ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Ο Ηπειρώτης Βασίλης Τόλης, υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας- Μαγούλας με τον συνδυασμό "Πρώτη Πόλη".

Βασίλης Τόλης: "Είμαι έτοιμος να στυλώσω τα πόδια, όπου χρειαστεί."

Μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του "Πρώτη Πόλη", παρουσίασε χθες στην Ελευσίνα, στην 1η ουσιαστικά μεγάλη προεκλογική του συγκέντρωση,οι υπόλοιποι θα ανακοινωθούν αύριο στην Μαγούλα, ο Ηπειρώτης υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας - Μαγούλας, Βασίλης Τόλης.

«Παίρνω την πρωτοβουλία και μακριά από...
χαρακτηρισμούς και κομματικές ταμπέλες, σας ανακοινώνω την δημιουργία ενός ανεξάρτητου και δυναμικού δημοτικού συνδυασμού που βάζει σε προτεραιότητα την πόλη και τους πολίτες. Έναν συνδυασμό που στις τάξεις του, περιέχει τα καλύτερα και ποιοτικότερα συστατικά της κοινωνίας μας» ανέφερε με έμφαση ο κ. Τόλης στο άνοιγμα της προεκλογικής του εκστρατείας, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας.

«Είμαι έτοιμος να στυλώσω τα πόδια, όπου χρειαστεί στην κεντρική εξουσία. Πάντα όμως με προτάσεις, με ιδέες που διαμορφώνονται από τις ανησυχίες, τις αγωνίες των συμπολιτών μου και τις ανάγκες και τα προβλήματα του δήμου. Όχι με συνθήματα και άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά με επιχειρήματα και στοχευμένες δράσεις »

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε συνοπτικά η αντιπολίτευση που αυτά τα χρόνια άσκησε ο Συνδυασμός:
Πρόταση για Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας,
Εμπόδιση διακίνησης τοξικών αποβλήτων,
Υπόθεση Jumbo και παραλαβή έργου στο Στρίφι,
Στήριξη εργαζομένων στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου.

Έντονη κριτική στην δημοτική αρχή
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού "ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ" άσκησε έντονη κριτική στην δημοτική αρχή, διαβάζοντας σημεία του προγράμματος της, καλώντας τους παρευρισκόμενους να βγάλουν οι ίδιοι τα συμπεράσματα τους, μίλησε για «πελατειακό κατήφορο της απερχόμενης δημοτικής αρχής», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση μιλώντας για βόλεμα των παιδιών της δημοτικής αρχής. Δεσμεύσεις για διαφάνεια και μεταφορά του λιμανιού.

Κατόπιν αναφέρθηκε σε όσα εκείνος και οι Συνεργάτες του μπορούν να υλοποιήσουν, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θα τάξει και δεν θα υποσχεθεί». Συγκεκριμένα, ο κ. Τόλης δεσμεύτηκε για : κοινωνική πολιτική και για κοινωνικό δίχτυ προστασίας των ασθενέστερων, διαφάνεια σε όλους τους διαγωνισμούς, ενεργοποίηση του παροπλισμένου θεσμού του Συμπαραστάτη του Δημότη, σεβασμός στο πρόβλημα της ανεργίας και όχι βόλεμα ημετέρων, πολεοδομικές μελέτες στον Σαρανταπόταμο, παράκτια ζώνη και μεταφορά λιμανιού, στήριξη της Πόλης της Μαγούλας.

Κλείνοντας παρουσίασε τους 36 πρώτους Υποψηφίους του από την Ελευσίνα και την Μαγούλα, χαρακτηρίζοντας το ψηφοδέλτιο «νίκης και προοπτικής που πλαισιώνεται με άξιους υποψήφιους, που έχουν δοκιμασθεί και πετύχει σε θέσεις ευθύνης. Με ανθρώπους καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία. Με επιστήμονες που έχουν - αποδεδειγμένα - τις γνώσεις. Με ανθρώπους του μόχθου. Με ανθρώπους που εκπροσωπούν κάθε περιοχή και μπορούν να εκφράσουν τις προτάσεις και τις επιθυμίες των συμπατριωτών τους, όλων των πολιτών χωρίς εξαιρέσεις. Με ανθρώπους που πιστεύουν στην αυτοδιοίκηση, την άμεση δημοκρατία, το διάλογο».

Οι 36 Υποψήφιοι
Οι τριανταέξι Υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι :
Αντωνάρα Αντωνίου Μαρία - Δημοτική Σύμβουλος - Υπάλληλος ΕΟΠΠΥ
Ανυφαντής Παναγιώτης - Μαθηματικός - Καθηγητής 1ου Λυκείου Ελευσίνας
Βαπορίδης Δημήτρης - Πολιτικός Επιστήμονας - Υπάλληλος ΕΛΠΕ
Βαρελά Λίνα - Τοπική Σύμβουλος - Χημικός Μηχανικός
Βιολέτη Ελένη - Ψυχολόγος Παιδοψυχολόγος -Εμψυχώτρια
Γκόγκου Ελένη - Ιδιωτική Υπάλληλος -Χοροδιδάσκαλος
Γεωργόπουλος Γιώργος -Μαθηματικός - Καθηγητής Λυκείου Μάνδρας
Δεργατσίωνα Ολέσια - Απόφοιτη Πανεπιστημίου Διοίκησης Επιχειρήσεων - Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια στην Ανάπτυξη Επιχειρήσεων
Δημήτρουλας Γιάννης - Φιλόλογος - Καθηγητής 3ου Γυμνασίου
Ζαφείρης Νίκος - Αρχιτέκνων Μηχανικός
Ηλιάκη Ελένη - Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, Υπάλληλος Δημόσιας Τηλεόρασης
Ηλιόπουλος Γιώργος - Λογιστής - Φοροτέχνης
Κονδύλης Γιάννης - Βιολόγος
Κοσμίδης Νίκος - Συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος
Κουράση - Σκουρή Εφη - Καθηγήτρια Αγγλικών
Κούρος Γιάννης - Ελαιοχρωματιστής
Λεβέντη Αγγελική - Δημοτική Σύμβουλος - Φιλόλογος - Διευθύντρια 3ου Γυμνασίου Ελευσίνας
Λίγγος Χρήστος - Ιδιωτικός Υπάλληλος - πρωην καλαθοσφαιριστής
Μουρατίδης Νίκος - Εργάτης
Χαλυβουργικής - Συνδικαλιστής
Μπεκιάρης Μιχαλης - Συνταξιούχος ΑΜΕΑ
Μπελεγρίνος Νίκος - Καθηγητής Οικονομολόγος
Νικολακάκης Γιώργος - Δημοτικός Σύμβουλος - Λογιστής
Ντάφλος Χρήστος - Δημοτικός Σύμβουλος - Φυσικός
Οικονόμου Μελέτης - Τοπικός Σύμβουλος - Αρχιτέκνων Μηχανικός
Παντελίδης Μελέτης - Δημοτικός Σύμβουλος - Ιατρός
Παπαγιάνναρος Ηρακλής - Δημοτικός Σύμβουλος - Διευθυντής Λυκείου Περάματος
Παπαπέτρου Βάσια - Ιστορικός Αρχαιολόγος - Υπεύθυνη Κέντρου Δια Βίου Μάθησης
Ρεντούμη Βαρβάρα - Δημοτική Σύμβουλος - Βιολόγος
Ρόκκας Βαγγέλης - Οικονομολόγος
Σαμπάνη Φανή - Σχεδιάστρια Επίπλου - Χημικός Τεχνολόγος Ξύλου
Σκούμπα Μαρία - Κατερίνα - Εκτελωνίστρια - Φοιτήτρια Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου
Στάμου Σοφία - Ελεύθερη Επαγγελματίας
Στραϊτούρης Γιάννης - Τοπικός Σύμβουλος - Οικονομολόγος
Χατζηαντωνίου Νίκος - Συνταξιούχος - Ταμίας Συλλόγου Μικρασιατών
Χριστοφής Χρήστος - Εργολάβος Οικοδομών.

romia news


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 4/24/2014 08:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Ο Ηπειρώτης Βασίλης Τόλης, υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας- Μαγούλας με τον συνδυασμό "Πρώτη Πόλη"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες