ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Συνάντηση Θωμά Μπέγκα - ΌλγαςΓεροβασίλη. Συμφωνία στα μεγάλα ζητήματα της αυτοδιοίκησης.

Την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου, Όλγα Γεροβασίλη, υποδέχθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας, στο εκλογικό κέντρο της «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών», την Τετάρτη το βράδυ.

«Χαιρόμαστε για την επίσκεψη, γιατί εκτός από τις εκλογές και τις ιδιότητες των υποψηφίων υπάρχουν και οι ...
ανθρώπινες σχέσεις. Με την Όλγα μας συνδέει και μια προσωπική σχέση ετών από τα φοιτητικά μας χρόνια», είπε ο Θωμάς Μπέγκας καλωσορίζοντας την υποψήφια περιφερειάρχη.

Από την πλευρά της η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε πως η επίσκεψη δεν είναι επικοινωνιακή, καθώς «οι εκλογές στους Δήμους εμπλέκουν την κοινωνία και τους ανθρώπους. Στην περιφέρεια οι εκλογές έχουν πιο πολιτικό χαρακτήρα».Και οι δύο συμφώνησαν πως η «επόμενη μέρα» απαιτεί συνεργασίες στους δύο βαθμούς της αυτοδιοίκησης. «Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς συνεργασίες κι αυτό είναι για μιας μια βασική αρχή», είπε ο κ. Μπέγκας και η κ. Γεροβασίλη πρόσθεσε πως «οι συνεργασίες δημιουργούν μια άλλη δυναμική». Τόνισαν επίσης πως ιδιαίτερα την επόμενη πενταετία όπου το βασικό χρηματοδοτικό εργαλείο θα είναι το νέο ΕΣΠΑ, επιβάλλεται να υπάρξουν συνέργιες για την υποβολή κοινών προτάσεων.

Επίσης ένα ακόμη σημείο συμφωνίας των υποψηφίων Δημάρχου και περιφερειάρχη, ήταν το ότι η αυτοδιοίκηση πλήττεται από τις μνημονιακές πολιτικές του κεντρικού κράτους.

Όπως υπογράμμισε ο Θωμάς Μπέγκας «Οι Δήμοι ‘στραγγαλίζονται’ από αυτή την πολιτική. Θα έχουμε δύσκολες μέρες και μεγάλα προβλήματα και τη νέα περίοδο. Γι’ αυτό χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να διεκδικούμαι οργανωμένα και συντονισμένα. Χρειαζόμαστε αξιόμαχους ανθρώπους να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση και απαιτείται και η μεγαλύτερη δυνατή εμπλοκή της κοινωνίας σε αυτό».
Η Όλγα Γεροβασίλη υπενθύμισε πως την Παρασκευή ξεκινάει στη Βουλή η συζήτηση του «επικαιροποιημένου μεσοπρόθεσμου» που πολλά σημεία του αφορούν την αυτοδιοίκηση και επιφέρουν νέα επώδυνα μέτρα. Όπως είπε θεωρεί ότι «αυτό γίνεται συνειδητά σε μια περίοδο όπου οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης λόγω των εκλογών είναι αλλού στοχευμένοι».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 5/08/2014 01:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνάντηση Θωμά Μπέγκα - ΌλγαςΓεροβασίλη. Συμφωνία στα μεγάλα ζητήματα της αυτοδιοίκησης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες