ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Δήλωση του Πάνου Καμμένου για τα αποτελέσματα των εκλογών.

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι χαρακτηριστικό με τον πόλεμο ο οποίος διεξήχθη πριν από τις εκλογές. Ο κυβερνητικός συνασπισμός κατάφερε να εκλέξει επτά από τους 21 Έλληνες και Ελληνίδες ευρωβουλευτές. Η αποδοκιμασία της κυβέρνησης είναι δεδομένη. Η μάχη για την Ευρώπη των εθνών - κρατών θα δοθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι 42 υποψήφιοι του ευρωπαϊκού αντιμνημονιακού μετώπου, οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές οι...
οποίοι με μόνο μέσο την ψυχή τους, γύρισαν όλη την Ελλάδα, κατάφεραν να εκλέξουμε για πρώτη φορά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τον εκπρόσωπό μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Είναι σημαντικό πλέον ότι εκτός από την εκπροσώπηση στη Βουλή των Ελλήνων, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα έχουν το δικό τους ευρωβουλευτή.

Τα ποσοστά που πήραμε δεν μας ικανοποιούν. Είναι όμως χαρακτηριστικό ότι ο πόλεμος που μας έγινε είναι πρωτοφανής. Πήραμε 52.000 ευρώ από τα επτά εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν επίσημα στα κόμματα για προεκλογική εκστρατεία. Αποκλειστήκαμε από όλα σχεδόν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ακόμα και το διαφημιστικό σποτ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν έγινε δεκτό από τα νομικά τμήματα όλων των καναλιών. Αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στο ΕΣΡ για να διατάξει τα κανάλια να παίξουν το τηλεοπτικό μας σποτ. Παρόλα αυτά δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, έναν σκληρό αγώνα και τα καταφέραμε.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο μήνυμα από τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών. Δεν υπάρχουν περιθώρια να υπάρχει κατάτμηση των πατριωτικών και δημοκρατικών δυνάμεων, τα κόμματα του 0,5% και του 1% δεν μπορούν να προσφέρουν απολύτως τίποτα. Για αυτό το λόγο εμείς που αντέξαμε, καλούμε το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, των κινημάτων, των κινημάτων της πλατείας να έρθουν κοντά μας, ώστε να επεκτείνουμε το μεγάλο αυτό μέτωπο. Εάν είχαμε καταφέρει να το κάνουμε πριν από τις εκλογές θα είχαμε ήδη εκλέξει περισσότερους από δυο ευρωβουλευτές

Καιρός είναι λοιπόν τώρα, με ένα μεγάλο πολιτικό συνέδριο το οποίο θα ξεκινήσει τις διεργασίες του άμεσα, να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε εκείνο τον πολιτικό φορέα μαζί, δίπλα και γύρω από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, που θα αποτελέσει την πατριωτική, δημοκρατική δύναμη η οποία θα ανατρέψει το σημερινό καθεστώς.

Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους 42 υποψηφίους ευρωβουλευτές, την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλη την Ελλάδα για το δύσκολο αγώνα που έκαναν.

Να τους συγχαρώ και να τους πω ότι από εδώ και πέρα ξεκινά μια καινούργια μάχη, η μάχη των εθνικών εκλογών και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 5/26/2014 11:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δήλωση του Πάνου Καμμένου για τα αποτελέσματα των εκλογών."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες