ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Γενική αστυνομική εξόρμηση στην Ήπειρο για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας .

-Η εξόρμηση πραγματοποιήθηκε με τη μορφή εκτάκτων αστυνομικών επιχειρήσεων.
-Στο πλαίσιο αυτής, συνελήφθησαν 30 άτομα, προσήχθησαν 55 και έγινε έλεγχος σε 305.
-Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 253 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 50 παραβάσεις.
-Στην εξόρμηση συμμετείχαν αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηπείρου και του Κλάδου Αλλοδαπών & Προστασίας Συνόρων.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του ...
Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε το διήμερο (02/03-05-2014), γενική αστυνομική εξόρμηση, με εξειδικευμένα μικτά συνεργεία ελέγχων, στους Νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας και Πρέβεζας, με στόχο την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Η αστυνομική εξόρμηση είχε τη μορφή εκτάκτων αστυνομικών επιχειρήσεων και στην πραγματοποίησή της, συμμετείχε προσωπικό των Υπηρεσιών Τάξης, Ασφάλειας, Αλλοδαπών, Τροχαίας και εξειδικευμένο προσωπικό των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ., Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίωξης Ναρκωτικών.

Πιο αναλυτικά στην εξόρμηση αυτή:
• Ελέγχθηκαν ( 305 ) άτομα, καθώς και (253) οχήματα.

• Προσήχθησαν ( 55 ) άτομα (21 ημεδαποί και 34 αλλοδαποί).

• Διαπιστώθηκαν συνολικά και βεβαιώθηκαν (50) παραβάσεις, που αφορούν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών και παρεμπόριο.

• Συνελήφθησαν συνολικά (30) άτομα, ως ακολούθως:
o έξι (6) άτομα, ως προσωρινά υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για διατάραξη κοινής ησυχίας, κατόπιν ηχομέτρησης.
o δύο (2) άτομα (ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός), για κατοχή κάνναβης (33,9 γραμμαρίων).
o ένας (1) αλλοδαπός για μεταφορά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κάνναβης βάρους (5.408) γραμμαρίων.
o ένας (1) αλλοδαπός, για κατοχή λαθραίου καπνού και τσιγάρων.
o είκοσι (20) άτομα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

• Βρέθηκε στο 7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Θεοτόκου – Αετομηλίτσας, ένας ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους (21.250) γραμμαρίων, ο οποίος και κατασχέθηκε.

• Κατασχέθηκαν συνολικά (26.941,9) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους (1) κιλού, (16) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (59) είδη παρεμπορίου.

Οι εξορμήσεις θα συνεχιστούν σε αμείωτο ρυθμό σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου, με βάση τα ειδικότερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ ενημερώθηκαν και οι συναρμόδιες υπηρεσίες για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 5/05/2014 07:56:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

0 σχόλια for "Γενική αστυνομική εξόρμηση στην Ήπειρο για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες