ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα εκπροσωπήσει στο...

... Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του Έλληνες που δεν συνθηκολογούν.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, κατά την 8η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του, της 6ης Απριλίου 2014, αποφάσισε τη δυναμική συμμετοχή του κόμματος, στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014. Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το Ευρωψηφοδέλτιο του ...
κόμματος.

Ο Πρόεδρος του κόμματος, Χρήστος Χρηστίδης, απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΚΕ, τόνισε: «Ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, από τον οποίο πηγάζουν όλες οι εξουσίες, αναζητεί διέξοδο από το αδιέξοδο στο οποίο τον οδήγησαν παραπλανώντας τον. Η Δημοκρατία θα δώσει τη λύση, τιμωρώντας με τον πιο σκληρό τρόπο αυτούς που την διαπόμπευσαν. Σκοπός του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας είναι η αφύπνιση και η συσπείρωση του ελληνικού λαού, ώστε να ανατρέψει την υφιστάμενη πολιτική κατάσταση, μέσα από τη διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης»

Η Κεντρική Επιτροπή με την ομόφωνη απόφασή της διατρανώνει την ανυστερόβουλη και ανιδιοτελή συμμετοχή των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας και ειδικότερα:
α. Επισημαίνει ότι, σύμφωνα με την παράγραφο (ε) του άρθρου 15, του Καταστατικού του Κόμματος, όσοι εκ των υποψηφίων εκλεγούν Ευρωβουλευτές, υποχρεούνται να καταθέτουν το ήμισυ των μηνιαίων αποδοχών τους σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης των οικογενειών συμπατριωτών μας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους υπέρ της Πατρίδας και του κοινωνικού συνόλου, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

β. Δεσμεύει τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές του Κόμματος, ότι σε περίπτωση εκλογής τους, θα παραιτηθούν υπέρ ισαρίθμων συνυποψηφίων τους, κατά τη σειρά εκλογής τους, μετά τη συμπλήρωση τριετούς θητείας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας καλεί όλους τους Έλληνες:
α. Να στηρίξουν, με κάθε διαθέσιμο μέσο, την ύστατη αυτή προσπάθεια διάσωσης της χώρας, δίνοντας την ψήφο τους στο κόμμα των Ελλήνων Πατριωτών.

β. Να μην απέχουν από το δικαίωμα της ψήφου, διότι ούτως συναινούν στον βιασμό της Ελλάδας και σε όσα θα επακολουθήσουν.

Η ψήφος προς τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας είναι η μόνη υπεύθυνη πολιτική στάση, για το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 4/09/2014 12:41:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα εκπροσωπήσει στο..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες