ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο του Σύλλογο Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Συγκροτήθηκε στις 10 Απριλίου 2014, μετά από τρεις συνεχόμενες συναντήσεις, το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, βάσει του εκλογικού αποτελέσματος της 17ης Μαρτίου 2014.

Η πλειοψηφούσα παράταξη Δ.Α.Κ.Ε. Π.Γ.Ν.Ι. εισηγήθηκε την πλήρωση των θέσεων ευθύνης του...
Δ.Σ. του Συλλόγου με κριτήρια αντίστοιχα του εκλογικού αποτελέσματος (και βάσει των όσων ίσχυσαν και στη συγκρότηση των προηγούμενων Δ.Σ.), ώστε η σύνθεση του νέου Δ.Σ. να είναι όσο το δυνατότερο αντιπροσωπευτική όλων των Εργαζομένων του Νοσοκομείου. Με τον τρόπο αυτό, θεωρήσαμε ότι, το νέο σχήμα του Δ.Σ. του Συλλόγου θα είναι αποδοτικό, λειτουργικό και παραγωγικό, όπως άλλωστε απαιτούν οι συνθήκες της εποχής και οι απαιτήσεις των Εργαζομένων.

Δυστυχώς οι παρατάξεις Ε.Α.Μ.Υ. (που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) και «Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση», για διαφορετικούς η καθεμία λόγους, απέρριψαν τις θέσεις ευθύνης του Ταμία ή Αντιπροέδρου και του Αντιπροέδρου ή Ταμία ή Αν. Γραμματέα, που αντιστοίχως τους προτάθηκαν. Μόνο η «Δημοκρατική Συνεργασία Εργαζομένων» στήριξε την πρόταση της πλειοψηφούσας παράταξης για διαπαραταξιακή συγκρότηση του Προεδρείου του Συλλόγου.

Έτσι, βάσει των ανωτέρω, η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Ι. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Φλούδας Γεώργιος (ΔΑΚΕ ΠΓΝΙ)
Γραμματέας: Σαφαρίκας Λεωνίδας (ΔΗΣΕ ΠΓΝΙ)
Αντιπρόεδρος: Φωτίου Άρης (ΔΑΚΕ ΠΓΝΙ)
Ταμίας: Δαβής Παναγιώτης (ΔΑΚΕ ΠΓΝΙ)
Αν. Γραμματέας: Καλαμίδας Κωνσταντίνος (ΔΑΚΕ ΠΓΝΙ)
Μέλη: Πρέντζας Γεώργιος (ΕΑΜΥ – ΠΑΜΕ)
Γκούμας Ευάγγελος(ΕΑΜΥ – ΠΑΜΕ)
Φατούρου Μαρία (ΕΑΜΥ – ΠΑΜΕ), και
Τζιάλλας Δημήτριος (ΕΑΠ)

Η Δ.Α.Κ.Ε. Π.Γ.Ν.Ι. ως πλειοψηφούσα παράταξη των Εκλογών, η οποία μετέχει με 4 μέλη της στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, καλεί όλα τα μέλη του Δ.Σ. σε συνεργασία, με μοναδικό σκοπό την στήριξη των Εργαζομένων, ιδιαιτέρως σήμερα που αυτοί βάλλονται πανταχόθεν. «Στενό-μυαλες» αντιλήψεις, κομματικές αγκυλώσεις και διχαστικές επιλογές, δεν πρέπει να έχουν θέση μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλλουμε θετικά στη στήριξη όλων των Εργαζομένων, χωρίς να δημιουργούμε αντιπαραθέσεις εκεί που επιβάλλεται να ομονοούμε!


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/17/2014 01:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο του Σύλλογο Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες