ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Καθοδόν ο «Ιπποκράτης» για τα παιδιά που τον χρειάζονται.

Συνεχίζεται και για το 2014 το ταξίδι του κινητού πολυϊατρείου παροχής προληπτικής ιατρικής σε παιδιά 9 γεωγραφικών περιφερειών της Ελλάδας.
- Το 2013 η δράση ολοκληρώθηκε με την κάλυψη των αναγκών 18.000 παιδιών και την παροχή 34.000 ιατρικών εξετάσεων σε όλη την Ελλάδα.

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου 2014, στην ...
Αίγλη Ζαππείου δόθηκε η εκκίνηση του νέου «οδοιπορικού» του κινητού πολυϊατρείου «Ιπποκράτης» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που φιλοδοξεί το 2014 να καλύψει τις ανάγκες σε παροχή προληπτικής ιατρικής 20.000 παιδιών στην Ελλάδα.

Διαθέτοντας τμήματα παιδιατρικού, παιδιοκαρδιολογικού, ακουολογικού, οφθαλμολογικού και οδοντιατρικού εξοπλισμού και με δυνατότητα τηλεϊατρικής σύνδεσης με εξειδικευμένες μονάδες, ο «Ιπποκράτης» δίνει τη δυνατότητα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων σε παιδιά, με έμφαση σε αυτά που λόγω κοινωνικών, οικονομικών και άλλων δυσκολιών δεν έχουν την κατάλληλη παρακολούθηση και φροντίδα.

Τη δράση του «Ιπποκράτη» θα ενισχύσουν και οι άλλες δύο κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής που διαθέτει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Οφθαλμιατρικής & Ωτορινολαρυγγολογίας και Παιδιατρικής & Οδοντιατρικής.

Το «ταξίδι» θα διαρκέσει έως τους πρώτους μήνες του 2015. Στο διάστημα αυτό, οι μονάδες θα επισκεφθούν 9 γεωγραφικές περιφέρειες της Ελλάδας, όπως Πελοπόννησος, Αττική, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Γρεβενά, Αιτωλοακαρνανία, Θράκη και Κεντρική Ελλάδα, διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα με στόχο την παροχή υπηρεσιών σε περισσότερα από 20.000 παιδιά.

Το 2013, το ταξίδι του κινητού πολυϊατρείου «Ιπποκράτης» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κατάφερε να φτάσει τον πολύτιμο στόχο του και κάλυψε τις ανάγκες προληπτικής ιατρικής σε περισσότερα από 18.000 παιδιά και 34.000 ιατρικές εξετάσεις σε όλη την Ελλάδα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία, Υγείας και Παιδείας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους ιατρικούς και οδοντιατρικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2002 έως και το 2013 έχουν συνολικά εξεταστεί 41.852 παιδιά σε όλη τη χώρα.

Κινητήριος δύναμη και της φετινής διαδρομής του «Ιπποκράτη» είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust. Χάρη στην οικονομική ενίσχυση του οργανισμού διασφαλίσθηκαν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του προγράμματος του 2013 για τον «Ιπποκράτη» και την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του στα παιδιά.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, από την πλευρά του δήλωσε: «H ανάγκη για παροχή προληπτικής ιατρικής στα παιδιά είναι σήμερα μεγαλύτερη από ποτέ. Οι επικρατούσες κοινωνικο οικονομικές συνθήκες καθιστούν κάθε προσφορά απαραίτητη και πολύτιμη για την ελληνική οικογένεια πόσο μάλλον κάθε παροχή στον τομέα της Υγείας. Το 2013 εξετάσαμε 18.000 παιδιά κατακτώντας το στόχο που ένα χρόνο πριν θέσαμε με τη Johnson & Johnson. Δεν είναι όμως ο αριθμός των παιδιών μόνο αξιοσημείωτος. Αυτό που πραγματικά αξίζει να υπογραμμίσουμε είναι ότι ο Ιπποκράτης βρέθηκε και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας μας αλλά και σε μέρη που δεν υπήρχε γιατρός! Σημαντικό –επίσης- ότι παρείχαμε ολοκληρωμένες ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά χάρη στην υποδομή του Ιπποκράτη που διαθέτει 4 αυτόνομα τμήματα: ακουολογικό, καρδιολογικό, παιδιατρικό, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό. Η Johnson & Johnson εμπιστεύεται το έργο μας και για αυτό αποφάσισε να συνεχίσουμε μαζί τη δράση. Νέος μας στόχος να εξετάσουμε 20.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας τους ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την εταιρεία και το ανθρώπινο δυναμικό της για την ουσιαστική υποστήριξη που μας παρέχει. Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δεκάδες εθελοντές γιατρούς που στελέχωσαν με επαγγελματισμό τη δράση της προληπτικής ιατρικής».

«Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Johnson & Johnson βρίσκεται η προσφορά στην κοινωνία και η φροντίδα της υγείας του κοινωνικού συνόλου. Για εμάς στο πλαίσιο αυτό στην Ελλάδα στηρίζουμε δράσεις ουσίας που συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής. Το 2013, επιλέξαμε να εστιάσουμε τις προσπάθειες μας στην ενίσχυση του έργου του «Ιπποκράτη», στοχεύοντας μέσω της προσφοράς μας στην παροχή υπηρεσιών πρόληψης υγείας σε περισσότερα από 18.000 παιδιά. Η επιτυχία του προγράμματος είναι πρωταρχικής σημασίας για τον όμιλο των εταιρειών της Johnson & Johnson στην Ελλάδα» δήλωσε η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα, κα Έρρικα Λαμπριανού, η οποία κατά την παρουσίασή της αναφέρθηκε στη ανταπόκριση του κόσμου. «Με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθήσαμε την επιτυχημένη πορεία του Ιπποκράτη και τη ζεστή ανταπόκριση του κόσμου. Αναπτύξαμε μια ισχυρή παρουσία του Ιπποκράτη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Κοινωνικής Δικτύωσης και υποστηρίξαμε την παρουσία του στα σημεία πώλησης με αποτέλεσμα να μεταλαμπαδεύσουμε το έργο του που έγινε ευρέως γνωστό στην ελληνική κοινωνία. Τα μηνύματα ευχαριστίας των γονέων και τα περισσότερα από 18.000 χαμόγελα δικαιώνουν την επιλογή μας να διασφαλίσουμε τα «καύσιμα» του Ιπποκράτη και να στηρίξουμε τη σημαντική αυτή δράση για την ελληνικής κοινωνία και για το 2014».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα, κ. Μάκης Κοσμάτος, ανέφερε στην τοποθέτησή του: «Πίστη μας αποτελεί ότι το μέγεθος μιας επιχείρησης κρίνεται από το αποτύπωμα της δραστηριότητάς της στην κοινωνία και στους ανθρώπους. Η Johnson & Johnson είναι μια εταιρεία με παρουσία παγκόσμια, κυρίως όμως με ευαισθησία που επικεντρώνεται στα θέματα και στις ανάγκες του κάθε τόπου όπου δραστηριοποιείται. Η δραστηριότητά μας αφορά στους τομείς των καταναλωτικών και φαρμακευτικών προϊόντων και διαγνωστικών εργαλείων με στόχο τη συνεισφορά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και υγείας των πολιτών» και συνέχισε τονίζοντας την προσφορά στην ελληνική κοινωνία. Από το 1975 η Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα υπηρετεί την ελληνική οικονομία, προσπαθώντας να συνδυάζει την επιχειρηματική της επιτυχία με την προσφορά στην κοινωνία. Η φιλοσοφία της συμμετοχής και της προσφοράς στην κοινωνία αποτελεί βασική αρχή, όπως αποτυπώνεται στο πλαίσιο αρχών μας, στο «Πιστεύω» (Credo), και που πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης διαχρονικά το επιβεβαιώνουν» ενώ ανέφερε στην παρουσίαση του ότι «Ειδικά τώρα, εν μέσω αυτού του δυσχερούς οικονομικού κλίματος, νιώθουμε την ευθύνη της στήριξης των συμπολιτών και της κοινωνίας μας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής. Δίνοντας έμφαση στους ασθενέστερους, στα παιδιά. Ειδικά όταν πρόκειται για θέματα υγείας και διατροφής. Στο πλαίσιο αυτό εξασφαλίσαμε την ακόμα εντονότερη στήριξη του οργανισμού Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust για τη χρηματοδότηση στοχευμένων κοινωνικών δράσεων τα επόμενα χρόνια στη Ελλάδα. Δράσεων με νόημα και αξία, που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Πρωτοβουλιών όπως ο «Ιπποκράτης» που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία προσέφερε το αγαθό των 34.000 δωρεάν προληπτικών εξετάσεων σε περισσότερα από 18.000 παιδιά της χώρας μας» .


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 4/14/2014 03:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Καθοδόν ο «Ιπποκράτης» για τα παιδιά που τον χρειάζονται."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες