ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Μας είπαν να σας πούμε Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Δείτε όλες τις ευχές που λάβαμε και σας τις μεταφέρουμε.

Καλή
Ανάσταση, στην καρδιά και στην πατρίδα.
 Καλό και ευλογημένο Πάσχα να έχετε...


Δείτε όλες τις ευχές που λάβαμε και σας τις μεταφέρουμε.

Καλή Ανάσταση, στην καρδιά και στην πατρίδα.
 Καλό και ευλογημένο Πάσχα να έχετε...

 ===========================================

Η Ανάσταση του Χριστού: Εικόνα που εκλάπη από τον Ιερό Ναό Κουκουλίου,
εντοπίστηκε σε γκαλερί του Άμστερνταμ και επαναπατρίστηκε πρόσφατα.


Πασχαλινό μήνυμα του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες
Φίλοι επισκέπτες της Ηπείρου
Αξιωνόμαστε και φέτος να γιορτάσουμε το Πάσχα. Η περίοδος των Παθών, δίνει τη θέση της στο χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης.
Την κατήφεια, τον προβληματισμό, τον πόνο και τη λύπη, διαδέχονται η ελπίδα, η αισιοδοξία, η προοπτική της αναγέννησης.
Τα μηνύματα διαχρονικά: Επίκαιρα και στις μέρες μας. Μας δίνουν κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής, την καθημερινότητα που μας βασανίζει.
Γνωρίζουμε και συμπάσχουμε με όλους εσάς που έχετε επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την κρίση. Ιδιαίτερα με τους ανέργους, που περνούν ένα προσωπικό και οικογενειακό δράμα διαρκείας.
Δίνουμε το δικό μας αγώνα για να περιοριστεί ο εφιάλτης. Δεν είναι εύκολο το γνωρίζουμε, αλλά προσπαθούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο.
Η χώρα μας, η Ήπειρός μας, ζει σήμερα το δικό της «πέρασμα»: Από τις δραματικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, σε ένα νέο τοπίο, που ευελπιστούμε και κυρίως εργαζόμαστε για να προσφέρει καλύτερες και σταθερές συνθήκες διαβίωσης στους συμπολίτες μας. Παρά τη δύσκολη συγκυρία έγιναν αρκετά στην Ήπειρο, που αποτελούν βάση για την επανεκκίνηση και εν τέλει για την αναγέννηση της πατρίδας μας. Χρειάζεται ακόμη υπομονή, αγώνας και πολλή δουλειά. Είμαστε βέβαιοι όμως ότι θα τα καταφέρουμε.
Σήμερα αφήνουμε στην άκρη όσα μας βασανίζουν, όσα μας πληγώνουν. Το έχουμε ανάγκη, το χρειάζονται οι οικογένειές μας, οι συγγενείς, οι φίλοι μας.
Το φως της Ανάστασης να φωτίζει τις καρδιές μας. Να δίνει δύναμη, καρτερία, ελπίδα για να μπορούμε να αντεπεξερχόμαστε στα «πάθη» της καθημερινότητας. Να μας δείχνει το δρόμο της αλληλεγγύης και της στήριξης όσων έχουν ανάγκη.

Χρόνια Πολλά,
Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα

=====================================================================================

 ========================================================

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Μιχαήλ Άνθης
================================================


Σας ευχόμαστε από καρδιάς
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Lumiderm

==============================================


Η επιστημονική ομάδα και οι συνεργάτες της Green Life σας εύχονται
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

=============================================
===============================================


Tο Cretapost, η νέα καθημερινή σας συνήθεια, σας εύχεται
Χρόνια Πολλά!

==============================================Με αφορμή τις επερχόμενες εορτές της Αναστάσεως και του Πάσχα, ο τομεάρχης πολιτισμού για το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κ. Πάνος Χατζηγεωργιάδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.
"Η σημερινή ημέρα των παθών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού τα οποία φτάνουν στην κορύφωση τους διαμέσου του συνόλου της Μεγάλης Εβδομάδος, εκφράζει μια βαθύτατη σημειολογία που έχει να κάνει με ένα έθνος ολάκερο, η αγάπη πρός το σύνολο που κρύβει μέσα της αυτή η θυσία του Θεανθρώπου, θα πρέπει να σταθεί ως ο οδηγός μας για μια ουσιαστική έξοδο απο την κρίση, μια κρίση πνευματική πρωτίστως και έπειτα οτιδήποτε άλλο.
Ας παρατηρήσουμε βαθιά μέσα μας το γιατι φτάσαμε εώς εδώ και ας εργαστούμε προσωπικά για την αυτοβελτίωση μας, μέσα η αλήθεια σε αντίξοες συνθήκες πνευματικής καταχνιάς, δυστυχώς ή ευτυχώς, μάθαμε να ζούμε με δανεικά και χωρίς ιδανικά για δεκαετίες και αυτό πληρώνουμε σήμερα, όμως η κάθε κρίση αποτελεί ταυτόχρονα και μια μεγάλη ευκαιρία πρός την πραγματική ανάταση ημών και του έθνους.
Εύχομαι προσωπικά καλή ανάσταση και καλό Πάσχα αλλά και καλό αγώνα σε όλες και όλους τους Έλληνες, η λύση για την κρίση βρίσκεται στα χέρια μας, σωτήρες και "απο μηχανής θεοί" δεν υπάρχουν, παρά μόνον η πίστη σε Θεό και πατρίδα αλλά και στον θεσμό της οικογένειας μαζί με σκληρή δουλειά πρός μια νέα "μεγάλη ιδέα" αυτήν του επανελληνισμού, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος."


============================================

=
=========================================================================================Αγαπητές φίλες και φίλοι, για το φετινό Πάσχα σας εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου υγεία κι ευτυχία, με φως κι ελπίδα για μια καλύτερη ζωή...
Νικήτας Κακλαμάνης

==========================================


Μετά τα Πάθη και την Σταύρωση του Χριστού έρχεται η Ανάστασή Του!
Πέρα από ένα ιστορικό γεγονός αποτελεί και έναν τεράστιο συμβολισμό!
Ας κρατήσουμε το ελπιδοφόρο αυτό μήνυμα για τη δική μας έξοδο από την πολύπλευρη κρίση που βιώνουμε!
 Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Πέτρος Ν. Παπαναούμ
Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός
Ειδικός Σύμβουλος Ασφάλισης Επιχειρήσεων

==========================================Καλή Ανάσταση, καλό και ευλογημένο εν Κυρίω Πάσχα.
Σπύρος Αρναούτογλου ("Αναβάσεις")

========================================


==========================================Αγαπητές φίλες φίλοι
Εύχομαι σε εσάς και στην οικογένειά σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία, ευτυχία, εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών.
Για την Πατρίδα μας γρήγορη έξοδο από την καταστροφική ύφεση, δυναμική ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Για τους κυβερνώντες και τους αντιπολιτευόμενους περισσότερη σοβαρότητα - υπευθυνότητα - φρόνηση για το καλό της Πατρίδας.
Με την ευκαιρία συμμετέχουμε στις Ευρωεκλογές με ψηφοδέλτια σε όλη την Επικράτεια. Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ αισιόδοξα. Εύχομαι νίκες Ελληνικές σε όλα τα επίπεδα. Μας αξίζουν νίκες, για μια περήφανη Ελλάδα με χαμογελαστούς Έλληνες. Μπορούμε!
Καλή Ανάσταση, γεμάτη δράση, επιτυχίες, προκοπή

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με πυρήνα απόστρατους Αξιωματικούς & Τεχνοκράτες)

===============================================

Θερμές Ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
Κώστας Ευθυμίου, Ιωάννινα

=========================================
============================================Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση
Νότης Μαριάς
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

==========================================
Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Με δύο εκατομμύρια ανέργους, με επίπεδο ζωής κάτω από τα όρια της φτώχειας, με χιλιάδες αστέγους, με ασθενείς που πεθαίνουν γιατί δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν φάρμακα, με χιλιάδες παιδιά που λιποθυμούν από συμπτώματα ασιτίας, με χιλιάδες οικογένειες που θρηνούν αυτοκτονίες προσφιλών τους προσώπων λόγω οικονομικής απελπισίας, δεν μου βγαίνει να ευχηθώ καλές και χαρούμενες εορτές, το θεωρώ απάνθρωπη υποκρισία.
Όμως, όπως ο Θεάνθρωπος νίκησε τον θάνατο μετά τον Γολγοθά του, εύχομαι το αναστάσιμο πολυδιάστατο μήνυμά μου, να οπλίσει με δύναμη ψυχής τον σκληρά δοκιμαζόμενο Λαό για να αποτολμήσει μέσα από τον Γολγοθά του την δική του Ανάσταση, ανάσταση Λαού και Έθνους.

Γεώργιος Κλειδέρης
Αντιστράτηγος ΕΛ-ΑΣ ε.α.
Πρόεδρος Κινήματος Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης

===========================================Εύχομαι σε όλες τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας «καλή Ανάσταση». Προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και γαλήνη. Τούτες οι άγιες μέρες είναι μια αφορμή να ανανεώσουμε την πνευματική μας σχέση με το Θεό αλλά και με τον συνάνθρωπο μας. Να ξαναθυμηθούμε τις αξίες της ανιδιοτελούς αγάπης, της δικαιοσύνης της αλληλεγγύης, που εκπέμπουν τα Πάθη και η Ανάσταση. Ξέρω ότι δίπλα μας η καθημερινότητα είναι σκληρή για πολλούς συνανθρώπους μας. Πολλοί συμπολίτες μας ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά. Έχουμε υποχρέωση συνολικά ως κοινωνία αλλά και ο καθένας από εμάς να μην αφήσουμε να αισθανθεί κανένας μόνος του, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες.
Από τα πάθη του Χριστού ας σκεφτούμε το αισιόδοξο μήνυμα της Ανάστασης.
Ας είναι αυτό η δύναμη μας για έναν συλλογικό και ατομικό αγώνα ώστε να δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Με ελπίδα! Κι ας κάνουμε όλοι μας ότι περνάει από το χέρι μας, για να ζήσουμε καλύτερες και πιο δημιουργικές μέρες. Καλό Πάσχα σε όλους.


Yποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» Θωμάς Μπέγκας.

=========================================Για τις Άγιες ημέρες σας εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση
ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

=====================================Φίλες &  Φίλοι,
Αγαπητές συναδέλφισσες & αγαπητοί συνάδελφοι,
Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο φως της Αναστάσεως του Χριστού, να φωτίζει πάντοτε τη ψυχή μας και να φέρνει Αγάπη, Ειρήνη &  Ευτυχία σε όλο τον κόσμο.
Αυτή η Ανάσταση ας σημάνει Ανάταση ψυχής.
Ας μας δώσει δύναμη & ελπίδα να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία, ανθρωπιά & χαμόγελο.
Ας αφήσουμε πίσω τις καθημερινές δυσκολίες και ας ζήσουμε μέρες χαράς & οικογενειακής γαλήνης.

Σας εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και στις οικογένειές σας:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Ευαγγέλου Φίλιππος
Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Ηπείρου με τη ΔΑΚΕ/ΠΕ
Δάσκαλος - Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

===============================================Η ζωή μας έχει σημασία
αν συνεισφέρει στη ζωή των άλλων…

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Η Ανάσταση να σηματοδοτήσει ωραίες αλλαγές
στη ζωή των παιδιών και στη δική σας

Η εκπαιδευτική ομάδα του Neue Schule Athen

====================================

============================================Εὔχομαι ἡ ἡμέρα τῆς Λαμπρῆς ,
νὰ φωτίση τὶς ζωὲς ὅλων καὶ νὰ χαρίση ὑγείαν,
οἰκογενειακὴν εὐτυχίαν εἰς ἐσᾶς
καὶ εἰς τὰ ἀγαπημένα σας πρόσωπα.

Νίκος Γεωργόπουλος
Λακεδαίμων Τόνοι και Πνεύματα


============================================Τα Πάθη και η Ανάσταση συμβολίζουν τον ανιδιοτελή και δίκαιο αγώνα του ανθρώπου ​ ​ ​για λύτρωση, φωτεινό και ελπιδοφόρο μέλλον.
​Καλό Πάσχα, με υγεία, ​προσωπική και οικογενειακή γαλήνη και πάνω απ' όλα αισιοδοξία και καλύτερες προοπτικές για όλους τους πολίτες του Δήμου μας.

Δημοτική Συνεργασία
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ανδρέας Νταής

==========================================

====================================================
Το Άγιο Φως της Ανάστασης ας φωτίσει τις ψυχές όλων μας
Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

========================================Η Ομάδα του Γκρίζου γάτου, σας εύχεται
Καλή Ανάσταση με αγάπη και υγεία !

========================================Αγαπητέ Τρύφωνα, σε σένα την οικογένειά σου και την συντακτική ομάδα του Epirus-ellas
Εύχομαι καλή Ανάσταση
Χρόνια πολλά

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος «Ελλήνων Πολιτεία»

====================================Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση.
Γιάννης Βέλλης

======================================Καλη Ανασταση σε ολους και ιδιαιτερως στον καλο μου φιλο τον Τρύφωνα
Σας ευχομαι υγεια
ΘΑΝΟΣ koukfamily

=========================================


=========================================
=============================================
Ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

============================================
Egg-stra σπέσιαλ Ευχές από το team μας για Υγεία, Αγάπη, Χαρά, Αλληλεγγύη !


=====================================================


========================================
====================================Εύχομαι ολόψυχα Καλη Ανάσταση, Καλο Πάσχα ​​και να ​ξεχάσουμε έισαγόμενες και εγχώριες τρόικες μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα!.
​με αγάπη,
Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

=========================================================================================


-================================================Ο Πρόεδρος,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Και τα Μέλη της
ΛΕΣΧΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

σας εύχονται ολόψυχα
Καλό Πάσχα
με υγεία και Αγάπη
Το Άγιο Φως της Αναστάσεως ας μας φωτίσει
και ας γεμίσει ελπίδα της ψυχές μας.
Καλή Ανάσταση Χρόνια Πολλά

=========================================


===================================================η Efenpress και οι συνεργάτες της, σας εύχονται:
Καλό Πάσχα ,
Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά.

=======================================================================================================================================Η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. (Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών) Ιωαννίνων σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

===========================================================================================


=================================================================================================================================================================================================Καλή Ανάσταση και τις θερμότερες ευχές για ένα χαρούμενο Πάσχα

Αντγος ε.α Ν. Ναούμ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ
===================================================Η Ομάδα του Hug4Pets εύχεται σε όλους...
Happy Easter
Καλή Ανάσταση!

==========================================


============================================H Gazpro Hellas σας εύχεται Καλό Πάσχα !

================================================
==========================================================================================ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ! ΑΝΑΣΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ! ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

=============================================ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
«Οι Έλληνες την Μεγάλη Εβδομάδα παρακολούθησαν με κατάνυξη το Θείο Δράμα, την Σταύρωση και την Ταφή του Κυρίου. Τώρα εορτάζουν την Ανάσταση. Εορτάζουν τη νίκη απέναντι στον θάνατο, εναποθέτουν στην ψυχή τους την ελπίδα που δίνει το Άγιο Φως.
Ο ελληνικός λαός, που βιώνει το δικό του δράμα από την πολιτική των μνημονίων, την οποία επιβάλουν οι δανειστές και εφαρμόζουν οι εγχώριοι συνεργοί τους, περιμένει την δική του Ανάσταση. Περιμένει την απαλλαγή από εκείνους που οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία και χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία.
Σε λίγες ημέρες καλείται να δώσει την απάντησή του σε αυτούς που κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία και θέλουν να επιβάλουν την Ευρώπη της ομοσπονδίας, συνθλίβοντας τα έθνη - κράτη κάτω από την μπότα των ισχυρών.
Εύχομαι το Άγιο Φως και η Ανάσταση του Κυρίου να δώσουν δύναμη στους Έλληνες πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά.
Καλό Πάσχα».


==============================================
========================================Σκεφτήκατε ποτε !
Αν το Άγιο Φως δεν ήταν αυθεντική και ζωντανή πραγματικότητα, δεν θα είχε ξεκινήσει παγκόσμια εκστρατεία αποδεικνύοντας με στοιχεία ακλόνητα την απάτη του φαινομένου και μάλιστα από τους ίδιους τους Ισραηλινούς; θα μας ειχαν καψει ζωντανους.
Ενώ τώρα, θέλοντας και μη, μέσα στο κέντρο των σταυρωτών του Θεανθρώπου, κάθε χρόνο, το Μέγα Σάββατο, αποδεικνύεται η Ανάσταση και η αλήθεια της Πίστεώς μας.
Και τόσο οι χριστοκτόνοι Εβραίοι, όσο και τα άλλα δόγματα εκτός Ορθοδοξίας κλείνουν το στόμα και αναγκάζονται να ταπεινωθούν μπροστά στην πραγματικότητα, έως ότου αποδεχθούν του λόγου το αληθές...
Το λοιπόν αδελφοί μου. Ας κοάζουν οι βάτραχοι της αθεϊας και της αρνήσεως. Ας λυσσούν οι αντίχριστοι.
Η Πίστη μας είναι ζωντανή και όσο θα περνά ο καιρός τόσο και ο αναστάς Θεάνθρωπος θα κατακτά τις ανθρώπινες καρδιές προς πείσμα των δαιμόνων και των οργάνων τους.
Μακάριοι όσοι αποδέχονται τον Σταυρωθέντα και Αναστάντα Κύριον της Δόξης, τον Λατρευτό μας Ιησούν Χριστόν.
«Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί Αυτού και φυγέτωσαν από προσώπου Αυτού, οι μισούντες Αυτόν».
Αδελφοί μου.
Χριστός Ανέστη. Αληθώς Ανέστη.
Αμήν.

jd

============================================================================================Η συντακτική ομάδα του ιστολογίου μας σας εύχεται
καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση
Χρόνια πολλά

Με σεβασμό και εκτίμηση ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

===========================================
===========================================


 Ευχόμαστε σε όλους καλή Ανάσταση και Ελεύθεροι.
Ε.ΠΑ.Μ Ιωαννίνων.

====================================================Χρόνια Πολλά από τον ΑΙΡΕΤΟ.

================================================ΤΡΥΦΩΝΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ EPIRUS-ELLAS Παναγιώτης Αποστόλου.

============================================Καλή Ανάσταση και χαρούμενο Πάσχα! Βλαχόφωνοι Έλληνες.


================================================Καλή Ανάσταση Έλληνες
Το ΧΩΝΙ

===============================================Αγαπητοί φίλοι
εύχομαι ολόθερμα το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως του Κυρίου μας να αποτελέσει πηγή πίστης, δύναμης και αγάπης
Χρόνια πολλά και αναστάσιμα

Ανδρέας Γαλάνης

================================================Καλή Ανάσταση - Καλό Πάσχα
Είδα φώς και μπήκα.....

==========================================
Ο των Αγράφων και των κάμπων...

==============================================Αγαπητέ/η Epirus Ellas,
Η ομάδα του Himara.gr
σας εύχεται Καλό Πάσχα & Χαρούμενη Ανάσταση,
με υγεία και ευημερία!

==================================================Το Αναστάσιμο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Ελληνίδες, Έλληνες, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Πολιτικά διωκόμενος στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τους βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματός μας, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Τούτη η Λαμπρή είναι διαφορετική για όλους τους δοκιμαζόμενους Έλληνες, Είναι διαφορετική δι εμέ και την οικογένειά μου καθώς και για πολλούς φυλακισμένους συναγωνιστές και τις οικογένειες τους. Πρωτοφανείς οι μέθοδοι των μηχανισμών κράτους και παρακράτους, οι οποίοι κινητοποιημένοι από τον περασμένο Σεπτέμβριο προσπαθούν να αφοπλίσουν και να φιμώσουν την φωνή της Αντίστασης, την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών.

Πρωτοφανές ο επικεφαλής ενός κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος, το οποίο υποστήριξαν και υποστηρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, να βρίσκεται αδίκως και παρανόμως στην φυλακή. Είναι πρωτοφανές να βρίσκονται δεκάδες στελέχη και βουλευτές του κόμματος φυλακή με καινοφανείς κατηγορίες, με νομικά τερτίπια που εφηύραν οι νοσηροί εγκέφαλοι των πολιτικών μας αντιπάλων. Η "αφορμή" για τις διώξεις αυτές δόθηκε αμέσως μετά από το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας Φύσσα. Ένα περιστατικό καταδικαστέο από την πρώτη στιγμή! Μια κακουργηματική πράξη ενός οπαδού ή υποστηρικτή αν θέλετε του κινήματος έγινε σημαία προκειμένου παράνομα και αντιδικονομικά να συμπαρασύρει όλο το κόμμα.

Αυτό σκέφτηκαν και υλοποιούν οι σύγχρονοι δυνάστες του Λαού μας και πολιτικοί διώκτες μας σε αγαστή συνεργασία με τα βρώμικα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, επίορκους και ξένα κέντρα εξουσίας. Ό,τι και να κάνουν στο τέλος η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ! - Η ΑΛΗΘΕΙΑ Α ΝΙΚΗΣΕΙ! Οι Έλληνες ξυπνούν από το σοκ των μνημονίων, οι Έλληνες αντιστέκονται!
Ακόμη και οι συστημικές δημοσκοπήσεις λένε πως ένας στους τέσσερις Έλληνες (δηλ. 25%) πιστεύει ακράδαντα πως είμαστε θύματα πολιτικής διώξεως και σκευωρίας. Ό,τι και να κάνουν οι άθλιοι και αδίστακτοι πολιτικοί μας αντίπαλοι θα διαψευσθούν οι προσδοκίες τους.

Δεν μπορούν να κλονίσουν την ΠΙΣΤΗ μας. Είμαστε Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες. Τούτη τη Λαμπρή του 2014, Ελληνίδες και Έλληνες δώστε την μάχη μαζί μας. Δώστε την μάχη μαζί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

===================================================Εύχομαι Χρόνια Πολλά , Καλό Πάσχα με Υγεία σε όλους τους συμπατριώτες και συμπολίτες μας.
Πιστεύω και θα αγωνιστώ για αυτό μαζί σας η Ανάσταση Του Κυρίου να σημάνει και την ανάσταση της χώρας και του Δήμου μας ειδικότερα

Φίλιππος Αλεξ.  Ηλιάδης
Υπ. Δημ. Σύμβουλος Κατερίνης

======================================


=====================================


=============================================
=================================================Από όλους στην Business Solution, Καλό Πάσχα !!!


==============================================Καλή Ανάσταση!

...με υγεία πάνω απ’ όλα και πολύ δύναμη!

ΖΕΙΔΩΡΟΝ

================================================


================================================
1greek

================================================Πασχαλινό Μήνυμα του Προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γεώργιου Οικονόμου

Με όλους τους διαχρονικούς συμβολισμούς και με τη βαθύτερη αλήθεια που φανερώνει το μήνυμα της Ανάστασης, εύχομαι να φωτίσει το νού όλων των Ηπειρωτών, όλων των Ελλήνων, έτσι ώστε να μετατραπούμε όλοι μας από κοινωνία του Καναπέ σε κοινωνία ενεργών πολιτών και με οδηγό την πραγματική αγάπη για το κοινό καλό που είναι και το πραγματικό νόημα της Πασχαλιάς, αλλά και με πυξίδα, τους καθημερινούς μας αγώνες, τις αρχές της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης και της προσφοράς να χτίσουμε το μέλλον που μας αξίζει και να απαλλαγούμε από την απάνθρωπη σκληρή και οδυνηρή δοκιμασία που μας βασανίζει πάνω από τέσσερα χρόνια.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους τους Ηπειρώτες της αποδημίας και της γενέτειρας, στους αδελφούς μας Βορειηπειρώτες και στους Ηπειρώτες της διασποράς το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης να τους δώσει δύναμη , να έχουν υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αλλά και να έρθει μια νέα εποχή για τον τόπο μας.

Χρόνια Πολλά, καλή Ανάσταση

Ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος 
Γιώργος Δ. Οικονόμου


======================================================================================Η Ανάσταση της χώρας δεν θα έρθει μόνη της. Δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται στο εορτολόγιο. Δεν συμβαίνει απλώς επειδή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Η Ανάσταση εξαρτάται από εμάς. Αρκεί:
- να πάρουμε οριστικά διαζύγιο από τη «πολιτική ειδωλολατρία»
- να αντιληφθούμε ότι ο λαϊκισμός είναι «λύκος με ένδυμα προβάτου» που «σταυρώνει» τον λαό.
- να στοχαστούμε τι σημαίνει «ο μη εργαζόμενος μηδέ εσθιέτω»
- να καταλάβουμε ότι το θαύμα με τα πέντε ψωμιά και τα δύο ψάρια δεν συμβαίνει στην πραγματική οικονομία.

Η Ανάσταση είναι μέσα μας. Αρκεί να την εκφράσουμε δημιουργικά. Να παράξουμε νέα, καλύτερα δεδομένα για το μέλλον μας και κυρίως των παιδιών μας.
Καλή Ανάσταση σε όλους και στη χώρα. Θα έρθει. Αρκεί, επιτέλους, να το θελήσουμε.
 Δημιουργία Ξανά. 
 =========================================================


Αγαπητoί Φίλοι,
Το έθνος μας, χιλιάδες χρόνια τώρα, από τον παγανισμό στον χριστιανισμό και από τον Άδωνι στον Ιησού, εορτάζει τη νίκη της ζωής επί του θανάτου, την επάνοδο της Περσεφόνης από τον Άδη, την Ανάσταση του Κυρίου.
Εύχομαι να σας άγγιξε όλους το πνεύμα της εαρινής κατάνυξης και να σας γεμίσει ελπίδα το ζωφόρο μήνυμα της Αναστάσεως!   

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα!

Φιλικώς,
Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης

ΒΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

====================================================Τις καλύτερές μου ευχές για το Πάσχα.

Κωσταντάρας Δημήτρης.

=============================================
  Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/19/2014 02:28:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Μας είπαν να σας πούμε Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες