ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Δήλωση του Α. Νταή για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους τη Δημοτική Συνεργασία στο Δήμο Ηγουμενίτσας και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι για μας η επιλογή τους αυτή αποτελεί όχι μόνο μεγάλη τιμή, αλλά και βαρύ χρέος για να συνεχίσουμε από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου τον αγώνα για το Δήμο που μας αξίζει.

Ευχαριστώ τους φίλους που εργάστηκαν στο πλευρό του συνδυασμού μας, στο πλευρό της Δημοτικής Συνεργασίας και...
τους υποψηφίους μας που έδωσαν τον αγώνα τους κάτω από αντίξοες συνθήκες, ενάντια σε κατεστημένες λογικές και πρακτικές.

Τις εβδομάδες που πέρασαν, αρνηθήκαμε να μπούμε σε στείρες αντιπαραθέσεις. Αρνηθήκαμε να συρθούμε από λογικές ψευδοεντυπωσιασμού. Αρνηθήκαμε να ακολουθήσουμε πρακτικές διχασμού και οξύτητας.
Έτσι θα συνεχίσουμε. Με ήθος. Συνέπεια. Αξιοπρέπεια.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προτάξαμε την συλλογική αντίσταση για την απόκρουση και την αποτροπή των μνημονιακών πολιτικών, σημειώνοντας ότι αυτές έχουν αντίκτυπο στο Δήμο μας και στη ζωή του κάθε συμπολίτη.

Στις 18 Μαΐου οι πολίτες του Νομού μας, μεταξύ των δυνάμεων της προόδου και της συντήρησης επέλεξαν τις δεύτερες. Σεβόμαστε αυτή την επιλογή, αλλά μας απασχολούν οι αιτίες που οδήγησαν εκεί και οι συνέπειες της.

Η Δημοτική Συνεργασία στον προγραμματικό της λόγο έθεσε σαφείς προτεραιότητες για το Δήμο Ηγουμενίτσας:
• Την ανάπτυξη ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης και την εξασφάλιση των βασικών κοινωνικών αγαθών για τους πολίτες, με παράλληλη μείωση των δημοτικών τιμολογίων για τους ευάλωτους συνδημότες.
• Την αμετάκλητη υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του λιμανιού και τη συμμετοχή του Δήμου στη διαχείριση και στα οφέλη που απορρέουν από την αξιοποίηση του.
• Την άμεση δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων του Δήμου και τον έλεγχο της νομιμότητας στην διαχείρισή τους.
• Την καταγραφή της Δημοτικής περιουσίας και την αξιοποίησή της με βάση τις πραγματικές ανάγκες των Δημοτών.
• Την πολύπλευρη ανάπτυξη του Δήμου, με κριτήριο όμως τις κοινωνικές ανάγκες και το σεβασμό στα όρια που θέτει το περιβάλλον.

Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση όλων μας, την Κυριακή να προσέλθουμε στην κάλπη, έχοντας κατά νου αυτές τις βασικές αρχές. Σύμφωνα με αυτές θα πορευτούμε την προσεχή πενταετία μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και έξω απ’ αυτό, δίπλα σε κάθε αγώνα, κοντά σε κάθε συμπολίτη.

Ανδρέας Ε. Νταής
Επικεφαλής της «Δημοτικής Συνεργασίας»


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 5/21/2014 07:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Δήλωση του Α. Νταή για τα αποτελέσματα των εκλογών."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες