ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Αλ. Καχριμάνης: " Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας...

...της τουριστικής ανάπτυξης και της βελτίωσης των οδικών υποδομών."

Η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, οι οδικές υποδομές, η τουριστική και η αγροτική ανάπτυξη βρέθηκαν στο επίκεντρο των προεκλογικών επισκέψεων που πραγματοποίησε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης στις Π.Ε. Ιωαννίνων και ...
Άρτας.

Ειδικότερα:
Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης υπογράμμισε ότι το νέο ΕΣΠΑ, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξή της επιχειρηματικότητας, με βασικό στόχο την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων. Η Περιφερειακή Αρχή Ηπείρου, πρόσθεσε, έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες για την στήριξη των επιχειρήσεων, ενώ προτεραιότητά της είναι η παραγωγή και πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων της Ηπείρου. Μιλώντας στα εγκαίνια της "Πανηπειρωτικής Έκθεσης", ο Περιφερειάρχης, υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια είναι έτοιμη να συνδράμει τους φορείς για τη δημιουργία μόνιμου Εκθεσιακού χώρου διαθέτοντας έκταση που μπορεί να αξιοποιηθεί για το σκοπό αυτό.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των οδικών υποδομών ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, υπογράμμισε ότι οι περικοπές κατά 70% των πόρων της Περιφέρειας, προκάλεσαν πολλές δυσκολίες στην υλοποίηση του προγράμματος βελτίωσης του οδικού δικτύου, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές, ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων. Σταδιακά έχει αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση και με τη βελτίωση του καιρού θα αποκατασταθούν και οι τρέχουσες ζημιές.

Στα Τζουμέρκα και ιδιαίτερα στα Πράμαντα, εκτός των άλλων, συζητήθηκε κι η σύνδεση της περιοχής με την Ιόνια Οδό, για την οποία ο Περιφερειάρχης, ανέφερε ότι στο πρόγραμμα της Περιφέρειας προβλέπεται σύνδεσή τους μέσω του κόμβου Τερόβου.

Η τουριστική ανάπτυξη, ήταν επίσης ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στις επισκέψεις του κ. Αλεξ. Καχριμάνη:
Ειδικότερα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης, υπογράμμισε ότι, η Περιφέρεια έχει στόχο να αναδειχθούν τουριστικά όλες οι περιοχές, ώστε η Ήπειρος να καταστεί τόπος προορισμού και για τις 4 εποχές του χρόνου. Πρόσθεσε δε, ότι ο τουρισμός δεν είναι αυτοσκοπός για αυτό η Περιφέρεια προσπαθεί να τον συνδέσει με τον πρωτογενή τομέα και τις άλλες παραγωγικές δραστηριότητες του κάθε τόπου, ώστε να αποκτά πολλαπλασιαστικά οφέλη.

Κατά την επίσκεψη του στα ορεινά της Άρτας, τέθηκε και το ζήτημα της οδικής σύνδεσης με τα Τρίκαλα, για την οποία ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια έχει ήδη δημοπρατήσει ένα ακόμη τμήμα της και παράλληλα συνεχίζει τις πιέσεις προς τα αρμόδια Υπουργεία για την εξασφάλιση των πιστώσεων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου.

Τέλος κατά την επίσκεψή του στο Αθαμάνιο, ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της Περιφερειακής Αρχής να προτείνει τον οικισμό του για τη μετατροπή του σε "Ενεργειακό χωριό" και στη δικαστική εμπλοκή που υπάρχει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

* Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος κατά περιοχή από την υπ. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων Τ. Καλογιάννη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Ιωαννίνων και Άρτας, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε τις Τ.Κ.: Πεστά, Σκλίβανη, Κρυφοβό, Μουσιωτίτσα, Καστρίτσα, Κατσικά, Ελληνικό, Πλαίσια, Καλέντζι, Πλατανούσα, Μονολίθι, Γέφυρα Πλάκας, Πράμαντα, 'Αγναντα, Καταρράκτη, Μικροσπηλιά, Λεπιανά, Ράμια, Κυψέλη, Βουργαρέλι, Αθαμάνιο, Παλαιοκάτουνο.

=================================================


Περιοδείες Aλεξ. Καχριμάνη- παρουσίαση υποψηφίων Π.Ε. Πρέβεζας

Τρίτη 6 Μαΐου 2014
Ώρα 10:00 Θεσπρωτικό
Ώρα 12:00 Λούρος
Ώρα 20.30 παρουσίαση υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων Π.Ε. Πρέβεζας στο εκλογικό κέντρο Λεωφ. Ειρήνης 98 και Μ. Πολυδούρη, Πρέβεζα.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/05/2014 10:07:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Αλ. Καχριμάνης: " Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες