ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας ενισχύει το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης .

Χιλιάδες συνάνθρωποι μας, θύματα της οικονομικής κρίσης και της ύφεσης που διανύει η Ελλάδα, έχουν βρεθεί σε εξαιρετικά δυσμενής συνθήκες διαβίωσης, σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές ανάγκες τους.

Ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος και η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, μέσω μιας σειράς δράσεων, στηρίζουν τις ...
ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Θεσσαλονίκης, παρέχοντας θεάρεστο φιλανθρωπικό έργο.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με σαφή προσανατολισμό στη διασύνδεση της εκπαίδευσης και του εθελοντισμού, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με οδηγό τη φράση:
«Βοηθάμε ανθρώπους…Αλλάζουμε ζωές!»
ανακοινώνει την έμπρακτη υποστήριξη του, στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Η εθελοντική συμμετοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στις κοινωνικές δράσεις της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, συμφωνήθηκε την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014, στη συνάντηση του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου και του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Άκη Βαλογιάννη, στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος με τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης του Ε.Ο. ΞΥΝΗ κ. Άκη Βαλογιάννη κατά την επισύναψη της συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο του 2014, μέσω του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα παράσχει καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 50 μερίδες φαγητού, για τα συσσίτια που πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, ενώ οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Τομέα Διαιτολογίας, θα παρέχουν δωρεάν προγράμματα διατροφής, σε ανθρώπους με ειδικές παθήσεις.

Ο Τομέας Πληροφορικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, θα αναλάβει την τεχνική υποστήριξη των τεχνολογικών αναγκών της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, με την παροχή ειδικών προγραμμάτων ελέγχου και μηχανογράφησης.

Επιπροσθέτως, η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, έχοντας στη διάθεση του μια εμπειρότατη ομάδα καθηγητών, θα προσφέρει ειδική ψυχολογική υποστήριξη στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και ο Τομέας Παιδαγωγικών θα αναλάβει την πραγματοποίηση δημιουργικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά των οικογενειών, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Τέλος, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, θέλοντας να στηρίξει τους νέους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στην εκκλησία και λόγω της οικονομικής συγκυρίας, δεν έχουν την δυνατότητα να σπουδάσουν στο αντικείμενο της επιλογής τους, ανακοινώνει την παροχή υποτροφιών και ειδικών διδάκτρων, για τα παιδιά των ενοριών της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη,
τηλ.: 2310552406, iek@xinis.net,
xinis.edu.gr
 


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 5/22/2014 10:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας ενισχύει το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες