ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ημερήσια διάταξη συνεδρίασης Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης.

Την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου στις 10:00 συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Επικύρωση αποφάσεων 2ου Πρακτικού της Συνεδριάσεων της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Περιφέρειας...
Ηπείρου.
1. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Περιφέρειας Ηπείρου και της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση τοιχογραφιών της βόρειας και νότιας πλευράς του Ιερού Μητροπολιτικού ναού Ιωαννίνων», προϋπολογισμού 40.000,00 €, και ορισμό ενός μέλους με τον αναπληρωτή του από την Περιφέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

2. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου (Π.Ε. Πρέβεζας) και του Δήμου Πάργας για την εκτέλεση του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καναλακίου , στο 1ο Νηπιαγωγείο Καναλακίου και στην πλατεία της εκκλησίας του οικισμού Κορωνόπουλου», προϋπολογισμού 44.000,00 €, και ορισμό δύο μελών με τους αναπληρωτές του από την Περιφέρεια Ηπείρου (Π.Ε. Πρέβεζας) για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

3. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του TOEB Αχέροντα Καναλακίου για την εκτέλεση του έργου: «Προμήθεια καλωδίων αποστραγγιστικού και αρδευτικού αντλιοστασίου ΤΟΕΒ Αχέροντα », προϋπολογισμού 13.400,00 €, και ορισμό δύο μελών με τους αναπληρωτές του από την Περιφέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

4. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του TOEB Βρυσέλλας Φιλιατών για την εκτέλεση του έργου: «Προμήθεια υλικών αντλιοστασίου ΤΟΕΒ Βρυσέλλας Φιλιατών », προϋπολογισμού 5.400,00 €, και ορισμό δύο μελών με τους αναπληρωτές του από την Περιφέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

5. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Μονάδα προσωρινής αποθήκευσης αποβλήτων λιπαντικών ελαίων (ΑΛΕ), βρώσιμων ελαίων & λιπών (ΑΒΕ-Λ) καθώς και μετατροπής των μεταχειρισμένων βρώσιμων ελαίων & λιπών σε βιοκαύσιμο, η οποία πρόκειται να εγκατασταθεί στο Ο.Τ. 6Γ της ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ Α.Ε. (ΒΟΛΤΕΡ Α.Ε.).. (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).

6. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Λειτουργία πτηνοτροφικής μονάδας εκτροφής 30.000 πτηνών πάχυνσης (120 ισοδύναμα ζώα) η οποία είναι εγκατεστημένη στη θέση «ΡΑΧΕΣ» της Τοπικής Κοινότητας Κρυόβρυσης, Δ.Ε. Περάματος του Δήμου Ιωαννιτών Π.Ε. Ιωαννίνων ( Υπαγωγή στον Ν. 4178/2013)». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι ο κος Θρασύβουλος Μήτσης του Γεωργίου. (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).

7. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Συγκοινωνιακά έργα ανάδειξης αρχαιολογικού χώρου Νικόπολης (Αρχαιολογικό Πάρκο Νικόπολης), στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Πρεβέζης της Περιφέρειας Ηπείρου».Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η Δ/νση Τεχνικών Έργων , Περιφέρειας Ηπείρου. (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).

8. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Σύνδεση Εγνατίας οδού με τη 12η επαρχιακή οδό στην έξοδο της σήραγγας Σ2 στη θέση Τζαμαλή Αγά στο Δήμο Δωδώνης Π. Ε. Ιωαννίνων». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η Περιφέρεια Ηπείρου- Δ/νση Τεχνικών Έργων. . (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).

9. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Ανακατασκευή τμήματος της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Αντιρρίου στο ύψος της γέφυρας Αννίνου στη Δ.Κ. Κομποτίου Δήμου Νικολάου Σκουφά Π.Ε. Άρτας».Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η Περιφέρεια Ηπείρου- Δ/νση Τεχνικών Έργων. . (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).

10. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Λειτουργία υφιστάμενης μονάδας παραγωγής σκυροδέματος , δυναμικότητας 20 m3/ ημέρα, εγκατεστημένη στο Μικρό Περιστέρι του Δήμου Μετσόβου». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η κα Βιργινία Μπαλαντάνη. (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).

11. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Κατασκευή αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων στο χείμαρρο Τουρτούρη στην Τ.Κ. Καλαρρυτών, Δήμου Βορείων Τζουμέρκων Π.Ε. Ιωαννίνων». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων. (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).

12. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Φράγματος Κομποτίου και αρδευτικών δικτύων». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων/τμήμα Α’ / Δ.νση Τεχνικών Μελετών και Κατασκευών. (εισήγηση: Τμήμα Υδροοικονομίας Π.Ε. Άρτας)

13. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Κατασκευή προβλήτας φόρτωσης υλικών λατομείου στη θέση «Στροβίλι» της Τ.Κ. Σαγιάδας, Δήμου Φιλιατών Π.Ε. Θεσπρωτίας ». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι οι Λατομικές Επιχειρήσεις Ευθυμίου Τσιάλου. (εισήγηση: Τμήμα Υδροοικονομίας Π.Ε. Θεσπρωτίας).

14. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Οριοθέτηση ρέματος Τούση στη Δ.Κ. Πάργας του Δήμου Πάργας Π.Ε. Πρέβεζας ». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η Περιφέρεια Ηπείρου- Δ/νση Τεχνικών Έργων Π. Ε. Πρέβεζας. (εισήγηση: Τμήμα Υδροοικονομίας Π.Ε. Πρέβεζας).

15. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Μετεγκατάσταση οστρακοκαλλιέργειας (μύδια), δυναμικότητας 160 τόνων/ έτος , στη θέση «Κόλπος Νήσων Κούραμος», Λωρίδα Σαγιάδας, Π. Ε. Θεσπρωτίας». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι ο κος Θωμάς Στασινός του Γερασίμου. (εισήγηση: Τμήμα Υδροοικονομίας Π.Ε. Θεσπρωτίας).

16. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Μετεγκατάσταση οστρακοκαλλιέργειας (μύδια), δυναμικότητας 160 τόνων/ έτος , στη θέση «Κόλπος Νήσων Κούραμος», Λωρίδα Σαγιάδας, Π. Ε. Θεσπρωτίας». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι ο κος Σπυρίδων Μιχόπουλος του Κων/νου. (εισήγηση: Τμήμα Υδροοικονομίας Π.Ε. Θεσπρωτίας).

17. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Εγκατάσταση αερόβιας επεξεργασίας ιλύος (υπαίθρια κομποστοποίηση) που προκύπτει από μονάδες επεξεργασίας αστικών λυμάτων και μονάδων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων παρόμοιας σύνθεσης, στο αρ. 86 κληροτεμάχιο του αναδασμού Ελεούσας , Δ. Ζίτσας Ιωαννίνων» Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η επιχείρηση Κων/νου Σταύρου. (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).

18. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο, εγκατεστημένης ισχύος 990 KW , η οποία πρόκειται να εγκατασταθεί στο Ο.Τ. 6Γ της ΒΙΠΕ Ιωαννίνων»Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η εταιρεία : «ΕΝΒΙΚΕΑΡ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ» με δ.τ. «ΕΝΒΙΚΕΑΡ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.». (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 4/14/2014 03:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ημερήσια διάταξη συνεδρίασης Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες