ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Αποκεντρωμένη Περιφέρεια: "Σε λειτουργία ο Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων στην Κοζάνη. "

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται από τα τέλη Μαρτίου ο Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Τ.Α.Σ. στην Κοζάνη, ως αυτοτελές Τμήμα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, μετά και την ολοκλήρωση της παραλαβής στις 27/3/2014 του αρχείου που σχηματίστηκε στην υπηρεσία (55.000 φάκελοι) και της υλικοτεχνικής υποδομής από την ΥΑΣ της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Υποδομών και Δικτύων.

Η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης ...
Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά με την έναρξη λειτουργίας του Τομέα ζήτησε να προχωρήσει άμεσα η ολοκλήρωση των ελέγχων όσων υποθέσεων εκκρεμούν από προηγούμενα έτη.
Έτσι, χάρη στην ανταπόκριση του συνόλου των υπαλλήλων, της Διευθύντριας του Τ.Α.Σ. και τη συνδρομή του Γενικού Διευθυντή Χωρικής & Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, από τις 450 αιτήσεις στεγαστικής αποκατάστασης των πληγέντων δικαιούχων (εκκρεμότητες του πρώην ΤΑΣ μέχρι 31-10-2013) έχουν :
α) εξεταστεί 387 αιτήσεις και διεκπεραιώθηκαν οι 215.
β) πραγματοποιήθηκαν 80 αυτοψίες στην Π.Ε. Ιωαννίνων στο Δήμο Κόνιτσας και Π.Ε. Κοζάνης στους Δήμους Κοζάνης και Εορδαίας.

Ταυτόχρονα βρίσκονται στη φάση εξέτασης οι φάκελοι 634 αιτήσεων που πρωτοκολλήθηκαν στην ΥΑΣ της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Υποδομών και Δικτύων για το διάστημα που δεν λειτουργούσε ο ΤΑΣ Κοζάνης από 31/10/2013 έως 13/3/2014. Να σημειωθεί ότι, ο Τ.Α.Σ. Κοζάνης, ο οποίος συστάθηκε και λειτουργούσε με την αρ. οικ/1162/ΤΣΕΠ31.2/9.5.1995 (ΦΕΚ 521/Β΄/15.6.1995) «Σύσταση Τομέων Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (Τ.Α.Σ.) Νομών Κοζάνης και Γρεβενών» απόφαση του Υφυπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., με την υπογραφή της ΚΥΑ με αριθμό Δ17α/02/279/Φ.2.2.1 (Φ.Ε.Κ. Β΄ /10/ 8-1-2014) «Ρύθμιση θεμάτων διοικητικής υπαγωγής της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Βόρειας Ελλάδας (ΥΑΣΒΕ), των Τομέων Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (ΤΑΣ) και των Τομέων Αποκατάστασης Πυροπλήκτων (ΤΑΠ) στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις στην περιφέρεια των οποίων εδρεύουν,…..», υπάγεται διοικητικά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας και εντάσσεται στην οργανωτική δομή της ως αυτοτελές τμήμα υπαγόμενο στο Γενικό Γραμματέα και έχει έδρα την Κοζάνη.

Το Τμήμα δέχεται αιτήσεις των ενδιαφερομένων καθημερνώς για όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις του Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη Ζ.Ε.Π. στην Κοζάνη.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 5/08/2014 12:36:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αποκεντρωμένη Περιφέρεια: "Σε λειτουργία ο Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων στην Κοζάνη. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες