ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Το «Θηρίο» μας υποτάσσει σε μια παγκόσμια φυλακή...

-Τα άλαλα και τα μπάλαλα θα κυβερνούν τον κόσμο....(Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)
-Η ιδιωτικότητα του ανθρώπου, ο σεβασμός δηλ. προς την ατομική μας ζωή, σύντομα θα είναι παρελθόν.

Γράφει ο Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης .
Πριν από κάποια χρόνια γράψαμε σε μία φουτουριστική ...
ανάλυσή μας για τον επερχόμενο κόσμο: «Τα ρομπότ θα κυβερνήσουν τον κόσμο»!
 Αυτά τα γράφαμε το έτος 2000 και τα αναδημοσιεύσαμε στην «Ε.Ω.» πριν από τρία περίπου χρόνια, δηλ. το 2011.

Θέλαμε δηλ. να δείξουμε ότι είναι αναπόφευκτο στον μελλοντικό κόσμο να κυριαρχήσει η μηχανοποίηση, η αυτοματοποίηση και η ψηφιοποίηση των πραγμάτων, μέσω της εφαρμογής υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής (εμπόριο, συναλλαγές με το κράτος, ανθρώπινες συναναστροφές, υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση κτλ.).
 Σήμερα όλα τα παραπάνω εγκαθίστανται σε πλανητικό επίπεδο με ρυθμούς ραγδαίους...

Στο ιερό βιβλίο της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη, που είναι και το τελευταίο της Καινής Διαθήκης, διαβάζουμε για το Θηρίο και την επικράτησή του διαμέσου της υπερτεχνολογίας. 

Βασική προϋπόθεση επιβίωσης του μελλοντικού ανθρώπου θα είναι η υποταγή του στο κωδικό σύστημα του ενιαίου οικουμενικού αριθμού (που θα ισχύει δηλ. σε όλη την υφήλιο):
ο Υπέρτατος Νόμος θα επιβάλλει την προσχώρηση κάθε ζώντος και νοήμονος οργανισμού στο, αόρατο δια γυμνού οφθαλμού, «χάραγμα» με ακτίνες λέιζερ του ανθρωπίνου σώματος. 
Ο αριθμός αυτός θα είναι ο 666.Ανατρέχοντας σε παλαιότερες πηγές μας (επειδή μας ενδιαφέρει να δούμε ποιοι ήταν οι συγγραφείς που είχαν προβλέψει την εφιαλτική πραγμάτωση της Νέας Εποχής), πέσαμε πάνω στην εργογραφία του δρος D.C. Yermak.
Αυτός, με τα βιβλία του που αναφέρονταν πάνω στα ζητήματα του σιωνισμού, της Νέας Τάξης κτλ., ήταν από τους πρώτους που έθεσε ενώπιον του ελληνικού αναγνωστικού κοινού πράγματα πρωτόγνωρα την εποχή εκείνη.
Αναφέρθηκε συγκεκριμένα τόσο στην ηλεκτρονική-ψηφιακή δικτατορία του μέλλοντος όσο και στο Θηρίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, το οποίο πολλοί ταυτίζουν με τον Αντίχριστο
 [ΣΗΜ.: στο θέμα αυτό αναφερθήκαμε και σε άλλα κείμενά μας].

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παρακάτω άκρως επίκαιρα, τα οποία προέρχονται από το βιβλίο του «Σιωνισμός, ο 5ος ιππότης της Αποκάλυψης», τα οποία κάνουν λόγο για το περίφημο Θηρίο του Λουξεμβούργου ή των Βρυξελλών.

 Διαβάζουμε συγκεκριμένα (όλα αυτά γράφτηκαν πριν από... 30 σχεδόν χρόνια!):
«Στο Λουξεμβούργο υπάρχει ένα τριώροφο κτίριο της ΕΟΚ. 
Διευθυντής του είναι ο κύριος αναλυτής και σχολιαστής της ΕΟΚ, ο Dr. Hanrick Eldeman, Εβραίος. 
Το κτίριο αυτό στεγάζει το μεγαλύτερο κομπιούτερ του κόσμου. 
Είναι ένα γιγαντιαίο, αυτοπρογραμματιζόμενο κομπιούτερ που αναπτύχθηκε από την εταιρία Burroughs. 
Ο Dr. Eldeman το ονομάζει χαϊδευτικά «το Θηρίο». 

Μα και ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη μιλά για κάποιο «θηρίο». 
Τι παράξενη σύμπτωση!
Έχει την ικανότητα να φακελώσει ηλεκτρονικά σήμερα 5 δις ανθρώπους!
 Όπως δήλωσε ο ίδιος, χρησιμοποιεί μια τριεξαψήφιο μονάδα για να δώσει έναν αριθμό σε κάθε άνθρωπο στη γη (6 + 6 + 6 = 18 ψηφία). 
Η εργασία αυτή άρχισε το 1976. Διαμέσου του αριθμού κοινωνικών ασφαλίσεων, ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης, πιστοποιητικού γεννήσεως, αριθμού διαβατηρίου ή χρήσεως πιστωτικών καρτών, όλοι οι κάτοικοι των προηγμένων βιομηχανικών χωρών είναι φακελωμένοι και συνεχώς παρακολουθούνται από το τέλος του 1979.

Σήμερα ίσως να έχει τελειώσει το φακέλωμα αυτό και για τον υπόλοιπο πληθυσμό της γης. 
Εκεί είμαστε γραμμένοι όλοι εμείς. 

Και σε λίγο με τη νέα μας ταυτότητα θα τροφοδοτούμε καθημερινά το «θηρίο». 
Η κάθε χρήση της νέας μας ταυτότητας, που φέρει επάνω της τον γραμμωτό κώδικα και το 666, θα περνά τελικά στο φάκελο του καθένα μας στις Βρυξέλλες.

 Εκεί όπως είναι γνωστό υπάρχει το κτίριο διοικήσεως της ΕΟΚ. 
Στους τρεις από τους 13 ορόφους του, είναι εγκατεστημένο ένα όμοιο κομπιούτερ με εκείνο του Λουξεμβούργου.

Σε περίπτωση καταστροφής ή βλάβης του ενός κέντρου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες, δεδομένα (DATA) στο δεύτερο. 
Αυτές τις πληροφορίες τις έδωσε ο κ. Charles Dauncube του δικτύου CNF και ο Dr. Patric Fisher σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Southwest Radio Church.Η νέα μας ταυτότητα είναι το τελευταίο σκαλοπάτι πριν από το χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο.

Η ταυτότητά μας ίσως μπορεί να χαθεί, να κλαπεί, να ξεχαστεί, το χέρι και το μέτωπο ποτέ.

Το σφράγισμα θα γίνει με ακτίνες λέηζερ. 
Είναι καρκινογόνο και πομπός ισχύος 1 Watt.

 Η τεχνολογία σήμερα είναι τέτοια που η εκπομπή αυτή μπορεί να ανιχνευθεί από ένα δορυφόρο, ο οποίος το 1983 εντόπιζε από το διάστημα τον άνθρωπο ή το αντικείμενο με ακρίβεια +100 μ. 
Κανείς δεν θα μπορεί να κρυφτεί από τον παγκόσμιο δικτάτορα».

Αυτά τα παραπάνω εφιαλτικά έγραφε ο Dr. Yermak τη δεκαετία του 1980! 
Είναι εμφανές από όλα αυτά που διαβάσαμε ότι ο Yermak ήταν μπροστά από την εποχή του.
Είναι επίσης εμφανές ότι έκτοτε η τεχνολογία έχει κατά πολύ «προοδεύσει» (αν μπορεί κανείς να πει ότι είναι «πρόοδος» όλα αυτά που γίνονται τριγύρω μας...) και Κύριος οίδε τι άλλα εφιαλτικά κατασκευάσματα έχουν έκτοτε επινοηθεί και πραγματωθεί...


Το κεντρικό θέμα εδώ είναι:
 έρχεται ΕΛΕΓΧΟΣ πάνω στις ζωές μας! 
Η ιδιωτικότητα του ανθρώπου, ο σεβασμός δηλ. προς την ατομική μας ζωή, σύντομα θα είναι παρελθόν. Και τότε είναι βέβαιο ότι κανένας «Δαφέρμος» δεν θα βγει να υπερασπιστεί το «απόρρητο» των ατομικών μας δικαιωμάτων...

Από Ελεύθερη Ώρα.
Το είδαμε στο Ελλήνων Αφύπνιση.
 


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/15/2014 11:35:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το «Θηρίο» μας υποτάσσει σε μια παγκόσμια φυλακή..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες