ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Θ. Μπέγκας και Π. Κολόκας συμμαχούν για τον Δήμο Ιωαννιτών.

"Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα" - "Κοινωνία Πολιτών – Γιάννενα Πρώτη Πόλη".

Η Ενότητα Πολιτών και η Κοινωνία Πολιτών, ο Θωμάς Μπέγκας και ο Παντελής Κολόκας, συνενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό όραμα.
Το όραμα για ένα Δήμο που στο επίκεντρο του θα είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του. Για μία δημοτική εξουσία που θα διέπεται από...
δημοκρατικό ύφος, διαφάνεια, αξιοκρατία, ανοιχτή σε όλους τους πολίτες.

Η συνεργασία -που ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα- είναι αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας με όρους εντιμότητας, ειλικρίνειας, ισοτιμίας, δυο αυτοδιοικητικών παρατάξεων που συγκλίνουν προγραμματικά με μοναδικό σκοπό την πρόοδο του τόπου μας.
Σήμερα γίνεται μια υπέρβαση. Πάνω από κόμματα, πέρα από παρατάξεις, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες. Μια υπέρβαση που αναδεικνύει στην πράξη την αυτονομία της αυτοδιοίκησης και δημιουργεί παράσταση νίκης στις εκλογές.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο των δηλώσεων που έγιναν από τον Μανώλη Καπελίδη, εκπρόσωπο τύπου της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα- Κοινωνία Πολιτών»

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες
Σήμερα έχουμε υποχρέωση περισσότερο από κάθε άλλη φορά να οικοδομήσουμε μια νέα Αυτοδιοίκηση. Να συμφωνήσουμε ότι η πόλη μας, ο Δήμος μας, δεν είναι ο χώρος που θα λύσει τις διαφορές του το κεντρικό πολιτικό σύστημα, αλλά το τελευταίο καταφύγιο δημοκρατίας, αλληλεγγύης και συνεργασίας.
Σεβόμαστε το ρόλο των κομμάτων στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά υποστηρίζουμε την αυτονομία της αυτοδιοίκησης.Ο απεγκλωβισμός της τοπικής αυτοδιοίκησης από τις αποπνικτικές κομματικές παρεμβολές, ήταν και παραμένει το ζητούμενο πολλών ετών.
Και ενώ όλοι συμφωνούν ότι οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις θα πρέπει να εκφράζουν κατεξοχήν τις τοπικές κοινωνίες, λίγοι τόλμησαν ή μπόρεσαν να το κάνουν πράξη.
Εμείς θέλουμε, μπορούμε και κάνουμε την υπέρβαση. Αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να ξεπερνάμε τις παλιές νοοτροπίες.

Δεν υπάρχουν στεγανά σε δυνάμεις που με ειλικρινείς δημοκρατικές διαδικασίες και προοδευτική κατεύθυνση, θέλουν να προσφέρουν στον τόπο.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί απαιτούν συνεργασίες. Τις μεγαλύτερες και ευρύτερες συνεργασίες για να μπορέσει ο μεγάλος Δήμος Ιωαννιτών να είναι πρωταγωνιστής στο μέλλον που αξίζει στους δημότες του.

Κι αυτό γίνεται σήμερα πράξη.
Ο Θωμάς Μπέγκας και ο Παντελής Κολόκας, η Ενότητα Πολιτών και η Κοινωνία Πολιτών, συνενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό όραμα.
Το όραμα για ένα Δήμο που στο επίκεντρο του θα είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του Για μία δημοτική εξουσία που θα διέπεται από δημοκρατικό ύφος, διαφάνεια, αξιοκρατία, ανοιχτή σε όλους τους πολίτες .
Σήμερα γίνεται μια υπέρβαση. Πάνω από κόμματα, πέρα από παρατάξεις, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες.

Η συνεργασία δεν προέκυψε από τη μια στιγμή στην άλλη. Ούτε είναι το αποτέλεσμα μιας συμφωνίας κορυφής. Μιας συμφωνίας για ρόλους καρέκλες και ανταλλάγματα.
Η συνεργασία είναι αποτέλεσμα επίπονής προσπάθειας με όρους εντιμότητας – ειλικρίνειας- ισοτιμίας, δυο αυτοδιοικητικών παρατάξεων που συγκλίνουν προγραμματικά με μοναδικό σκοπό την πρόοδο του τόπου μας.
Η συνεργασία , προέκυψε μετά από μακρά διαβούλευση και πολλές συζητήσεις, μεταξύ δύο αυτοδιοικητικών παρατάξεων, μεταξύ δύο νέων ανθρώπων, που έχουν κοινές αγωνίες.
Είναι μία συμφωνία αρχών και αξιών.

Αξίες που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο, τον πολίτη. Έχουν στο επίκεντρο το Δήμο, την πόλη.
Αρχές για ένα Δήμο που θα ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί.
Αρχές για χρηστή διοίκηση με διαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων και σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και στους θεσμούς. Που θα αφήνει οριστικά στο παρελθόν πελατειακές λογικές, λογικές σπατάλης και κακοδιαχείρησης.Αρχές για την αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικής ευκαιρίας της νέας προγραμματικής περιόδου, ώστε να υπάρξει μία συνολική και ισόρροπη ανάπτυξη του Καλλικρατικού Δήμου.

Ο Θωμάς Μπέγκας και ο Παντελής Κολόκας, αποδεικνύουν στην πράξη τι σημαίνει «νέο».
Είναι το εμείς πάνω από το εγώ. Είναι η συμμετοχή και η συνεργασία. Κι αυτό το νέο, γίνεται πιο μεγάλο, πιο ισχυρό, πιο δυνατό. Η διευρυμένη, ανεξάρτητη κι ακηδεμόνευτη παράταξη, η μοναδική παράταξη που δεν καθοδηγείται από κομματικούς μηχανισμούς, εγγυάται να πάει τα Γιάννενα μπροστά, να πάει τα Γιάννενα πιο ψηλά.

Με το πιο πλατύ, ανεξάρτητο, αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο που γνώρισε ποτέ ο τόπος μας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 4/24/2014 09:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Θ. Μπέγκας και Π. Κολόκας συμμαχούν για τον Δήμο Ιωαννιτών. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες