ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων της Ηπείρου.

Η εξωστρέφεια των αγροτικών προϊόντων της Ηπείρου, αποτελεί στρατηγική επιλογή της Περιφέρειας προκειμένου να στηριχθεί και να αναπτυχθεί ο πρωτογενής τομέας.

Βασική παράμετρος για την επίτευξη του σκοπού αυτού είναι η πιστοποίησή τους στο πλαίσιο της νέας Κ.Α.Π., θέμα το οποίο αποτέλεσε το αντικείμενο της ημερίδας που διοργάνωσαν στα Γιάννενα η Περιφέρεια Ηπείρου και ο...
Ελληνικός Οργανισμός "ΔΗΜΗΤΡΑ"

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι δράσεις πιστοποίησης της Περιφέρειας για την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων της Ηπείρου κινούνται με κύριους άξονες την ποιότητα και την ιδιαιτερότητα τους.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό του, ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, σημείωσε:
«Η αγωνία στην Ήπειρο για τον πρωτογενή τομέα είναι τεράστια. Είναι μεγάλη ημέρα για την περιοχή μας σήμερα, γιατί μας απασχολεί μέγιστα να παρουσιάσουμε προϊόντα ποιότητας με διεθνή «διαβατήριο». Στον τόπο μας έχουμε μεταποιητικές μονάδες, όμως δυστυχώς την ίδια στιγμή έχουμε καταφέρει μόλις ελάχιστα προϊόντα να μπορούμε να τα προωθήσουμε στο εξωτερικό. Η αγορά του εξωτερικού διψάει για επώνυμα ελληνικά προϊόντα. Έχουμε κάνει σημαντικές προσπάθειες, όμως ο δρόμος είναι μακρύς. Αλλά θα είναι δρόμος επιτυχίας. Για αυτό πρέπει όλοι να δουλέψουμε σκληρά. Θεωρώ πως η συνεργασία με τον ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» θα είναι πολύ χρήσιμη σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, έχει ξεκινήσει μια σημαντική συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Ηπείρου με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το ΤΕΙ Ηπείρου».

Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα για την Ήπειρο και την εκχώρηση του 30% του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 στις Αιρετές Περιφέρειες, όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Σέρκο Χαρουτουνιάν αναφέρθηκε στο πλαίσιο πιστοποίησης των αγροτικών προϊόντων στη νέα ΚΑΠ, παραθέτοντας παραδείγματα ανάλογων δράσεων στην Ελλάδα. Ακολούθησαν ομιλίες για τους ελέγχους των γαλακτοκομικών προϊόντων και των προϊόντων ΠΟΠ της Ηπείρου, καθώς για το μέλλον πιστοποιημένων και ποιοτικών προϊόντων.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 4/14/2014 03:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων της Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες