ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Ο Ν. Χουντής για τον Λ. Νάτση: "Ο κατάλληλος δήμαρχος την κατάλληλη εποχή".

«Ο Λάζαρος ο φίλος που θα είναι ο αυριανός δήμαρχος Ιωαννίνων έχει και τα προσόντα, έχει και τις προϋποθέσεις να αναδειχθεί ο κατάλληλος δήμαρχος την κατάλληλη εποχή και περίοδο, ενώ πάμε στην Ευρώπη να τα κάνουμε πιο καλύτερα τα πράγματα.

Έχει και την προσωπική μου εκτίμηση γιατί τον γνωρίζω από παλιά. Είναι σεμνός, αλλά να το ξεπεράσει γιατί ...
δεν χρειάζεται να επικρατούν οι θρασείς και οι φλύαροι». Με αυτά τα λόγια ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος για την Ευρωβουλή, Νίκος Χουντής, έπλεξε το εγκώμιο του υποψηφίου δημάρχου Ιωαννίνων, επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή», Λάζαρου Νάτση, επισκεπτόμενος το μεσημέρι της Δευτέρας το εκλογικό κέντρο.

Νωρίτερα ο κ. Χουντής χαρακτήρισε τον κ. Νάτση ως πρωτοπόρο στο χώρο της Οικολογίας και ως εκπρόσωπο της πολιτικής αυτής, στην προσπάθεια να συνδεθεί η Οικολογία με την κοινωνία. «Ο Λ. Νάτσης εκπροσωπεί μια διαδικασία πολιτικής της Αριστεράς και θα είσαστε, σημείωσε, τυχεροί, αν οι δημότες του δώσουν τη δυνατότητα ως δήμαρχο να συνδυάσει το κοινωνικό και το οικολογικό που τα γνωρίζει».

Ο κ. Χουντής μίλησε για αμφίδρομη διαδικασία ανάμεσα, στους φορείς και την αυτοδιοίκηση, με το Ευρωκοινοβούλιο σε ότι αφορά τις Ευρωπαϊκές πολιτικές. Έφερε ως παράδειγμα τα ερεθίσματα που μπορεί να δέχεσαι από έναν πρωτοπόρο δήμαρχο. Μέσα από αυτή τη διαδικασία και με την αντίδραση και αμφισβήτηση στις σημερινές πολιτικές, την συμπαράσταση των πολιτών, μπορούν να αλλάξουν ή να σταματήσουν μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο, ανέφερε μεταξύ των άλλων ο κ. Χουντής. Ένα το δίλλημα

Σε δηλώσεις του, το μεσημέρι, με αφορμή τις επισκέψεις του στα εκλογικά κέντρα των παρατάξεων της Όλγας Γεροβασίλη και του Λάζαρου Νάτση, παρόντος και του βουλευτή Χρήστου Μαντά, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι το μόνο πραγματικό δίλλημα των Ευρωεκλογών είναι ή η επιβράβευση των πολιτικών λιτότητας (Σαμαράς, Βενιζέλος, Μέρκελ) ή τους αλλάζουμε και δίνουμε μήνυμα ελπίδας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, όπως χαρακτηριστικά είπε. Πρόσθεσε ότι κοινός παρονομαστής για τις τριπλές κάλπες του Μαΐου είναι οι αλλαγές στην αυτοδιοίκηση και στην Ευρώπη. «Στόχος μας είναι να φέρουμε και την τέταρτη κάλπη», σημείωσε ο Ν. Χουντής, συνδέοντας τα αποτελέσματα αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών με πρόωρες εθνικές εκλογές.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/28/2014 09:34:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Ν. Χουντής για τον Λ. Νάτση: "Ο κατάλληλος δήμαρχος την κατάλληλη εποχή"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες