ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Κάλεσμα της Πατριωτικής Πολιτιφυλακής.

Σκοπός. Νέο ξεκίνημα.
Πολλοί είναι αυτοί που στοιχημάτιζαν και είχαν ως σκοπό την διάλυση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής. Δυστυχώς όμως γι' αυτούς, δεν τους κάναμε την χάρη. Είμαστε και πάλι εδώ για ένα νέο δυνατό ξεκίνημα. Είμαστε και πάλι εδώ γιατί αξίζει να προσπαθήσουμε. Να προσπαθήσουμε για την αξιοπρέπειά μας και την τιμή μας.

Ο σκοπός της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής δεν ...
αλλάζει. Μαθήματα αυτοάμυνας και Πρώτων Βοηθειών παραμένουν ως βασικοί σκοποί για το κίνημά μας ενώ, μεγαλύτερη σημασία, θα δώσουμε αυτή την φορά στο κοινωνικό έργο.

Πολλοί θα αναρωτηθούν αν έχουμε σκοπό στο μέλλον να γίνουμε κομματικός φορέας. Όχι, η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δεν έχει τέτοιους σκοπούς. Ούτε αναζητούμε συνεργασία με οποιονδήποτε κομματικό φορέα. Είμαστε ένα νόμιμο εκπαιδευτικό κίνημα και έτσι θα παραμείνουμε.

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δεν είναι μια ακροδεξιά παραστρατιωτική οργάνωση, όπως κατηγορήθηκε πολλές φορές από κόμματα του κοινοβουλίου καθώς και από μνημονιακά ΜΜΕ. Λειτουργούμε στα πλαίσια του νόμου και οι εσωτερικοί κανόνες λειτουργίας του κινήματός μας θα παραμείνουν μέσα σε αυστηρά πλαίσια.

Είμαστε και θα παραμείνουμε Έλληνες πατριώτες, Έλληνες εθνικιστές και δεν έχουμε σκοπό να απολογηθούμε σε κανέναν για τις ιδέες μας. Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Καλούμε τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα, να πλαισιώσουν τις γραμμές τις Πατριωτικής Πολιτοφυλακής και να στηρίξουν την προσπάθειά μας.
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΩΣ

Καλούμε όλα τα μέλη παλιά και νέα καθώς και τους φίλους της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής και όσους θελήσουν να πλαισιώσουν τις γραμμές μας, στα γραφεία μας στην οδό Καρόλου 28 πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο, 5ος όροφος-5 γραφείο,το Σάββατο 29/03/2014 και ώρα 17:00. Σκοπός του καλέσματος είναι η πλήρη ενημέρωσή σας.

Πατριωτική Πολιτιφυλακή.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: patriotikipolitofilaki@gmail.com
Γίνετε μέλος στη σελίδα μας: facebook.com/patriotikipolitofilaki


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 4/01/2014 09:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Κάλεσμα της Πατριωτικής Πολιτιφυλακής. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες