένες καρδιές των Ελλήνων της Κύπρου, αναπτέρωσαν τις λιγοστές ελπίδες τους και ύψωσαν το, καταρρακωμένο από τους Ελληνοειδείς πολιτικούς, ηθικό τους.
Αυτά ήταν τα λόγια, που τρόμαξαν τους ψοφοδεείς πολιτικούς και δημοσιογράφους και τους έκαναν να τρέξουν στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, ελπίζοντας ότι θα αποκλίνει από τον πυρίκαυστο και Ελληνοπρεπή λόγο του Πανάξιου Μητροπολίτη της Πάφου.

Η θαρραλέα και ξεκάθαρη απάντηση του Αρχιεπισκόπου, που όχι μόνο επιβεβαίωσε, αλλά και ταυτίστηκε με την θέση και στάση του Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου, διέψευσε, διέλυσε και διασκόρπισε τις προσδοκίες όσων βαυκαλίζονταν με την ψευδαίσθηση ότι ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου θα γινόταν όργανο των ανόμων και των προδοτών.

Το ελπιδοφόρο μήνυμά τους ξεπερνάει τα γεωγραφικά όρια της Κύπρου και απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ τους απανταχού της γής Έλληνες, που έχουν ακόμα μέσα τους ασάλευτη Πίστη Στον Αναστημένο Χριστό και άσβεστο πόθο για να δούν και να δώσουν στα παιδιά τους Ελεύθερη ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα.
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και ο Μητροπολίτης Πάφου, ήδη μπήκαν επικεφαλής στον αδιαπραγμάτευτο και ανυποχώρητο αγώνα για την Πίστη, την Ελευθερία, την Τιμή και την Αξιοπρέπεια.
Σε όλους εμάς εναπόκειται, αφ’ ενός μεν η απόφαση να τους ακολουθήσουμε ή να αδιαφορήσουμε και αφ’ ετέρου, το βάρος της ευθύνης για το αποτέλεσμα.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ

Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος
Αθήνα, 29η Απριλίου 2014


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 4/30/2014 05:28:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Μητροπολίτης Πάφου μιλάει για την απελευθερώση. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες