ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Επισκέψεις του Βασίλη Γαρδίκου σε τοπικές κοινότητες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Γαρδίκος με κλιμάκιο της παράταξης «Δήμος Ζίτσας-Αυτοδιοικητική Ενότητα» επισκέφτηκε το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή τοπικές κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Μολλοσών, Εκάλης, και Πασσαρώνος.

Συγκεκριμένα περιόδευσε στα...
χωριά, Δεσποτικό, Ριζό, Καλοχώρι, Γρανίτσα, Ραδοβίζι, Βερενίκι, Λιγοψά, Πετσάλι, Ασφάκα.
Κατά τη περιοδεία έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, ανέλυσε το πρόγραμμα της παράταξης και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τους κατοίκους των χωριών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αφού αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχουν γίνει από την σημερινή δημοτική αρχή για να λυθούν προβλήματα των οικισμών τόνισε ότι έγιναν αρκετά ωστόσο μπορεί να γίνουν περισσότερα.
Ανέλυσε τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της παράταξης και αφορούν τόσο για τους οικισμούς όσο και για τις δημοτικές ενότητες.

«Ο δήμος Ζίτσας έχει τις προοπτικές και τις προϋποθέσεις για να μπει σε μια δυναμική τροχιά ανάπτυξης. Αρκεί αυτές οι προϋποθέσεις να μελετηθούν σωστά, και να ενταχθούν σε ένα ρεαλιστικό προγραμματισμό, σε ένα σοβαρό σχεδιασμό», τόνισε ο κ. Γαρδίκος και πρόσθεσε:
«Η παράταξή μας έχοντας συνδυάσει την εμπειρία, την γνώση και την ανανέωση σε πολιτικό προσωπικό έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις πραγματικές ανάγκες του δήμου ικανό να αξιοποιήσει και να αναδείξει τα προτερήματα του τόπου μας.

Σήμερα Δευτέρα αντιπροσωπεία της παράταξης με επικεφαλής των υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Γαρδίκο μετέβη στην Αθήνα όπου θα έχουν μια σειρά από συναντήσεις με τους ετεροδημότες


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 5/05/2014 01:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επισκέψεις του Βασίλη Γαρδίκου σε τοπικές κοινότητες."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες