ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Καλαμπόκας Μανόλης: "Γιατί αγαπώ την Αθήνα και την Πατρίδα μου ."

Από τα πλέον συχνά φαινόμενα που παρατηρούμε σε αυτές τις εκλογές είναι η πλήρης σχεδόν απαξίωσή τους και η αποστροφή μεγάλης μερίδας των συμπολιτών μας, ειδικά των νέων Αθηναίων.

Πέραν της αμηχανίας, νομίζω ότι η απάντηση είναι απλή και σαφής: γιατί η αποχή από τα κοινά και την πολιτική θα δημιουργήσουν έναν ακόμη πιο φαύλο κύκλο: να ασχολούνται και να εκλέγονται «επαγγελματίες πολιτικοί» , όλων των...
πολιτικών «χρωμάτων», που δεν είναι δυνατόν να αισθανθούν την αδικία και την αγωνία του Αθηναίου σήμερα, αφού οι ίδιοι θα είναι πάντα «βολεμένοι».

Γι’ αυτό είναι απαραίτητη η ενασχόληση σε επίπεδο Δημοτικής Αρχής ανθρώπων γηγενών, που να γνωρίζουν τα προβλήματα της πόλης, χωρίς οικονομικές εξαρτήσεις, με πολιτικό προσανατολισμό αλλά κυρίως που να βιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών τους.

Γιατί να ψηφίσω Καλαμπόκα Μανόλη;
Γιατί έχω την εκτίμηση των συμπολιτών μου, δεν είμαι «χαμένη ψήφος»: στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 βγήκα ΠΡΩΤΟΣ, από όλους όσους συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές, με πάνω από 2000 ψήφους ΜΟΝΟ στο7ο Διαμέρισμα και 2400 συνολικά!

Ξέρω τα προβλήματα της περιοχής μου και της Αθήνας γενικότερα: εδώ γεννήθηκα και διαμένω όλη μου τη ζωή, είμαι πραγματικά "παιδί των Αμπελοκήπων"

Γιατί τα χρόνια που μεσολάβησαν, ήμουν εδώ, μαζί σας, δεν σας θυμήθηκα μόνο στις τωρινές Εκλογές

Γιατί αυτά τα 3,5 χρόνια, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, παρήγαγα έργο τόσο ασκώντας εποικοδομητική κριτική στο πλαίσιο του Οργανισμού Νεολαίας Άθλησης και Πολιτισμού όσο και ασκώντας πρωτοπόρες δράσεις στην Περιοχή μου (φιλανθρωπικού - ιατρικού χαρακτήρα, η δράση «Ψωνίζω από τη γειτονιά μου», κλπ.)

Είμαι σταθερά πιστός στην πολιτική μου ιδεολογία, χωρίς να «αλλάζω» πολιτικούς χώρους όποτε με συμφέρει

Γιατί είμαι ένας νέος, τίμιος και άξιος επιστήμονας, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Μαιευτική και Γυναικολογία

Γιατί οι μόνες μου οικονομικές απολαβές είναι αυτές που έχω από τη δουλειά μου στο «Αρεταίειο» Νοσοκομείο, δε μετέχω σε διοικητικά συμβούλια εταιρειών του Δημοσίου με παχυλές αμοιβές την ώρα που τόσοι συνομήλικοι μου είναι άνεργοι, δεν έχω τοποθετηθεί ποτέ σε «αμαρτωλές» καλά αμειβόμενες θέσεις και ούτε επιθυμώ αυτά να συμβούν!

Γιατί αγαπώ την Αθήνα και την Πατρίδα μου

Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1982 στην Αθήνα και μεγάλωσα στην περιοχή των Αμπελοκήπων όπου διαμένω μέχρι και σήμερα

ΣΠΟΥΔΕΣ
Φοίτησα όλες τις σχολικές τάξεις στο Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών
Το 2000 κατόπιν Πανελληνίων Εξετάσεων πέρασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία αποφοίτησα το 2006
Το 2012 ανακηρύχθηκα Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Μαιευτική και Γυναικολογία
Το 2009 απόκτησα το μεταπτυχιακό τίτλο στη στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας
Μιλώ άριστα την Αγγλική και Γαλλική Γλώσσα

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ
Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ως στρατεύσιμος ιατρός

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Από το 2008 έως το 2010 εργάσθηκα στη Μαιευτική- Γυναικολογική κλινική, στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας
Από το 2012 έως και σήμερα εργάζομαι στη Β΄ Μαιευτική- Γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο

ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Αθλητής Σκοποβολής σωματείου ΑΘΛ.Ο.Σ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
2004: Εκλογή στη θέση του υπευθύνου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής Αθηνών
2005: Εκλογή στη Γραμματεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Αθήνας
2005-2006: Τομεάρχης της Ιατρικής-Οδοντιατρικής-Νοσηλευτικής Σχολής Αθηνών
2006-2007: Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Αθήνας
2008: Εκλογή στη θέση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν) του Δήμου Αθηναίων, θέση την οποία διατηρώ έως και σήμερα
2010: Συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη στην 7η Εκλογική Περιφέρεια, όπου και κατέκτησα τη Τρίτη θέση με σύνολο 2400 σταυρών

Οι δράσεις μου... από το 2010 έως σήμερα
Το απρόσμενο εκλογικό αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών του 2010, με εμπόδισε να πραγματοποιήσω πολλά από αυτά που είχα τονίσει τότε. Εντούτοις, υλοποιήθηκαν πολλές δράσεις είτε με προσωπική πρωτοβουλία είτε στο πλαίσιο της Θέσης μου ως συμβούλου της Αντιπολίτευσης στον ΟΠΑΝΔΑ (πρώην ΟΝΑ). Άσκησα συνεπή, δημιουργική, αδιάλειπτη και, κυρίως, στοιχειοθετημένη κριτική στις αποφάσεις των προέδρων του ΟΝΑ (που μετεξελίχθηκε στον ΟΠΑΝΔΑ). Η κάθε πράξη μας, ας είναι ωφέλιμη για την ΑΘήνα και τους συμπολίτες μας - όχι για κλίκες, που δρουν σε «κλειστά» γραφεία.

Φιλανθρωπικές - Δράσεις Κοινωνικού Χαρακτήρα: με τη βοήθεια πολλών φίλων συναδέλφων ιατρών, προσφέραμε τη βοήθεία μας σε συμπολίτες μας. Ο κάθε Αθηναίος, με τις όποιες δυνάμεις του, να κοιτά λίγο και το διπλανό του !

Η δράση «Ψωνίζω από τη Γειτονιά μου»: με τη βοήθεια εθελοντών, γυρίσαμε τον δήμο μας, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας να ψωνίζουν από τη γειτονιά - "Οχι άλλα κλειστά μαγαζιά στην ΑΘήνα μας!


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/08/2014 08:55:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Καλαμπόκας Μανόλης: "Γιατί αγαπώ την Αθήνα και την Πατρίδα μου .""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες