ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Τέσσερις προτάσεις για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Σήμερα υπάρχουν στη χώρα μας περίπου 2 εκ. μουσουλμάνοι, από τους οποίους το μεγαλύτερο μέρος είναι παράνομοι μετανάστες.

Γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας*.
Με τη συνεχιζόμενη εισβολή τους, το γεγονός ότι γεννούν πέντε παιδιά ανά γυναίκα, έναντι ενός της Ελληνίδας μητέρας, σε συνδυασμό με τη μαζική φυγή των δικών μας παιδιών, σε 20-30 χρόνια θα μας έχουν φτάσει ή και...
υπερκεράσει πληθυσμιακά.

Το τι θα ακολουθήσει είναι γνωστό. Το έχουμε δει στο Λίβανο, στη Βοσνία, στην Κύπρο και αλλού. Από χώρα θα γίνουμε χώρος. Μαλλιά κουβάρια, με μπόλικη Χρυσή Αυγή, τραμπουκισμούς και αιματοκύλισμα, με σαρία και μπούργκα που πολύ θα ταιριάζει στις αριστεροδιεθνίστριες φίλες μου! Γιατί στο τέλος φυσικά, οι μουσουλμάνοι θα επικρατήσουν αφού απλούστατα θα είναι περισσότεροι.

Για την αντιμετώπιση του τεράστιου εθνικού αυτού προβλήματος που υπονομεύει το μέλλον της χώρας χωρίς τραγωδίες τύπου Φαρμακονησίου και Χρυσαυγίτικους τραμπουκισμούς, καταθέτουμε τέσσερις αποτελεσματικές προτάσεις.
Η πρώτη προϋποθέτει ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιβάλλει στην Τουρκία την υποχρέωση να υπογράψει το Δουβλίνο ΙΙ, δηλ. να δέχεται πίσω όσους παράνομους μετανάστες έχουν προωθηθεί από εκεί, όπως ακριβώς μας επέβαλλε να κάνουμε και εμείς. Αυτό ακούσαμε ότι έχει γίνει, αλλά αμφιβάλλουμε αν θα εφαρμοστεί στην πράξη.

Η δεύτερη πρόταση, αφορά την χωρίς έλεος εξόντωση των δουλεμπόρων και των άθλιων συνεργατών τους, με τη δημιουργία διεθνούς αστυνομικής δύναμης στα πρότυπα της διεθνούς δίωξης ναρκωτικών.

Η τρίτη συνδέεται με την επιλεκτική εισροή συγκεκριμένου αριθμού αφομοιώσιμων μη μουσουλμάνων μεταναστών.

Και η τέταρτη και πιο σημαντική, αφορά την απαγόρευση εξαγωγής συναλλάγματος από τους παράνομους μετανάστες, σε αντίθετη με τους νόμιμους που θα μπορούν να στέλνουν εμβάσματα στους δικούς τους όπως και οι Έλληνες πολίτες.

Αλλά δυστυχώς, αυτές οι αποτελεσματικές και ανώδυνες λύσεις, δεν εισακούονται από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Και κυρίως δεν είναι επιτρεπτές από την «πολυαγαπημένη» μας ευρωζώνη, η οποία έχει τους δικούς της οραματισμούς για το μέλλον αυτής εδώ της έρμης χώρας.

*Ο Θεόδωρος Κατσανέβας είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Γενικός Γραμματέας του κόμματος ΔΡΑΧΜΗ, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση και υποψήφιος ευρωβουλευτής
drachmi5.gr

Tο είδαμε στο Ελλήνων Αφύπνιση.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 5/08/2014 02:17:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Τέσσερις προτάσεις για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες