ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Επίσκεψη του υπ. Δημάρχου Θ. Μπέγκα στο Επιμελητήριο.

Ταύτιση απόψεων που απορρέουν από μια κοινή φιλοσοφία που βασίζεται στη συνέργεια και στην κοινή δράση, υπήρξε στη σημερινή συνάντηση του επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα», υποψηφίου Δημάρχου Θωμά Μπέγκα με τον πρόεδρο Δημήτρη Δημητρίου και την Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

«Η παράταξη μας έχει μια βασική φιλοσοφία, τη φιλοσοφίας της κοινής δράσης, της ...
συνέργειας. Η χώρα περνάει μια βαθιά κρίση και η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων ξεπερνώντας παλιά στεγανά και δημιουργώντας νέους ορίζοντες για το καλό του τόπου. Άρα λοιπόν, η κοινή δράση με την Περιφέρεια, το Πανεπιστήμιο, το Επιμελητήριο, το ΤΕΕ και γενικά όλους τους φορείς πιστεύω ότι θα δώσει λύσεις για να αντιμετωπίσουμε την κρίση», δήλωσε ο Θωμάς Μπέγκας.

Σε αυτή τη λογική, η επίσκεψη του κ. Μπέγκα στο Επιμελητήριο είναι η πρώτη , έχουν προγραμματιστεί για αύριο η συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, τη Δευτέρα η συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και θα ακολουθήσουν και άλλες.

Όπως υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος, αναφερόμενος σε αυτές τις συναντήσεις, «δεν θέλω να θεωρηθεί ως μια εθιμοτυπική κίνηση. Θέλω να θεωρηθεί η πρώτη συνάντηση μιας πραγματικής ενεργούς συνεργασίας».
Τον κ. Μπέγκα καλωσόρισε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Δημητρίου, αναφερόμενος στον «φίλο Θωμά Μπέγκα» με τον οποίο όπως είπε «έχουμε πλήρη ταύτιση των ιδεών και των σχεδίων, εδώ είμαστε για να τα υλοποιήσουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ο κ. Δημητρίου στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πλαίσιο της συζήτησης, λέγοντας πως «συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα μέλη του Επιμελητηρίου και γενικότερα ζητήματα που αφορούν στους δημότες και στο Λεκανοπέδιο. Έχουμε μια κοινή φιλοσοφία που έχει να κάνει με τη συνέργεια. Θεωρούμε ότι τα νηπιακά βήματα που κάναμε με τη συνεργασία με όλους τους φορείς και ειδικά με το Δήμο Ιωαννιτών, πρέπει όχι απλά να συνεχιστούν αλλά να γιγαντωθούν».

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη νέα φιλοσοφία για τα Ανταποδοτικά Τέλη, για την περίπτωση ίδρυσης ενός ΒΙΟ.ΠΑ. στο Λεκανοπέδιο για τις επιχειρήσεις χαμηλής όχλησης, και γενικότερα για τη συνεργασία σε ευρωπαϊκά προγράμματα και σε θέματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα, στο νέο σχεδιασμό της περιοχής, αλλά κυρίως με θέματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη και την ανεργία. Θέματα που αγγίζουν και το Δήμο και το Επιμελητήριο σε ένα μοντέλο ανάπτυξης πιο ανθρωποκεντρικό.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε από κοινού πως για να υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Επιμελητηρίου, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα μόνιμο όργανο, μια κοινή επιτροπή με μέλη του Επιμελητηρίου και του Δήμου, η Επιτροπή Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, ως δίαυλος επικοινωνίας που θα παίρνει και θα δίνει πληροφορίες και θα σχεδιάζει για την περιοχή.

«Μόνο έτσι με ανθρώπους που θα δουλεύουν κάθε μέρα θα μπορούμε να έχουμε ουσιαστικό αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο κ. Δημητρίου, ενώ ο κ. Μπέγκας πρόσθεσε πως η Επιτροπή «θα αποτελεί ένα εργαλείο πρακτικών προτάσεων για μια ανθρωποκεντρική ανάπτυξη». Όπως τόνισε «το πιο σημαντικό είναι να φύγουμε από τη θεωρεία και να πάμε σε πρακτικές προτάσεις».

Σε ότι αφορά στο θέμα των ανταποδοτικών τελών που απασχολεί τα μέλη του Επιμελητηρίου, οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα πρέπει να υπάρξει μια νέα φιλοσοφία.
«Οφείλουμε να συζητήσουμε διότι το πιο σημαντικό είναι να βρούμε τρόπους να αυξήσουμε τον κύκλο εργασιών των επιχειρήσεων του τόπου μας. Από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό τότε θα έχουμε υγιείς επιχειρηματίες, θα έχουμε θέσεις εργασίας και ο δήμος έστω και με μικρότερο ποσοστό επί του κύκλου εργασιών, θα μπορεί να έχει τα έσοδα που επιθυμεί», είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος. Και κατέληξε τονίζοντας πως «η αντιμετώπιση της ανεργίας είναι συνυφασμένη με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Στην κρίση που περνάμε ο Δήμος πρέπει να σταθεί δίπλα στον μικρομεσαίο ντόπιο επιχειρηματία»

Στην επίσκεψη του στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας συνοδεύονταν συμβολικά από υποψήφιους της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» που δραστηριοποιούνται στον εμπορικό και επιχειρηματικό τομέα και συγκεκριμένα την κ. Αλέκα Βακαλοπούλου και τους κ.κ. Δημήτρη Γερογιάννη, Αλέξη Γοργόλη και Σωτήρη Χορέβα.

Από την πλευρά της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου συμμετείχαν εκτός από τον πρόεδρο κ. Δημητρίου, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μήτσης, Γενικός Γραμματέας Νίκος Αναγνώστου και ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μάκης Χρυσοστόμου, ο οποίος είναι και υποψήφιος με την παράταξη «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/09/2014 06:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επίσκεψη του υπ. Δημάρχου Θ. Μπέγκα στο Επιμελητήριο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες