ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του "Αθήνα Μπορείς" από τον Ά. Σπηλιωτόπουλο.

Η ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Α. Σπηλιωτόπουλου στην παρουσίαση του συνδυασμού "Αθήνα Μπορείς" .

Κυρίες και κύριοι,
Σας ευχαριστώ θερμά που είστε σήμερα μαζί μας.
Σήμερα μας καλωσορίζει εδώ μια μεγάλη ομάδα, έτοιμη να δουλέψει για την Αθήνα. Μία ομάδα, μία Αθήνα.
Εδώ συναντιόμαστε, πέρα από τις διαφορετικές ...
διαδρομές μας, σε μια δημιουργική σύνθεση για έναν κοινό σκοπό:
Να απελευθερώσουμε την Αθήνα.
Να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της.
Να φυσήξει επιτέλους ένας αέρας αυτοπεποίθησης και δημιουργίας.
Με πίστη στους κατοίκους αυτής της πόλης.
Και σεβασμό στην επιλογή που έκαναν να μείνουν σε αυτή την πόλη.
Σεβασμό λοιπόν, στις ανάγκες τους, στις απόψεις τους, στα δικαιώματά τους.
Γιατί έχουν δικαίωμα να αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια στην καθημερινή τους ζωή.
Να νιώθουμε ελεύθεροι στην πόλη μας και όχι ξένοι στο ίδιο μας το σπίτι.
Όσοι επιλέξαμε την Αθήνα, θέλουμε να είμαστε περήφανοι για αυτό που «είναι» η Αθήνα.
Για αυτό που ξέρουμε καλά ότι «μπορεί».
Γιατί πιστεύουμε σε αυτή τη σπουδαία πόλη.

Είμαστε εδώ, έτοιμοι για να δώσουμε τη μάχη ενάντια
στο παράλογο και στο άδικο
που ζούμε σε κάθε βήμα μας
Ενάντια στην εγκατάλειψη, στην αδιαφορία και στη λογική του «ελάχιστου».
Γιατί είναι άδικο μια πόλη με τέτοιο ουρανό και τέτοια ιστορία, να μην έχει ανοιχτό ορίζοντα προόδου.
Είναι άδικο να είμαστε ένας κήπος αρχαιοτήτων και να περπατάμε σε σκοτεινούς, βρώμικους και παρατημένους δρόμους.
Οι εικόνες είναι δίπλα μας. Τις βλέπουμε, τις ζούμε κάθε μέρα.
Είναι άδικο να μπορούν να ανοίξουν για εμάς, - για την «Αθήνα των Ολυμπιακών αγώνων», - όλες οι πόρτες για συνεργασίες και μεγάλα γεγονότα, που θα φέρουν εδώ επενδύσεις και δουλειές....και να μην τις αξιοποιούμε απέναντι στην ανεργία.

Είναι παράλογο να έχουμε ανέργους, αστέγους, κλειστά μαγαζιά, όταν μπορούμε να έχουμε δουλειές και αξιοπρέπεια.
Και είναι παράλογο και πραγματικά απαράδεκτο να υπάρχουν δυνάμεις, ιδέες, δημιουργικοί άνθρωποι εδώ και να μην τους σέβεται, να μην τους βοηθάει η πόλη.
Είναι παράλογο και άδικο να εκδικούμαστε τους νόμιμους και να αφήνουμε χώρο στους παράνομους.
Είναι παράλογο και άδικο ο επαγγελματίας, ο καταστηματάρχης να πληρώνει τους φόρους του, να κάνει θυσίες για να τα βγάλει πέρα....
Και η πόλη να ανέχεται το γεγονός ότι έχει να ανταγωνιστεί τον λαθρομετανάστη που έχει στήσει το παράνομο παζάρι του.
Είναι παράλογο και άδικο ο πολίτης να προσπαθεί να διασώσει την περιουσία του μέσα στα τεράστια βάρη που έχει φορτωθεί...
Και η πόλη να ανέχεται να αλλάζει τόσο άναρχα η γειτονιά του, να υποβαθμίζεται σε τέτοιο βαθμό που να εγκαταλείπει την περιουσία του.
Να φεύγει σαν κυνηγημένος από εκεί που μεγάλωσε.
Είναι παράλογο και άδικο η εργαζόμενη μητέρα να προσπαθεί να τα προλάβει όλα...
Και κάθε τόσο να αυξάνεται η ταλαιπωρία της γιατί μια μικρή ομάδα αποφάσισε να κλείσει το δρόμο.
Είναι άδικο ο πολίτης να προσπαθεί να κάνει το χρέος του και η πόλη να μην κάνει το δικό της.

Να προσπαθεί ο δημότης αλλά όχι ο Δήμαρχος.
Να είναι ανασφαλής ο πολίτης στην πόλη και ο Δήμαρχος να είναι «εξαφανισμένος» στην ασφάλεια του Δημαρχείου.
Είναι εξοργιστικό να χρειάζεται φως η πόλη και ο Δήμαρχος της Αθήνας να περιγράφει εκτενώς «γιατί» δεν μπορεί να αλλάξει τις λάμπες, που τις θεωρεί μεγάλη «φιέστα».
Να χρειάζεται καθαριότητα η Αθήνα και ο κ. Καμίνης να ασχολείται μόνο τις περικοπές στα λογιστικά βιβλία και τις απολύσεις.
Να χρειάζεται πράσινο η πόλη και ο Δήμαρχος προεκλογικά να λέει τα γνωστά κλισέ για το Περιβάλλον και τις αναπλάσεις, ενώ έχει αποφασίσει για να παραχωρηθεί για χρήση σε ιδιώτες ο Εθνικός Κήπος. Να χρειαζόμαστε σημεία μνήμης και αναφοράς όπως το γήπεδο της Λεωφόρου και ο Δήμαρχος να θέλει κρυφά να τον γκρεμίσει.

Σε όλα αυτά πρέπει να μπει ένα τέλος. Η Αθήνα δεν ανέχεται άλλο την αδιαφορία των δημάρχων επισκεπτών. Η Αθήνα δεν ...«μπορεί» να προχωρήσει με όσους κρύβονται όταν τους χρειάζεται και εμφανίζονται προεκλογικά.
Δήθεν «Ακομμάτιστοι», ξαφνικά... «ανεξάρτητοι», αλλά τόσο δοκιμασμένοι και προσδιορισμένοι από την διαδρομή τους. Όσα τα πράσινα κομματικά αυτοκόλλητα που γέμισαν και ρυπαίνουν την πόλη. Η Αθήνα δεν «μπορεί» άλλο με το ελάχιστο. Με το παράλογο και με το άδικο.
Στις 18 Μαΐου αυτό τελειώνει.

Κυρίες και κύριοι,
Αν πραγματικά θέλουμε να αλλάξουμε την Αθήνα και να την βγάλουμε από την παρακμή πρέπει να πούμε καθαρά την αλήθεια. Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Οτιδήποτε άλλο κάνει κακό, κάνει ζημιά. Μεγαλώνει το θυμό. Αυξάνει τις τράπεζες «οργής».
Είμαστε υποχρεωμένοι όσοι ζητάμε την εμπιστοσύνη των Αθηναίων να τοποθετηθούμε στα καυτά θέματα. Να μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά.
Και να καταβάλλουμε το κόστος μας για αυτό που λέμε.
Η κοινωνία πληρώνει κάθε μέρα.
Δεν έχουμε το δικαίωμα, -κανείς δεν το έχει-, να κρυβόμαστε πίσω από την ευκολία και τις «ασυλίες» που η κοινωνία μας έδωσε.

Για μένα αυτό είναι καθαρό.
Και καλώ όλους τους συνυποψηφίους μου, καλώ τον κ. Καμίνη σε δημόσια συζήτηση για την Αθήνα. Για να πει ο καθένας πως ιεραρχεί τα προβλήματα και τι λύσεις προτείνει. Εγώ το λέω καθαρά.
Το πρώτο ζήτημα είναι η ουσιαστική προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών, των κατοίκων της Αθήνας. Γιατί η Αθήνα ανήκει πάνω απ’ όλα στους κατοίκους της. Η λαθρομετανάστευση τα ακυρώνει στην πράξη.
Και φτιάχνει αλυσίδα αδικίας σε βάρος των πολιτών και σε βάρος όσων ξένων ζουν νόμιμα εδώ. Αυτά τα δικαιώματα δεν μπορούμε να τα ξεχνάμε συνεχώς και να επικαλούμαστε μόνο τα «άλλα».
Που ούτε αυτά προστατεύονται από όσους φιλολογούν ανέξοδα για αυτά. Όλο αυτό το κρυφτό είναι μια τεράστια υποκρισία.

Και μια πολιτική φοβία με καθαρά συμφεροντολογικά, ψηφοθηρικά κίνητρα.
Εγώ είπα καθαρά πως θα χειριστώ την υπόθεση της χωροθέτησης του τεμένους: Με την εντολή που θα μου δώσουν οι Αθηναίοι από δημοψήφισμα για το που θα γίνει. Το πραγματικό ιστορικό κέντρο της Αθήνας είναι ήδη βεβαρημένο. Δεν σηκώνει άλλες επιβαρύνσεις, αλλά στη Δημοκρατία τον πρώτο λόγο και ρόλο έχει ο ενεργός πολίτης.

Είπα καθαρά προς ποια κατεύθυνση κινούμαι για την ασφάλεια στην Αθήνα: Με την σύσταση ειδικού σώματος εκπαιδευμένων αστυνομικών μητροπολιτικής λογικής, για την Αθήνα. Είπα ξεκάθαρα τι πρέπει να γίνει με το παραεμπόριο και την καταστροφή των παράνομων προϊόντων. Όπως και για την ενοποίηση των περιοχών ώστε να μην χωρίζεται η πόλη σε γειτονιές δύο ταχυτήτων: Με τη διασπορά των δραστηριοτήτων, ώστε όλη η Αθήνα να παράγει πλούτο, ως κόμβος Πολιτισμού και Τουρισμού, και να τον μοιράζεται.

Όπως και για το δίχτυ κοινωνικής προστασίας με την έμφαση που δίνω στο ζήτημα της παροχής φαρμάκων σε όλους, ακόμη και στους ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Όπως για το να υπάρχει στέγη για όλους. Κανένας άστεγος.

Όπως και για την ανάγκη για αισθητικές παρεμβάσεις, με την συνεργασία του ιδιωτικού τομέα. Για να γίνει βιώσιμη η πόλη για εμάς και ελκυστική για τουρισμό υψηλού επιπέδου. Εγώ λέω:

Ασφάλεια – Αισθητική – Εξωστρέφεια.
Και περιμένω.
Οι πολίτες της Αθήνας περιμένουν....
Περιμένουν και από τους άλλους να τοποθετηθούν. Να μιλήσουν ανοιχτά, πέρα από το να διαστρεβλώνουν την άποψή μου ελπίζοντας ότι με το θόρυβο δεν θα χρειαστεί να πούνε τη δική τους.
Περιμένω να ακούσω γιατί τους φοβίζει τόσο το τοπικό δημοψήφισμα.
Για ποιό λόγο δεν παραδέχονται το αυτονόητο. Ότι χρειάζεται η αστυνόμευση και ότι είναι λάθος να μην αντικατασταθεί η δημοτική αστυνομία.
Με ποιο τρόπο, αν όχι με το να βγούμε από την μιζέρια και την εσωστρέφεια, θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για δουλειά.

Περιμένω με διάθεση να συμφωνήσουμε στα βασικά για την Αθήνα.
Να συμφωνήσουμε στην πράξη, όχι γενικώς και αορίστως, αλλά στα «σημεία», στα καυτά θέματα. Να συνεργαστούμε για να μπει δυναμικά σε φάση ανόδου και να μην χαθούν οι ευκαιρίες. Να βρούμε τους καλύτερους, ανεξαρτήτως της ιδεολογίας τους, της θρησκείας τους και της κομματικής τους προέλευσης, για βάλουμε μπροστά τη μηχανή της πόλης. Να ενώσουμε δυνάμεις για να κάνουμε την Αθήνα την υποδειγματική πρωτεύουσα του Ευρωπαϊκού Νότου.Ανοιχτή στον κόσμο 12 μήνες το χρόνο. Όμορφη για τους ανθρώπους της.
Να δουλέψουμε όλοι μαζί για να της ξαναδώσουμε πίσω τον προορισμό της. Το πνευματικό της όραμα, την ανεξαρτησία της και την περηφάνια της.
Να δουλέψουμε όλοι μαζί να δώσουμε πίσω την Αθήνα στους κατοίκους της. Να επιστρέψουμε στους «Αθηναίους» τρόπο ζωής.

Κυρίες και κύριοι ,
Από όσα ακούω, από όσα συζητάω με τους συμπολίτες μας και στην Κυψέλη και στην Αχαρνών, και στο Παγκράτι, αλλά και στο Κέντρο, είναι σαφές ότι για πρώτη φορά η αναμέτρηση έχει τόσο έντονο ουσιαστικό περιεχόμενο.

Η Αθήνα δεν ψάχνει τον τρόπο να κάνει πρόβα για εθνικές εκλογές.
Ούτε να διαμαρτυρηθεί σε αυτή την κάλπη.
Το θέμα της δεν είναι η κατανομή των πολιτικών συσχετισμών.
Ψάχνει αυτούς που θα δουλέψουν με πραγματικό πάθος για τα επόμενα κρίσιμα πέντε χρόνια, για μια πόλη ανοιχτή, ασφαλή, αναπτυσσόμενη, ελκυστική. Ψάχνει για τον Δήμαρχο που θα την βγάλει στο φως.

Για την δημοτική αρχή που θα βάλει τέλος στην γκρίζα περίοδο.
Τέλος στην ανυπαρξία ευθύνης, στην ανοχή στους λαθρομετανάστες, στο σκοτάδι και στην ανασφάλεια.
Αυτό που θα κριθεί στις εκλογές του Μαΐου είναι αν θα έχουμε την ταχύτητα να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που φέρνουν τα πρώτα σημάδια εξόδου από την βαθιά ύφεση. Ή αν θα χάσουμε χρόνο ψάχνοντας αν ο Δήμος έχει την αρμοδιότητα για να αλλάξει λάμπες

Τον Μάιο επιλέγουμε αν θέλουμε τουριστική ανάκαμψη διαρκείας . ή αν θεωρούμε τις αναγκαίες υποδομές «περιττό έξοδο».
Και στις 18 Μαΐου και στις 25 κάνουμε το πρώτο μας δημοψήφισμα για την Αθήνα.
Δημοψήφισμα για να φύγει η σημερινή Δημοτική Αρχή. Γι’ αυτήν που αρνείται το δημοψήφισμα. Κάνουμε εμείς δημοψήφισμα.
Ναι ή όχι στην πιο απούσα δημοτική αρχή που υπήρξε ποτέ;
Ναι ή όχι στη στρατηγική για να γίνει η Αθήνα 12μηνος τουριστικός προορισμός και η πόλη για τους κατοίκους της;

Στις 18 και 25 Μαΐου εκλέγουμε το Δήμαρχο μας.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή υπήρξε η πιο απόμακρη που πέρασε στην ιστορία της πόλης. Κανείς δεν έχει να θυμάται ένα έργο της. Έστω ένα! Γι’ αυτό ας γίνουν οι εκλογές, ένα αποφασιστικό δημοψήφισμα.
Ας πούμε ΟΧΙ στην απραξία.
Ας πούμε ΟΧΙ στην απουσία.
Ας πούμε ΟΧΙ στην ακινησία.
Για μένα, για εμάς εδώ, αυτή είναι η ουσία της πολιτικής διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Όλα θα κριθούν από εδώ και πέρα από το πόσο έτοιμοι είμαστε να μην αφήνουμε να πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ, να μην χαθεί ούτε μια ευκαιρία.

Από το πόσο ικανοί θα είμαστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να στηρίξουμε τους επαγγελματίες μας, να βρούμε διέξοδο για τους ανέργους μας, να φτιάξουμε ένα σχέδιο που να δουλεύει. Πως θα περάσουμε από τις ιδέες στις πράξεις.

Χρειαζόμαστε Δήμαρχο για έργα.
Με σχέδιο που εξασφαλίζει ότι οι νέες εφαρμογές λειτουργούν ως απαντήσεις σε πραγματικά ερωτήματα. Για τα ευρύτερα προβλήματα, αλλά και για τα μικρότερα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά δεν είναι ακροδεξιά, δεξιά ή αριστερά. Είναι ίδια για όλους και είμαι πεισμένος ότι η σύνθεση, η συμμετοχικότητα και η συνεργασία είναι ο τρόπος για να επιλύσουμε. Κάποιοι προφανώς δεν το βλέπουν έτσι και ίσως για αυτό δεν θέλουν να πάμε ενωμένοι το Μάιο. Εμείς όμως το πιστεύουμε.
Πιστεύουμε ότι αυτή είναι κεντρική προϋπόθεση για το βιώσιμο αθηναϊκό τρόπο ζωής. Να τον υποστηρίξουμε όλοι. Όλοι μαζί, όχι ως άθροισμα ανθρώπων που ζουν στην ίδια πόλη, αλλά ως κοινότητα που δημιουργεί.
Χωρίς διακρίσεις και χωρίς στεγανά.

Με την ουσιαστική Ανανέωση που όντως μπορεί να αποδώσει.
Αυτή τη λογική έχει η μεγάλη Ομάδα που ξεκινάει από εδώ σήμερα για να πει παντού, με έργα, με δουλειά, με ψυχή και αφοσίωση ότι η «Αθήνα μπορεί».
Επιστήμονες, άνθρωποι της αγοράς που δίνουν το αγώνα της πραγματικής οικονομίας, στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, άνθρωποι των τεχνών, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, επαγγελματίες που ξέρουν καλά να λύνουν προβλήματα.
Άνθρωποι άξιοι, χρήσιμοι, άνθρωποι παραγωγικοί για το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας στην Αθήνα.
Άνθρωποι που «θύμωσαν» από αυτό που έβλεπαν γύρω τους και αποφάσισαν ότι θα κάνουν κάτι για αυτό. Στους περισσότερους δεν αρέσει η πολιτική.
Αγαπούν όμως πολύ την Αθήνα.

Στο 80%, η ομάδα μας απαρτίζεται από ανθρώπους που είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά. Έχουμε μαζί μας δεκάδες νέους ανθρώπους.
Κατά μέσο όρο η ηλικία των υποψηφίων του συνδυασμού μας είναι τα 45 χρόνια.
Που θέλουν να ζήσουν εδώ, που βλέπουν την προοπτική τους στην Αθήνα, που δεν θέλουν να την εγκαταλείψουν, αλλά να την αλλάξουν.
Και όλοι πιστεύουν στην σύνθεση. Στην συμπληρωματικότητα και στην ανάγκη να εκπροσωπούνται όλες οι απόψεις. Σε ένα συμμετοχικό Δήμο.
Σε μια Αθήνα της προόδου που δεν έχει πρόσχημα τα δικαιώματα, αλλά τα υπερασπίζεται για τους πολίτες της και για όσους ζούνε εδώ νόμιμα.

Σε μια Αθήνα που πραγματικά «μπορεί» Να είναι φωτεινή, ασφαλής, φιλόξενη και ανθρώπινη, αλλά και ισχυρή και αυστηρή όταν παραβιάζονται οι κανόνες της. Που μπορεί να είναι ανοιχτή πρωτεύουσα στον πολιτισμό, στις ιδέες, στην καινοτομία, αλλά όχι στην ανεκτική στην ανομία.
Για αυτή την Αθήνα που σήμερα αδικείται από την αδιαφορία και την εγκατάλειψη, σας καλώ όλους και όλες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.
Και στις 18 και στις 25 Μαΐου. Και την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή.
Και την πρώτη μέρα της νέας θητείας και κάθε μέρα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Για να μην υπάρξει
Ούτε μια μέρα χωρίς θετική εξέλιξη στην καθημερινότητα
Ούτε μια μέρα χωρίς κινήσεις για συνεργασίες, για συνθέσεις δυνάμεων που θα ενισχύουν την εξωστρέφεια.

Μαζί μπορούμε. Ξέρουμε τι θέλουμε. Ξέρουμε πως να το κάνουμε. Δεν λέμε ότι είναι εύκολο. Λέμε μόνο ότι το «εννοούμε». Το πιστεύουμε ότι...
Αθήνα ΜπορείςBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 4/24/2014 08:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του "Αθήνα Μπορείς" από τον Ά. Σπηλιωτόπουλο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες