ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

ΟΝΝΕΔ: Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση "Νέοι στην Αυτοδιοίκηση".

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ, παρουσία των υποψηφίων της Οργάνωσης στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στο πλαίσιό της, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της καμπάνιας της ΟΝΝΕΔ, με κεντρικό σύνθημα: «Δεν είμαι νέος- Είμαι Ενεργός Πολίτης».

Το σύνθημα στηρίζεται στη λογική, ότι για να είναι κανείς υποψήφιος, δεν αρκεί να είναι απλά νέος. Θα πρέπει να είναι και...
νέος στο μυαλό, με σύγχρονες ιδέες και ρεαλιστικές προτάσεις. Να έχει όρεξη για δουλειά, δράση στην τοπική κοινωνία και να διαθέτει επιστημονική πορεία, επαγγελματική σταδιοδρομία και διάθεση να προσφέρει. Οι υποψήφιοί που στηρίζουμε, πληρούν τα χαρακτηριστικά αυτά.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο κ. Γιάννης Μιχελάκης, Υπουργός Εσωτερικών και η κ. Μαριάννα Πυργιώτη, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σημασία της συμμετοχής των νέων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών, κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Βασικά σημεία της ομιλίας του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη:
«Οι εκλογές αυτές, αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά στοιχήματα για τη γενιά μας, αυτήν την περίοδο. Αποτελούν ταυτόχρονα, πρόκληση και ευκαιρία.[...] όσοι βρισκόμαστε εδώ αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική για την έκβαση των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι η συμμετοχή των νέων σε αυτές. Τόσο ως υποψήφιοι, όσο και ως ψηφοφόροι.[...] Κατά την άποψή μας, δεν αρκεί να είναι κανείς μόνο νέος στην ηλικία. Θα πρέπει να είναι νέος και στο μυαλό. Να έχει σύγχρονη αντίληψη των πραγμάτων, αλλά ταυτόχρονα να διαθέτει συναίσθηση της ευθύνης την οποία διεκδικεί.[...] Θα πρέπει να έχει όρεξη για δουλειά, ώστε μέσα από την δράση τους να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες. [...]

Νέοι με επιστημονική πορεία και επαγγελματική σταδιοδρομία.[...] Για αυτό, το σύνθημά μας είναι «Δεν Είμαι Νέος- Είμαι Ενεργός Πολίτης». Μέσα από το σύνθημα αυτό, αναδεικνύουμε μια άλλη, πιο ώριμη και υπεύθυνη πτυχή μιας γενιάς που μεγάλωσε σε μια κρίση που δε δημιούργησε και δεν ευθύνεται για αυτή. Ωστόσο, καλείται σήμερα να τη διαχειριστεί.[...]

Αυτοί οι νέοι, είναι μαθημένοι στα δύσκολα. Είναι ενεργά, παραγωγικά μέλη στις τοπικές τους κοινωνίες, με συνεχή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και πολύπλευρη δράση μέσα σε αυτό.[...] Είμαστε δίπλα στους νέους που συγκεντρώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά.[...] Ήρθε η στιγμή να βγούμε μπροστά και να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον μας. Να χτίσουμε την Ελλάδα της Γενιάς μας.»


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 4/09/2014 11:59:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "ΟΝΝΕΔ: Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση "Νέοι στην Αυτοδιοίκηση"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες