ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Απριλίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Σ. Βιτάλης: " Οι "επαναστάτες" της κάμαρας και το ΠΑΜ. "

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Και μετά τα "ακροδεξιοί" και λοιπές φανφάρες των ψευδοαριστερών, νέο κύμα κριτικής στο Κίνημα μας: Επαίρεται το Πατριωτικό Μέτωπο, λένε οι μαρξολόγοι, μαρξοειδείς, και γενικώς οι ξεχασμένοι στον οικονομικό ντετερμινισμό και στον κυρίαρχο και λυτρωτικό ρόλο του προλεταριάτου. (Σε μια χώρα που δεν έχει μείνει ούτε ένα φουγάρο να καπνίζει).

Από κοντά και οι πατριωτοειδείς, εθνικιστοειδείς, δημοκρατικοειδείς, χριστιανοειδείς, στο ίδιο τροπάρι: Πολύ παινεύεται το Πατριωτικό Μέτωπο και ο...
συντονιστής των Κινημάτων του Βιτάλης.

Απαντάμε:
1. Γνωρίζετε εσείς κανένα κίνημα, που να έχει τόσο σαφείς και ξεκάθαρες, Δημοκρατικές/Φιλολαϊκές θέσεις;
Που να μην ζητά την εξουσία, αλλά να στοχεύει στην παράδοσή της στο Λαό;

2. Γνωρίζετε εσείς κανένα κίνημα που να έχει επαναδρομολογήσει την πρωτογενή παραγωγή της χώρας; (Είμαστε στα χιλιάδες στρέμματα φέτος και πάμε στα εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα για του χρόνου).

3. Γνωρίζετε εσείς κανένα κίνημα, που να βάζει χωρίς ράφια και νταβατζηλίκια/χρεώσεις, πλάτη σε Έλληνες βιοτέχνες και αγρότες, μέσα από το συνεταιριστικό δίκτυο Αλληλέγγυον;
Που να διδάσκει με την πρακτική του, τις έννοιες του δίκαιου εμπορίου, βάζοντας σε κάθε προϊόν, την τιμή αγοράς του;

4. Γνωρίζετε εσείς κανένα κίνημα, που να έχει ταξιδέψει από Μεσοποταμία μέχρι Βαλτική, για να συγκεντρώσει αρχαίους πρωτογενείς σπόρους, να τους επαναπατρίσει και να δημιουργήσει Τράπεζα Ελληνικών Σπόρων;
Να τους έχει ήδη σπείρει και να προετοιμάζετε να τους παραδώσει στους Έλληνες καλλιεργητές, και μάλιστα σε τιμές κόστους;

5. Γνωρίζετε εσείς κανένα κίνημα που να έχει δρομολογήσει την πλήρη αλλαγή στη διατροφή των Ελλήνων, εισάγοντας στους ελληνικούς φούρνους, και μάλιστα σε όλη την Επικράτεια σήμερα, υγιεινό ψωμί από δίκοκα (Ζειά) δημητριακά;

6. Γνωρίζετε εσείς κανένα κίνημα που να ετοιμάζει βιοτεχνία αλεύρων, έτσι ώστε να φύγουν τα υποβαθμισμένα (βλ Καζακστάν) άλευρα από τη ζωή μας;

7. Γνωρίζετε εσείς κανένα κίνημα, που να στηρίζει/προωθεί, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ;
Με ποσοστά κέρδους, που καλύπτουν μόνο τα λειτουργικά του έξοδα μάλιστα;
Με εθελοντές, οι οποίοι αγόγγυστα υπηρετούν αυτόν τον στόχο, για πάνω από δύο χρόνια τώρα;

8. Γνωρίζετε εσείς κανένα κίνημα, που να πηγαινοέρχεται από Μόσχα μέχρι Βελιγράδι, για να στηρίξει τη θεμελιωμένη ιστορικά άποψή του, περί επιστροφής της χώρας, στις ιστορικές και φυσικές της συμμαχίες;

9. Γνωρίζετε εσείς κανένα κίνημα, που να μην έχει δεχθεί χρηματοδότηση, από κανέναν;

10. Γνωρίζετε εσείς κανένα κίνημα, που να μην ζητά, ούτε καν τη ψήφο του Ελληνικού Λαού;
Που δεν κατεβαίνει στις εκλογές, αν και έχει πάνω από 130.000 μέλη/φίλους;
Που ο συντονιστής/αρχηγός του, να λέει ένα κάθετο και αμετακίνητο οχι, σε κάθε πρόταση για βουλευτηλίκια, δημαρχιλίκια και λοιπά πολυθρονιλίκια;

11. Γνωρίζετε εσείς κανένα κίνημα, που κατάργησε ακόμη και το όνομά του, για να μπορέσει να συσπειρώσει τις Πατριωτικές/Δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου; (Πλατεία Συντάγματος, Συμμαχία για την Ελλάδα).

12. Γνωρίζετε εσείς κανένα κίνημα, που να πρωτοστάτησε στους αγώνες για τα διόδια, το νερό, το περιβάλλον κλπ, χωρίς να διεκδικήσει κανένα αντάλλαγμα;

13. Γνωρίζετε εσείς κανένα κίνημα, που να έχει τόσο κάθετη και ανυποχώρητη ρήξη με το σύστημα;
Που να βιώνει τέτοιου τύπου απομόνωση από όλο το σύστημα;

Αν γνωρίζετε ένα κίνημα αυτού του τύπου, να μας το πείτε. Και εμείς θα προσχωρήσουμε σε αυτό, σαν απλοί στρατιώτες του, όπως κάναμε εξ' άλλου, πολλές φορές στο παρελθόν.

Αν πάλι δεν γνωρίζετε - αντί να πληκτρολογείτε/διακινείτε επαναστατικοφανείς και φυσικά ανέξοδες φανφάρες, ζητώντας μάλιστα ως να το δικαιούστε, την ψήφο του Ελληνικού Λαού (ενώ την ίδια ώρα κάνετε ουρές στα Lidl και στα Carfour), κάντε τουλάχιστον, το ευκολότερο και απλούστερο που μπορείτε να κάνετε: Πηγαίνετε - όπως εκατοντάδες απλοί πολίτες - στην Αγίας Σοφίας 50 στον Κολωνό, ή στην Εφέδρων Αξιωματικών 3 στην Κάντζα, και στηρίξτε τους Έλληνες Βιοτέχνες και Αγρότες.

Αντί να περιμένετε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη να προβάλει οσονούπω με το άλογό του, τον Μπουεναβεντούρα Ντουρούτι να πέσει με αλεξίπτωτο μαζί με τους Los Solidarios του, το διαστημόπλοιο των ΕΛ να κατέβει από τον ουρανό, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να στηθεί με τη ρομφαία στα σύνορα της χώρας, τα ρώσικα χιλιάρμενα να πλημμυρίσουν το Αιγαίο, βάλτε πλάτη στα Κινήματά του ΠΑΜ. Η αν δεν το μπορείτε ούτε αυτό, λόγω της ιστορικής αναπηρίας της φιλαρχίας και της μισαλλοδοξίας του Γένους των Ελλήνων, κάντε εσείς το χρέος σας , με πράξεις όμως και όχι λόγια, και θα έλθουμε εμείς σε εσάς. Σας το υπογράφουμε.

Αν ακόμη, όλα τα παραπάνω τα θεωρείτε έπαρση, να σας υπενθυμίσουμε πως η έπαρση προϋποθέτει ιδιοτέλεια. Και τέτοιο σαπώδες και οσμώδες συστατικό, δεν θα βρείτε στο ΠΑΜ, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Την ίδια ώρα, σας το δηλώνουμε για χιλιοστή φορά, πως εμείς από την πλευρά μας, έχουμε απόλυτη επίγνωση ότι το κεράκι που κρατάμε, είναι από εκείνα τα φτενά, των 10 λεπτών. Αλλά το κρατάμε αναμμένο.

Ξύστε λοιπόν τη σκουριά από το μυαλό σας, ξεπεράστε τον εγωκεντρισμό σας, σκοτώστε τον μισαλλόδοξο εαυτό σας, παρατήστε το πληκτρολόγιο τα Like, τα Facebook και τα Twitter, τις συνελεύσεις για τις συνελεύσεις, τις ημερίδες και τις διημερίδες, και ξαναγίνετε Έλληνες. Επαναστατημένοι και όχι επαναστατικοί, δημοκράτες και όχι εξουσιαστές.

Ξαναγίνετε άξιοι απόγονοι των παππούδων σας. Αυτών που έστησαν το '21, την Εθνική Αντίσταση. Γιατί κατά πως λένε οι Κρητικοί, ο άντρας κάνει τη γενιά και όχι η γενιά τον άντρα.

Ελάτε, η να έλθουμε εμείς λοιπόν να υψώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα.
Να παραδώσουμε την εξουσία στο Λαό.
Να δώσουμε την ευκαιρία στα όνειρα να πάρουν εκδίκηση.
Με πράξεις όμως και όχι λόγια.

Και για όσους το καταλαβαίνουν με άλλη ορολογία: Action by the deed.

Πατριωτικό Μέτωπο


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 4/11/2014 11:21:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σ. Βιτάλης: " Οι "επαναστάτες" της κάμαρας και το ΠΑΜ. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες