ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Μαΐου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξης της Κόνιτσας, ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Oι υποδομές στη γεωργία και στον τουρισμό, καθώς και περιβαλλοντικά ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης, στην Κόνιτσα και σε τοπικές κοινότητες του Λεκανοπεδίου της.

"Η προστασία του περιβάλλοντος, είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες, και αυτό αποδεικνύεται μέσα από...
συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες που ήδη έχουν αναληφθεί", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης.

Μία από τις σημαντικότερες, αποτελεί το έργο αλλαγής του τρόπου άρδευσης του κάμπου της Κόνιτσας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Το συγκεκριμένο σε συνδυασμό και με την ολοκλήρωση του αναδασμού του Αηδονοχωρίου, θα ενισχύσει σημαντικά τις αγροτικές υποδομές στην ευρύτερη περιοχή. Ειδικά για το δεύτερο έργο ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, ανέφερε ότι μέχρι σήμερα κατασκευάζεται με μέσα και πόρους της Περιφέρειας, ωστόσο μετά τη διαχείριση του νέου προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης από τις Περιφέρειες, εξασφαλίζονται πλέον οι πόροι για την ολοκλήρωση των εργασιών και την απόδοση των κτημάτων στους δικαιούχους.

Ο νυν και υποψήφιος Περιφερειάρχης, ανέπτυξε επίσης το σχέδιο της Περιφερειακής Αρχής για την αξιοποίηση, σε συνεργασία με το Δήμο Κόνιτσας, του αγροκτήματος Αναγνωστοπούλου για τη δημιουργία πρότυπου κέντρου με γνωστικό αντικείμενο τη γεωργία και τον τουρισμό, καθώς και των άλλων δημοσίων/δημοτικών κτιρίων που σήμερα παραμένουν ανενεργά.

 Παράλληλα εξέφρασε την πρόθεσή του, ώστε μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Κόνιτσας, να βελτιωθούν οι υποδομές πρόσβασης προς τα Ιαματικά λουτρά Αμαράντου και Καβασίλων- στα οποία κατά το παρελθόν είχαν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις-προκειμένου να αυξηθεί η επισκεψιμότητα τους, προς όφελος της τοπικής οικονομίας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/08/2014 09:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Παρεμβάσεις για την ανάπτυξης της Κόνιτσας, ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Καχριμάνης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες