ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Γιώργος Κατρούγκαλος : "Ανομία και αδιαφάνεια στο βασίλειο της ΝΕΡΙΤ."

Το πραξικόπημα που ξεκίνησε με το μαύρο στην ΕΡΤ και την κατάργηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης συνεχίζεται.

Οι ίδιοι που κατήγγελλαν υποκριτικά την διαφθορά των αδιαφανών προσλήψεων της παλαιάς ΕΡΤ (τα καμώματα των δικών τους παλαικομματικών δηλαδή) ξαναπαίζουν ξεδιάντροπα το ίδιο παιχνίδι ανομίας. Στο πλαίσιο του...
γενικότερου αλισβερισιού προσλήψεων του νέου μορφώματος της ΝΕΡΙΤ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια τον δικό τους νόμο, που προβλέπει συγκεκριμένη διαδικασία για την επιλογή του Προέδρου.

Σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 9 του νόμου 4173/2013, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ-Α.Ε. επιλέγεται με δημόσια πρόσκληση του Εποπτικού Συμβουλίου, μέσω ανεξάρτητου ιδιωτικού φορέα επιλογής, που αξιολογεί τις υποψηφιότητες και υποδεικνύει τους τρεις υποψηφίους που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία. Ένας από αυτούς επιλέγεται, μετά από ακρόαση, από το Εποπτικό Συμβούλιο. Τα ίδια ισχύουν, σύμφωνα με την παρ. 10 του ίδιου άρθρου και για την αντικατάσταση τυχόν παυθέντος Προέδρου, όπως συνέβη στην περίπτωση Προκοπάκη. (Υπάρχει και μεταβατική διάταξη, που προβλέπει ότι τα παραπάνω δεν θα γίνουν, όπως και δεν έγιναν, μόνον όμως για την πρώτη εφαρμογή του νόμου.) Παρόλα αυτά, τοποθετήθηκε άμεσα, χωρίς την τήρηση καμιάς διαδικασίας, χωρίς αιδώ και χωρίς προσχήματα, νέος Πρόεδρος στη θέση του παλιού. (Ο οποίος είναι και καλός συνάδελφος, που φαίνεται δεν κατάλαβε σε τι λάκκο τον ρίχνουν…)

Προφανώς η συγκυβέρνηση τίποτα δεν ξέχασε από τα παλαικομματικά της χούγια, τιποτα δεν έμαθε από την κρίση. Τα παιχνίδια αναξιοκρατίας καλά κρατούν. Όχι για πολύ, όμως. Στις 25 ψηφίζουμε για ανατροπή.

Γιώργος Κατρούγκαλος
Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 5/07/2014 11:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Γιώργος Κατρούγκαλος : "Ανομία και αδιαφάνεια στο βασίλειο της ΝΕΡΙΤ.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες