ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοινώνει η Δημοτική Κίνηση Κόνιτσας "Ο Τόπος που θέλω να Ζω".

Νέοι άνθρωποι ,νέοι στα πολιτικά δρώμενα, με καινοτόμες ιδέες και διάθεση για δράση και προσφορά, ενώνονται στην προσπάθεια και την προοπτική δημιουργίας ενός καλύτερου Δήμου.

Η επικεφαλής της παράταξης κ. Ελένη Παπαμιχαήλ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πρωτοφανή συμμετοχή νέων ανθρώπων, που στηρίζουν την κίνηση, ξεπερνώντας τακτικές και νοοτροπίες του...
παρελθόντος, οικονομικές και πολιτικές σκοπιμότητες, άνθρωποι που δίνουν δυναμικά την παρουσία τους στα κοινωνικά δρώμενα.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, επεσήμανε, με δουλειά και διάθεση προσφοράς μπορούμε να οργανώσουμε ένα Δήμο Αξιοκρατίας και Διαφάνειας που θα σέβεται και θα αντιμετωπίζει τις ανάγκες των Δημοτών.» Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες οριστικοποίησης των Υποψηφίων στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου μας και άμεσα θα ανακοινωθεί το πλήρες ψηφοδέλτιο της κίνησής μας.

Οι πρώτοι υποψήφιοι της Δημοτικής κίνησης πολιτών «Ο τόπος που θέλω να Ζω»

Παπαμιχαήλ Ελένη,
Αμπάζ Ζεχνή,
Ανέστης Λουκάς,
Βαδάσης Αλέξης,
Βαδάσης Παύλος,
Βάκκας Ιωάννης,
Βέργος Άρης,
Βλάχος Αθανάσιος,
Βλάχος Χριστόφορος,
Βουρδούκας Ανδρέας,
Γαργάλα Μαρίνα,
Γιαννούλας Γιάννης,
Γκότζου Ελένη,
Γούρης Θανάσης,
Γρατσούνας Βασίλης,
Ζώη Άννα,
Θεολόγου Νίκος,
Ιατρού Ιφιγένεια,
Καζανά Αγγελική,
Καλτσούνης Κώστας,
Καρράς Παντελής,
Κατής Γεώργιος,
Κιτσάτης Ανδρέας,
Κίτση Ευαγγελία,
Κολιός Μιχάλης,
Κουκούμης Ιωάννης,
Κυρτζόγλου Ελένη,
Κωστούλας Αθανάσιος,
Λαφτσή-Ντάφλη Αλεξάνδρα,
Λέτσιος Ιωάννης,
Μάϊπας Νίκος,
Μιχαλόπουλος Μιχάλης,
Μπουζούλας Κώστας,
Ντάφλης Δημήτριος,
Ντίνης Παναγιώτης,
Ντίνος Πασχάλης,
Παγανιάς Κώστας,
Παπαγεωργίου Μανώλης,
Παπαδημητρίου Γιάννης,
Παπακώστα Μαρία,
Πασχάλη Μαρία,
Πορέτσης Χάρης,
Ράππος Διονύσης,
Σκούρτης Βασίλης,
Σκράπαρης Δημήτρης,
Σπανός Βασίλης,
Σπανού Βάσω,
Σταγκίκας Αριστοτέλης,
Τζαβέλας Απόστολος,
Τσιγκούλης Παναγιώτης,
Τσινασλάν Ελένη,
Τσίος Αναστάσιος


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/10/2014 09:59:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Τους πρώτους υποψηφίους ανακοινώνει η Δημοτική Κίνηση Κόνιτσας "Ο Τόπος που θέλω να Ζω"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες