ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Ανοιχτή επιστολή του Λ. Δημητρίου στους Ηπειρώτες.

Αγαπητές Συμπατριώτισσες, Αγαπητοί Συμπατριώτες,


Έχω την τιμή και την ευθύνη να είμαι ο μοναδικός Ηπειρώτης υποψήφιος της ΝΔ για το Ευρωκοινοβούλιο.
Νιώθω το χρέος να δώσω όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια να δώσουμε στην Ήπειρο όλα όσα αξίζει και ...
δικαιούνται. Να ενώσουμε χέρια, ιδέες και δυνάμεις προκειμένου να δώσουμε και να κερδίσουμε μάχες για τον τόπο μας. Να αναπτύξουμε δράσεις. Να πάρουμε πρωτοβουλίες. Να ξεδιπλώσουμε παρεμβάσεις. Να ξεμπλοκάρουμε μεγάλα θέματα. Να κατεβάσουμε από το «ράφι» όσα ζητήματα αφορούν την Ήπειρο, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε λύσεις.

Η Ήπειρος μπορεί και πρέπει να έχει δυναμική συμμετοχή στην «επόμενη μέρα».
Το μέλλον της Ηπείρου ως Δυτικής Πύλης της Ελλάδος, συνιστά πλέον μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα που πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο, βάζοντας τέλος στην απομόνωση, την εγκατάλειψη και τη λησμονιά.

Οι απαντήσεις για αυτά τα μεγάλα ζητούμενα περνάνε από τις Βρυξέλλες. Εκεί χρειάζεται παρέμβαση, διεκδίκηση, τεκμηρίωση. Να εξασφαλίσουμε πολιτικές και οικονομικούς πόρους. Να βρούμε αι να δημιουργήσουμε ευκαιρίες υποστήριξης και χρηματοδότησης.

Η εκλογική αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμη. Το αποτέλεσμα θα κρίνει αν η χώρα κι ο τόπος μας θα βαδίσουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου.

Σας καλώ να δώσουμε μαζί αυτό τον αγώνα για την Ήπειρο και τους ανθρώπους της.

Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να εκπροσωπήσω τον τόπο μας εκεί που λαμβάνονται οι ευρωπαϊκές αποφάσεις.

Όλοι Μαζί, ΜΠΡΟΣΤΑ !
Να κερδίσουμε τη σιγουριά του παρόντος και τους ανοιχτούς ορίζοντες του μέλλοντος. Να πετύχουμε ακόμη πιο πολλά.
‘Όλοι ενωμένοι για την Ήπειρο!

Λευτέρης Δημητρίου
Ηπειρωτης Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/21/2014 06:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ανοιχτή επιστολή του Λ. Δημητρίου στους Ηπειρώτες. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες