ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Α. Νταής, Δημοτική Συνεργασία Ηγουμενίτσας: "Οι θέσεις των τοπικών κοινωνιών πρέπει να είναι σεβαστές και να δεσμεύουν τη διοίκηση". ."

Τις προοπτικές ανάπτυξης της τουριστικής ζώνης και τις πρωτοβουλίες που ο Δήμος μπορεί και πρέπει να οργανώσει προς την κατεύθυνση αυτή, ανέπτυξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ανδρέας Νταής στις ομιλίες που πραγματοποίησε την Κυριακή 11/05 στα Σύβοτα και στην Πέρδικα.

«Ο Δήμος», επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος «έχει υποχρέωση να αναδεικνύει και να προωθεί το τουριστικό προφίλ της...
περιοχής.
Παράλληλα πρέπει να βρίσκεται κοντά στους επαγγελματίες της περιοχής, προωθώντας τα μέτρα και τις υποδομές εκείνες που είναι απαραίτητες για την ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους αγώνες των κατοίκων της περιοχής ενάντια στη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι το δημοψήφισμα που διοργανώθηκε για το ζήτημα αυτό από τους κατοίκους, είναι μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που θεμελιώνει τη συμμετοχική δημοκρατία που η Δημοτική Συνεργασία επιδιώκει για όλα τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου.

«Οι εκφρασμένες θέσεις των τοπικών κοινωνιών πρέπει να είναι σεβαστές και να δεσμεύουν τη διοίκηση» τόνισε ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας.

Εκτενή αναφορά έκανε στις προτάσεις της Δημοτικής Συνεργασίας για τη λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου, σημειώνοντας ότι οι συμμετοχικοί προϋπολογισμοί στα Δημοτικά και Τοπικά διαμερίσματα είναι αναγκαίοι για την ισόρροπη ανάπτυξη και σημειώνοντας πως το σχέδιο «Καλλικράτης» εφαρμόστηκε με γνώμονα την περικοπή πόρων από την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι τον εξορθολογισμό των δαπανών και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η προεκλογική εκστρατεία της Δημοτικής Συνεργασίας θα κορυφωθεί την Παρασκευή, οπότε και θα γίνει η κεντρική ομιλία του Συνδυασμού στην Πλατεία Δημαρχείου, στην Ηγουμενίτσα.

Δημοτική συνεργασία
Πρώτο μας μέλημα η Αλληλεγγύη!
Για ένα Δήμο στον οποίο αξίζει να ζεις!


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 5/12/2014 10:36:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Α. Νταής, Δημοτική Συνεργασία Ηγουμενίτσας: "Οι θέσεις των τοπικών κοινωνιών πρέπει να είναι σεβαστές και να δεσμεύουν τη διοίκηση". .""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες