ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Νέα Φιλική Εταιρεία: "Δημοκρατία εν τάφω ..."

Οι εκλογές σε καθεστώς δημοκρατίας μοιάζουν με την οργάνωση μιας μεγάλης γιορτής από τους πολίτες για τους πολίτες και προς τιμήν των θεσμών, που λειτουργούν σύμφωνα με το πνεύμα του συντάγματος και τους νόμους του κράτους.

Η διεξαγωγή εκλογών σε μια κατεχόμενη χώρα με δικτατορική διακυβέρνηση δεν εκλαμβάνεται μόνο σαν μια...
ενορχηστρωμένη προσπάθεια κοροϊδίας, ειρωνείας και εμπαιγμού των θεσμών και των νόμων του κράτους αλλά και των πολιτών εκείνων, δια της ψήφου των οποίων προσδοκάται η νομιμοποίησή της ύπαρξής του παράνομου καθεστώτος όπως και η παραγραφή των διαπραχθέντων εγκλημάτων του.

Την εποχή που εμφανώς κατ’ εντολή της Γερμανικής κομμαντατούαρ οι απάτριδες ανθέλληνες Νενέκοι και Γενίτσαροι της Χούντας των Αθηνών συνεχίζουν ακάθεκτοι να εγκληματούν κατά του Ελληνικού λαού,διαπράττοντες γενοκτονία. Η βαρβαρότητά τους φαίνεται να ξεπερνά κάθε όριο ανθρωπιάς και διεθνούς νομιμότητας, είναι συγκρίσιμη δε με αυτή που επικρατούσε στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ότι δεν τόλμησαν να διαπράξουν οι Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλος και Ράλλης το 1941-44, προκηρύσσουν με ευκολία και με ιδιαίτερα ξεδιάντροπο κυνισμό οι Σαμαροβενιζέλοι, έχοντας σιγουρέψει τη συμμετοχή, τη συνεργασία και την υποστήριξη σύσσωμου του πολιτικού κόσμου, ... «εκλογές»!

Με την «διεξαγωγή» εκλογών σε κατεχόμενη χώρα, παρέχεται η δυνατότητα στον πολιτικό κόσμο να ανακατεψει τα χαρτιά της ήδη σημαδεμένης τράπουλας πριν αυτά «μοιραστούν» στους παίκτες που μαζεύτηκαν γύρω από την τζόχα για να πληροφορηθούν ποιος απ’ αυτούς θα έχει την εύνοια των δυνάμεων κατοχής στα επόμενα χρόνια και ποιός όχι ... ! Διέγραψαν φαίνεται από την μνήμη τους, όλοι αυτοί οι ενάρετοι «Πατριώτες» και «Προοδευτικοί» Δημοκράτες- υπηρέτες της Γερμανικής διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων, τις μαζικές ατασθαλίες που έγιναν στις εκλογές του Ιουνίου του 2012, όπου χρησιμοποιήθηκαν, αδιάψευστα και αποδεικτέα, διπλοί εκλογικοί κατάλογοι, προκειμένου να επιτευχθεί αριθμητικά το εκλογικό αποτέλεσμα που θα ήταν αρεστό και επιθυμητό στο «Βερολίνο».

Θα αλλάξει κάτι με τις εκλογές στον πολιτισμό μας; Δεν αποτελεί δείγμα του πολιτισμού που επικρατεί στην Ελλάδα το ... ότι τα δικαστήρια των περισσοτέρων πολιτισμένων χωρών, συμπεριλαμβανομένων και πολλών ευρωπαϊκών, αρνούνται δημόσια τα τελευταία τέσσερα χρόνια να ανταποκριθούν θετικά στα αιτήματα της Ελληνικής δικαιοσύνης για την έκδοση προς την χώρα μας καταζητουμένων υπόπτων για τελεσθέντα εγκλήματα; Είναι τυχαίο ότι οι ξένοι δικαστές αιτιολογούν τις αποφάσεις τους αποδεικνύοντας ότι η Ελληνική δικαιοσύνη (εννοούν τους δικαστικούς που παρανομούν καλυπτόμενοι από τον μανδύα της), όχι μόνο δεν είναι ανεξάρτητη, άμερόληπτη, ουδέτερη και αδέκαστη, αλλά λειτουργεί και δικάζει με γνώμονα τα συμφέροντα των τυράννων και καλύπτει ασύστολα τα εγκλήματα του καθεστώτος εκβιάζοντας, απειλώντας, τρομοκρατώντας και φυλακίζοντας τους πολίτες που αντιδρούν. Η άθλια κατάσταση που επικρατεί σε όλες τις Ελληνικές φυλακές αποδεικνύει εν τέλει την απανθρωπιά, την ανομία, την διαφθορά και την σοβαροφανή υποκρισία που επικρατούν στις τάξεις της σημερινής Ελληνικής δικαιοσύνης.

Αποδεικνύει τον πολιτισμό μας η «εξαγορά» της ψήφου, μέσω βάναυσου εξαναγκασμού, των εκλεγμένων βουλευτών στην Βουλή των Ελλήνων από τη Χούντα των τυράννων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η «δεδηλωμένη»; Εκφράζουν οι σκηνοθετημένες προφυλακίσεις εκλεγμένων βουλευτών, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, που στοχεύουν στην αριθμητική μείωση της απαιτούμενης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ( αντί για 151 αρκούν τώρα 140 βουλευτές ) τον δημοκρατικό πολιτισμό μας , ή μήπως οι συνεχείς διώξεις των αντιφρονούντων βουλευτών και πολιτών μέσω κατηγοριών, κατασκευασμένων από τις αρχές; Στοιχειοθετούν τα απανωτά διατάγματα νομοθετικού περιεχομένου και τα συνεχή «αποφασίζουμε και διατάσουμε» της κυβέρνησης, κάποια σοβαρή μαρτυρία που μπορεί να μας πείσει ότι η διεξαγωγή της μονόπρακτης φαρσοκωμωδίας των εκλογών είναι αναγκαία;

Αποτελεί μαρτυρία του πολιτισμού μας το ότι οι παρελάσεις της μαθητιώσας νεολαίας και των μονάδων των Ε.Δ και των Σωμάτων Ασφαλείας επιτρέπεται να τελούνται μπροστά σε περιστέρια, δέντρα, άδεια πεζοδρόμια και μερικές εκαταντάδες προσκεκλημμένων Γερμανογενιτσάρων, επισήμων και μη, που προστατεύονται από μερικές χιλιάδες πάνοπλων αστυνομικών; Πόσα είναι τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σ’ αυτό τον τόπο η άρχουσα τάξη ώστε να φοβάται και να τρέμει στη σκέψη ότι υπάρχει κίνδυνος να βρεθεί μόνη και απροστάτευτη απέναντι στον λαό της;

Πρόκειται με τις εκλογές να αλλάξει κάτι στον πολιτισμό που διέπει την λειτουργία του Ελληνικού στρατοπέδου συγκέντρωσης; Η εξωφρενικά καλπάζουσα ανεργία, η φτωχοποίηση του λαού, η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης, η εξαθλίωση των αδυνάμων και των αρρώστων, η ανυπαρξία της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για εκατομμύρια Ελλήνων, η σκλαβοποίηση των εργαζομένων, η συνεχής ταπείνωση και ο εξεφτελισμός των εθνικών συμβόλων, ο επιχειρούμενος αφελληνισμός μέσω της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών, η σοβιετοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας μέσω δημεύσεων, η αναγωγή της ρουφιανιάς σε νόμμο μέσο επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και κράτους, η κατάργηση των θεμελιωδών πολιτικών δικαιωμάτων, η απάνθρωπη, βίαιη και βάρβαρη συμπεριφορά των αστυνομικών μονάδων καταστολής απέναντι στον διαμαρτυρόμενο και αντιφρονούντα πολίτη δεν πρόκειται μετά τις εκλογές να παύσουν να βασανίζουν την Ελληνική κοινωνία. Αντίθετα οι τύραννοί μας θα αποθρασυνθούν με αποτέλεσμα να χειροτερέψουν οι συνθήκες διαβίωσης και να δυσκολέψουν οι δυνατότητες επιβίωσης μας.

Αποτελεί έκφραση του πολιτισμού μας η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής, η καταστροφή των κοινωνικών ιστών, η ανάπτυξη μιας ηθικής που υιοθετεί την λογική της κοινωνικής αλληλοενοχοποίησης και ο βιασμός των νόμων τους κράτους μέσω της εφαρμογής του δικαίου των δυνάμεων κατοχής; Θα πάψουμε μετά τις εκλογές να είμαστε δούλοι των Γερμανών, των τοκογλύφων και των Νενέκων τους; Μας επέβαλλαν να υπομένουμε τα πάθη μας και ταυτόχρονα να δοξάζουμε τους δήμιούς μας. Είτε συμμετέχουμε στις εκλογές είτε όχι, οι μοναδικές επιλογές μας παραμένουν πάντα οι ίδιες όπως ... «συμβιβασμός» και απόλυτη υποταγή στον κατακτητή ή εξέγερση και ανατροπή αυτού.

Η «Νέα Φιλική Εταιρεία» αποφάσισε να μείνει πιστή στις αρχές της και να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο που θα οδηγήσει στην απελευθέρωση της πατρίδας, στην ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και στην ριζική ανατροπή της μέχρι τώρα ισχύουσας στρατηγικής στην εθνική άμυνα, στην εθνική οικονομία και στην εξωτερική πολιτική.

Εξασφαλίσαμε νέες συμμαχίες επενδύοντας σε εκείνους τους μακροχρόνιους δεσμούς που διέπονται από το πνεύμα της Ορθοδοξίας. Την επόμενη μέρα δεν θα επιλέξουμε την άμεση διακοπή των ισχυόντων διακρατικών σχέσεων, δεσμών και συμμαχιών αλλά, αφού προηγουμένως καθαρίσουμε την αυλή μας από την « κόπρο», θα αναθεωρήσουμε τη μέχρι τούδε στάση μας, αν δεν εξελιχθούμε άμεσα σε εταίρους επί ίσοις όροις που θα χαίρουν του σεβασμού, της αλληλεγγύης και της εκτίμησης των άσπονδων «φίλων και συμμάχων» μας. Υιοθετούμε την πολιτική της «ανταπόδοσης ενός πολλαπλού επιθετικού κτυπήματος» στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμφανίζονται στην άμυνα, στην διπλωματία και στην οικονομία. Θέλουμε να εφαρμόσουμε μια οικονομική πολιτική που θα βασίζεται στο άριστα εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό της χώρας, στην ιδία εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, του τουρισμού, της ναυτιλίας, της ενέργειας και της έρευνας.

Θεωρείται δεδομένη η υποχρεωτική επιστροφή των κλεμμένων στα δημόσια και στα ασφαλιστικά ταμεία όπως και η παραδειγματική τιμωρία όλων των επιόρκων, των κλεφτών και των πρακτόρων, ημεδαπών και ξένων, που έκαναν καριέρα στην πατρίδα μας τα τελευταία 40 χρόνια. Το κατοχικό δάνειο, οι γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις και οι τόκοι τους θα εισπραχθούν άμεσα μέχρι της τελευταίας δεκάρας. Θα ελεχθεί η νομιμότητα και το ύψος του δημοσίου χρέους με βάση τους διεθνείς νόμους και κανόνες.

Θα ακολουθηθεί μια οικονομική πολιτική που δεν θα στηρίζεται στα δάνεια αλλά στις ιδίες δυνάμεις και θα επιδιώκει τον εθελοντικό επαναπατρισμό των Ελλήνων που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν. Θα εξασφαλιστούν άμεσα τα θεμελιώδη δικαιώματα (διαβίωση, περίθαλψη, παιδεία, εργασία) όλων των πολιτών και κανένας Έλληνας πολίτης δεν πρόκειται ξανά να πεινάσει ή να αφεθεί απροστάτευτος στο έλεος της μοίρας του.

Αγωνιζόμαστε για μια ανεξάρτητη, κυρίαρχη και ισχυρή Ελλάδα που θα σέβεται και θα προστατεύει όλους τους πολίτες της. Το όραμα των προγόνων μας, που πριν 193 χρόνια ξεκίνησαν τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα τους, είναι ο οδηγός μας στην διέξοδο που ακολουθούμε για να βγούμε από το αδιέξοδο και να σπάσουμε τα δεσμά της δουλείας.

Νέα Φιλική Εταιρεία


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/02/2014 03:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νέα Φιλική Εταιρεία: "Δημοκρατία εν τάφω ...""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες