ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Ευχαριστήρια - συγχαρητήρια επιστολή του Γιάννη Δεβελέγκα.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη κ Αλέξανδρο Καχριμάνη, για την μοναδική σε πανελλήνιο επίπεδο επιτυχία της εκλογής του Συνδυασμού του ¨Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου¨, από την πρώτη Κυριακή.

Μια επιτυχία που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την τοπική αυτοδιοίκηση, καθότι επικράτησε για πρώτη φορά μια ανεξάρτητη και πλουραλιστική παράταξη, απαλλαγμένη από...
οποιαδήποτε κομματική χειραγώγηση που θα αφαιρούσε με τις παρεμβάσεις της, μεγάλο μερίδιο εξουσίας.

Έχω τη βεβαιότητα πως στη μεταβατική αυτή περίοδο προς την οικονομική ανάπτυξη και την ολοκλήρωση των ¨Καλλικρατικών¨ μεταρρυθμίσεων, ο επανεκλεγείς κ Περιφερειάρχης, θα διαχειριστεί την Περιφέρεια με τον ωφελιμότερο για τον τόπο μας τρόπο, αξιοποιώντας με την εμπειρία και τις ικανότητές του, το ανθρώπινο δυναμικό και τους πόρους που έχει στη διάθεσή του.

Οφείλω να ομολογήσω πως συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος , έμεινα έκπληκτος από το πάθος για τη νίκη, το ήθος και την ποιότητα των συνυποψηφίων μου.
Σ αυτό το οδοιπορικό προς τις κάλπες, τους αισθάνθηκα μόνο ως συναγωνιστές και ποτέ ως ανταγωνιστές.
Κι αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να τους συγχαρώ.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω εκείνους τους συμπατριώτες μας των οποίων τα κριτήρια επιλογής τους ταυτίστηκαν με τη δική μου προσωπικότητα και παρουσία, και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Θα ήταν βεβαίως μεγάλη μου παράληψη να μην ευχαριστήσω τους ανθρώπους που προσφέρθηκαν και με στήριξαν ανιδιοτελώς, στην νέα μου αυτή προσπάθεια, πιστεύοντας στην χρησιμότητα της ενασχόλησής μου στα κοινά, σαν μια ανεξάρτητη από άλλους θεσμικούς παράγοντες φωνή.

Εύχομαι σε όσους εκλέχθηκαν και σε όσους θα εκλεγούν στις προσεχείς επαναληπτικές Δημοτικές εκλογές, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Γιάννης Β. Δεβελέγκας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/28/2014 01:33:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ευχαριστήρια - συγχαρητήρια επιστολή του Γιάννη Δεβελέγκα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες