ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Π. Ψωμιάδης: " Η ΕΡΑ πρέπει να λειτουργήσει ξανά. "

-"Καταγγέλω την κυβερνητική αδιαφορία. Η ΕΡΑ, το μοναδικό δημόσιο περιφερειακό ραδιόφωνο πρέπει να λειτουργήσει ξανά. "

Την αδιαφορία της κυβέρνησης για την τύχη της ΕΡΑ και των πρώην εργαζομένων στους δημόσιους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, καταγγέλλει ο Πρόεδρος του κόμματος «ΠΑ.ΤΡΙ.Δ.Α» και υποψήφιος ευρωβουλευτής με...
την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό», κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, με επιστολή του προς το Υπουργείο Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Στην επιστολή-καταγγελία, ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Επιθυμώ να εκφράσω τόσο την αγωνία όσο και την αγανάκτηση μου για το θέμα της σίγασης των περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών που ακολούθησαν το κλείσιμο της πρώην ΕΡΤ. Αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα για όσους ενδιαφέρονται, αλλά και για όσους επηρεάζονται μακροπρόθεσμα από τις ολέθριες συνέπειες της απόφασης του Υπουργείου. Με την απόφαση κατάργησης των περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών, αφήσατε παντελώς απογυμνωμένη την ελληνική περιφέρεια και απαξιώσατε την ανάγκη δημόσιας ενημέρωσης που έχουν οι τοπικές κοινωνίες.

Στο σημείο αυτό οφείλω να αναφερθώ στην ΕΡΑ Σερρών, η οποία μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα και μετά την απόφαση της κυβέρνησης, εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτή χάρη στην αγάπη και τον πατριωτισμό των πρώην εργαζομένων της, που προσπαθούν να διατηρήσουν υψηλό το εθνικό φρόνημα των Ακριτών μας και να τους παρέχουν σωστή και αντικειμενική ενημέρωση.

Με βαθιά συναίσθηση της σπουδαιότητας του ζητήματος, καταγγέλλω:
- Την απόφαση κατάργησης των περιφερειακών σταθμών σε μια εποχή που το ηθικό των Ελλήνων και κυρίως των ακριτών μας βρίσκεται στο πλέον χαμηλό επίπεδο

- Την αδιαφορία που επιδεικνύει το Υπουργείο ώστε να δώσει μια άμεση λύση επαναλειτουργίας αυτών των εθνικά αναγκαίων μέσων ενημέρωσης

-Την απαξίωση του συνολικού έργου που έχουν προσφέρει οι εργαζόμενοι στα τόσα χρόνια ύπαρξης των ανά την χώρα μας δημοσίων ραδιοφωνικών σταθμών

-Την αναλγησία για την τύχη των εργαζομένων και των οικογενειών τους, σε μια εποχή όπου η επιβίωση είναι δύσκολη για τα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά

-Την έλλειψη ενδιαφέροντος για την σταδιακή καταστροφή του τεχνικού εξοπλισμού, που παραμένει για πολύ καιρό αχρησιμοποίητος

-Την έλλειψη πατριωτικής συνείδησης της κυβέρνησης, εφόσον οι δημόσιοι περιφερειακοί σταθμοί ήσαν οι μόνοι που προσέφεραν ασφαλή και αξιόπιστη ενημέρωση στους Έλληνες της περιφέρειας.

Παρακαλώ να δοθεί άμεσα λύση σ αυτό το μείζονος εθνικής σημασίας ζήτημα, σε ένα ζήτημα που βρίσκεται σε άμεσο συσχετισμό με την αξιοπρέπεια και την εθνική συνείδηση του λαού μας.»


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/30/2014 12:17:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Π. Ψωμιάδης: " Η ΕΡΑ πρέπει να λειτουργήσει ξανά. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες