ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

ΕΠΑΜ: " To θράσος που έχει ένα κομματόσκυλο! "

Το απόγευμα 20/5/14 στήσαμε το τραπεζάκι στην περιφέρεια μπροστά συνομιλώντας με τον κόσμο και μοιράζοντας φυλλάδια.

Απέναντι μας ήταν μια πινακίδα του ΚΚΕ, δίπλα μας αριστερά και δεξιά ήταν πανό του ΚΚΕ Απέναντι ήταν ένα κιόσκι πιο κάτω έστηναν μια εξέδρα και ηχητικά. Ίσως, λέω ίσως να οργάνωναν και κάποιο είδος ομιλίας στο απέναντι πεζοδρόμιο. Βασικά δηλ όπου και να...
κοίταζες έβλεπες πανό και αφίσες του ΚΚΕ.

Όταν πήγαμε κατά τις 18:30 ήταν τρείς τέσσερις του ΚΚΕ κοντά μας .
Κάποια στιγμή ,αφού πέρασε η βροχή , κατά τις 20:00 ήρθε ένας , περίπου εξηντάπεντάρης το όνομά του δεν μας το είπε, μας είπε όμως πως πρέπει να φύγουμε από εκεί γιατί ήταν απέναντι από τον δικό τους χώρο.

Του είπαμε ευγενικά πως εμείς θα φεύγαμε σε λίγο γιατί μας τελείωναν τα φυλλάδια έτσι κι αλλιώς.
Αυτός όμως αφού είδε ότι μαζεύτηκαν και καμιά δεκαριά παιδαρέλια άρχισε να φωνάζει πως εκεί είναι ο χώρος του και πως αν δε φεύγαμε θα έβρισκε άλλο τρόπο.

Φυσικά η αντίδραση μας ήταν σε έντονο ύφος αφού μάλιστα μας χαρακτήρισε βλάκες και ηλίθιους γιατί μας μιλούσε και δεν καταλαβαίναμε.

Μάλλον πίστευε πως θα φοβόμασταν και θα φεύγαμε ,  εμείς όμως του επιστρέψαμε φυσικά τους χαρακτηρισμούς χωρίς να προσθέσουμε άλλους, όπως ίσως να περίμενε ή ενδεχομένως να του άξιζε κιόλας.
Βέβαια δεν τόλμησε κανείς να ακουμπήσει το τραπεζάκι μας ή εμάς.
Αφού μοιράσαμε τα φυλλάδια μας φύγαμε όπως είχαμε πεί.

Αναρωτιέμαι όμως τι είναι αυτό που μπορεί να δώσει τόση μεγάλη έπαρση σε έναν εξηνταπεντάρη, που δεν λέει το όνομα του “αλλά θα το μάθουμε”, μιλώντας απειλητικά και επιτακτικά σε ανθρώπους που προσπαθούσαν να κάνουν ειρηνικά τον πολιτικό τους αγώνα.

Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν εάν κάποιος από εμάς ήταν πιο θερμόαιμος και αντιδρούσε με διαφορετικό τρόπο.
Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που δίνει τη σιγουριά σε αυτόν τον γεροντάκο πως μπορεί να απειλήσει ανθρώπους χωρίς συνέπειες.

Αναρωτιέμαι πόσο πωρωμένος και καμένος στο μυαλό πρέπει να είναι κάποιος που λέει πως αγωνίζεται για την ελευθερία του λαού να φέρεται με φασιστικούς τρόπους και απειλές.
Αναρωτιέμαι πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος που πιστεύει πως τέτοιοι άνθρωποι υπηρετούν ιδανικά και ιδεολογίες υπέρ του λαού.

Πιο πανεπιστήμιο πρέπει να έχει τελειώσει ένας νοήμων άνθρωπός για να καταλάβει πως αυτά τα κομματόσκυλα υπηρετούν την τσέπη τους έχοντας τις πλάτες αθώων να τον υπερασπίζονται;
Πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κανείς την φασιστική νοοτροπία κάποιων είτε από δεξιά είτε από αριστερά;

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και αύριο θα είμαστε πάλι στο ίδιο σημείο, από εδώ και πέρα όμως δεν θα είμαστε τόσο ευγενικοί όσο σήμερα.

Ας το λάβουν αυτό υπόψη τους τα κάθε είδους κομματόσκυλα γιατί δεν ξέρουν … και καλό θα είναι να μην μάθουν !

Ε.Πα.Μ. Ιωαννίνων


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 5/21/2014 08:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "ΕΠΑΜ: " To θράσος που έχει ένα κομματόσκυλο! " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες