ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Να καταργηθεί τώρα η γιάφκα των πρακτόρων στη Θράκη.

Κανείς να μην υποκύψει σε ψήφους ντροπής.
Και μέχρι την ολοκλήρωση του ξηλώματος, κάθε επαφή Ελλήνων αιρετών με τους μηχανισμούς του προξενείου και πολύ περισσότερο κάθε αποκάλυψη βρώμικων και υπόγειων συνδιαλλαγών με αυτή την επικίνδυνη γιάφκα...

Του Κ. Κυριακόπουλου.
Θα πρέπει να καταστεί ιδιώνυμο αδίκημα, που θα οδηγεί ανάμεσα σε...
άλλα:
Στη στέρηση δια παντός των πολιτικών δικαιωμάτων και φυσικά στην άμεση έκπτωση από κάθε διοικητικό ή πολιτικό αξίωμα.
Οι αηδιαστικές αποκαλύψεις που έρχονται στο φώς της δημοσιότητας για το αίσχος της απροκάλυπτης συναλλαγής εθνικών μειοδοτών και αδίστακτων γενίτσαρων με τη γιάφκα των τουρκοπρακτόρων στην Κομοτηνή, λαμβάνουν πλέον τη μορφή χιονοστιβάδας.

Από την άλλη μεριά η συντονισμένη προσπάθεια του πολιτικού προσωπικού και των ΜΜΕ, να υποβαθμίσουν το όλο ζήτημα σε επίπεδο απλά «ατυχούς διαχείρισης» των κομματικών ηγεσιών, δε συνιστά απλή επιπολαιότητα αλλά επικίνδυνο πεμπτοφαλαγγιτισμό που καθιστά πολλούς συνενόχους σε πρακτικές που αγγίζουν τα όρια της εθνικής προδοσίας.

Σταχυολογώντας τα γεγονότα, οδηγούμαστε εκ των πραγμάτων σε μια άκρως οδυνηρή και ταπεινωτική διαπίστωση, η οποία... αν δεν ανακοπεί άμεσα, θα οδηγήσει σύντομα τον τόπο σε επικίνδυνες εθνικές περιπέτειες με απρόβλεπτες προεκτάσεις.

Κόμματα που κυβέρνησαν και συνεχίζουν να κυβερνούν τον τόπο εδώ και δεκαετίες, πολιτικοί σχηματισμοί που διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών υποσχόμενοι ν αλλάξουν τη ρότα των εξελίξεων στη χώρα μας, αμπελοφιλόσοφοι της «Αριστεράς» που έχουν μπερδέψει τη βούρτσα του διεθνισμού των λαών με τη βοϊδόπουτσα του ψευτοδιεθνισμού που αβαντάρει εθνικές μειοδοσίες, ξεβρακώνονται καθημερινά αποδεικνύοντας πως έχουν πιαστεί για τα καλά σαν τα ποντίκια στη φάκα που στήνει επιμελημένα η γιάφκα των τουρκοπρακτόρων στην Κομοτηνή, και απέναντι σ αυτή την αθλιότητα, κανείς δεν τολμά να σηκώσει κεφάλι στοιχειώδους εθνικής υπερηφάνειας που οφείλει να ακουμπά στο αυτονόητο.

Και το αυτονόητο είναι η αποφασιστική στάση απέναντι σε όλους αυτούς που επιβουλεύονται συστηματικά και μεθοδευμένα την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Τα επικίνδυνα αντεθνικά ολισθήματα του ΣΥΡΙΖΑ (τα οποία ειρήσθω εν παρόδω είναι διαρκή - Θυμηθειτε δηλώσεις Μπαλάφα για το Αιγαίο... εκείνο το γνωστό: "θα το ρισκάρουμε"), έβγαλαν γι ακόμη μια φορά στην επιφάνεια, ένα επικίνδυνο απόστημα που απειλεί την ίδια την υπόσταση της χώρας, και αυτό το απόστημα δεν πρέπει στο όνομα καμιάς σκοπιμότητας και κουκουλωθεί και αυτή τη φορά.

Διότι αν κουκουλωθεί και αυτή τη φορά…
Αν οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών δεν αποτελέσουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και αφορμή για να ξηλωθεί εκ θεμελίων η γιάφκα των τουρκοπρακτόρων στην Κομοτηνή μαζί με όλο της το εποικοδόμημα…
Τότε αυτή η ολιγωρία θα εξασφαλίσει την απαραίτητη πίστωση χρόνου, προκειμένου να επιταχυνθεί η προώθηση των επικίνδυνων σχεδίων του νέο-οθωμανισμού, και να βρεθούμε σύντομα προ δυσάρεστων εκπλήξεων, όχι μονάχα στη Θράκη αλλά και αλλού.

Το τονίζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας πως…
Όλα αυτά τα χρόνια που το πολιτικό προσωπικό του τόπου μας βολτάριζε στα σύννεφα από τα οποία (ξανα)πέφτει ξαφνικά, οι μηχανισμοί της Τουρκιάς και των σκοτεινών υπηρεσιών της, δούλευαν αδιάκοπα και μεθοδικά χτίζοντας το δικό τους μηχανισμό ανατροπής, υπονόμευσης και εν τέλει αποσταθεροποίησης, σε ολόκληρη τη Θράκη.

Και όσο συνεχίζουμε το κουκούλωμα του προβλήματος κάτω από το χαλί, όσο συνεχίζουμε να αμπελοφιλοσοφούμε - αναλύοντας σε εκθέσεις ιδεών χωρίς παράλληλη δράση – για τη φυσιογνωμία και τις επιδιώξεις του ιμπεριαλισμού επιδιδόμενοι σε συμψηφισμούς εθνικισμών, τότε εμείς θα δηλητηριάζουμε τον αγνό και άδολο εθνισμό του λαού μας, και την ίδια στιγμή ο τουρκικός εθνικισμός θα οργανώνεται και θα σχεδιάζει το τελικό του χτύπημα με στόχο την αποσταθεροποίηση της ευρύτερης περιοχής.

Καλέσαμε και χθες με σχετικό μας άρθρο (ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ) «…Ολόκληρο το πολιτικό φάσμα του τόπου μας από την άθλια συγκυβέρνηση του τόπου μέχρι και την ηγεσία του ΚΚΕοφείλουν αυτή τη στιγμή να τοποθετηθούν άμεσα και χωρίς περιστροφές, καταγγέλλοντας κάθε φαινόμενο εθνικής μειοδοσίας, και βέβαια χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό απέναντι στο τουρκικό προξενείο και στα χρηματοδοτούμενα τσογλάνια του που αλωνίζουν ασύδοτα, απειλούν Έλληνες πολίτες και εκβιάζουν στη Θράκη». 
Αλλά υπήρξε μόνο σιωπή… 
Ενοχή σιωπή.
(Μόνο ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αποκάλυψε και τη δεύτερη βρωμιά που οδήγησε και σε δεύτερη παραίτηση – αυτήν του Αχμέτ Κούρτ από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ).

Και για όσους δεν το κατάλαβαν, οφείλουμε να το πούμε με λόγια ακόμη πιο ξεκάθαρα και σταράτα…
Τα τουρκικά επιτελεία δεν αποτελούνται από μαλάκες χαφταλεύρηδες και ως εκ τούτου δεν αντιμετωπίζονται τα σχέδια τους από χλεχλέδες και τηλεμαϊντανούς του φοβικού μας πολιτικού συστήματος και της προσκυνημένης διανόησης που το στηρίζει πλειοδοτώντας σε ενδοτισμό και δουλοπρέπεια.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, δεν αποκαλύπτουν μονάχα τη ρευστή εθνική συνείδηση που είναι κυρίαρχη στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος δηλαδή που παραδέρνει και ερωτοτροπεί επικίνδυνα με τον εθνομηδενισμό.

Αποκαλύπτουν παράλληλα τις επικίνδυνες υπόγειες διαδρομές εθνικής μειοδοσίας που χρόνια τώρα διαβαίνουν οι πρωταγωνιστές του πολιτικού συστήματος με τους κατευθυνόμενους τουρκοπράκτορες στη Θράκη.

Αποδεικνύουν επίσης πως όσο τα επικίνδυνα ιδεολογήματα του ψευτοδιεθνισμού, δεν καταρρίπτονται και δεν αντικαθίστανται αυτά τα εκτρώματα από τις αρχές που διέπουν τον πραγματικό διεθνισμό των λαών, τότε ακόμη και δυνάμεις με παραδοσιακά πατριωτικές περγαμηνές, στην πράξη παροπλίζονται, παραδίδονται και ουσιαστικά καθίστανται ευάλωτες και σε τελευταία ανάλυση «χρησιμοποιούνται» από τον τουρκικό εθνικισμό, για τα επικίνδυνα παιχνίδια του στη Θράκη.

Θα το πούμε καθαρά…
Η διεκδίκηση της ψήφου των μουσουλμάνων της Θράκης, οφείλει να γίνεται από όλους με όρους κρυστάλλινους και με σαφέστατα οριοθετημένη κόκκινη γραμμή που σημαίνει:
Ανοικτό, διαρκές και απροκάλυπτο μέτωπο με πρόσωπα και μηχανισμούς που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της περιοχής και το διαμελισμό της Ελλάδας.

Θα το πούμε ακόμη πιο ξεκάθαρα…
Κάθε ψήφος που δε θα στηρίζεται στη διαρκή ανάδειξη αυτής της αλήθειας και της εθνικής προτεραιότητας, δε θα είναι ψήφος τιμής, αλλά ψήφος ντροπής και εθνικής προδοσίας απ όποιον την επιδιώκει.

Τρία πράγματα είναι εκείνα που πρέπει να δρομολογηθούν με αφορμή τις αποκαλύψεις για τις συναλλαγές της ντροπής με τη γιάφκα των τουρκοπρακτόρων:
-Η δρομολόγηση των διαδικασιών για το ξήλωμα της γιάφκας του νέο-οθωμανισμού στην Κομοτηνή και το τσάκισμα του επικίνδυνου μηχανισμού εθνικής αποσταθεροποίησης που έχει στήσει στην περιοχή.
-Μέχρι την ολοκλήρωση του ξηλώματος, κάθε επαφή Ελλήνων αιρετών με τους μηχανισμούς του προξενείου και πολύ περισσότερο κάθε αποκάλυψη βρώμικων και υπόγειων συνδιαλλαγών με αυτή την επικίνδυνη γιάφκα, θα πρέπει να καταστεί ιδιώνυμο αδίκημα, που θα οδηγεί ανάμεσα σε άλλα: Στη στέρηση δια παντός των πολιτικών δικαιωμάτων και φυσικά στην άμεση έκπτωση από κάθε διοικητικό ή πολιτικό αξίωμα.
-Την άμεση έναρξη των διαδικασιών για τη συγκρότηση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας για το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ αναλυτική αναφορά.

Και κάτι τελευταίο για τους όψιμους καλοθελητάδες…
Αφήστε κατά μέρος τις αθλιότητες περί ακροδεξιών, κάθε φορά που κάποιος τολμά να αρθρώσει λόγο εθνισμού και αυτονόητης πατριωτικής επαγρύπνησης σ αυτή την πατρίδα.

Οι αλαλαγμοί σας περί ακροδεξιών και λοιπών τσουβαλιασμάτων, εκτοξεύονται απ όλους εσάς, για να θολώσετε να νερά και να κρύψετε πίσω από αυτούς τη ρευστή έως ανύπαρκτη εθνική σας συνείδηση και το δηλητήριο της εθνικής μειοδοσίας που πλημμυρίζει τις φλέβες κάθε Νενέκου.

Γιατί όλοι εμείς τολμάμε να υψώνουμε εθνικό λόγο, γιατί ακριβώς αρνούμαστε να παραδώσουμε αυτό το λόγο στην ακροδεξιά και στους νεοναζί για να τον σακατέψουν, να τον αφυδατώσουν από το ουσιαστικό του περιεχόμενο, και να δηλητηριάσουν το λαό μας με το σαράκι του ακροδεξιού εθνικισμού που διαχρονικά μόνο ως Πέμπτη φάλαγγα σε βάρος της πατρίδας έχει διαπρέψει.

Αφήστε λοιπόν τις μεγαλοστομίες άθλιοι υποκριτές, γιατί ξέρουμε και ξέρετε πως πίσω από αυτές το μόνο που κρύβεται είναι το άθλιο πρόσωπο του Εφιάλτη.

Αει σιχτίρ πια με τους αυτόκλητους "προστάτες" των κατασκευασμένων εθνικών μειονοτήτων. 
Εκτός από την ηλιθιότητά σας και το ραγιαδισμό, υπάρχει και εθνική αξιοπρέπεια.


Κ. Κυριακόπουλος. "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

 


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 4/24/2014 11:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Να καταργηθεί τώρα η γιάφκα των πρακτόρων στη Θράκη."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες